Lees de Kerst 2020 editie van het Latin-Magazine

Delen via Whatsapp  

za 19 december 2020 - vandaag is het 01-12-2023

In de Kerst 2020 editie van het Latin-Magazine:

De feestdagen zijn dit jaar voor iedereen anders dan anders. Uitgebreid kerst doorbrengen met de hele familie, kerstmarkten afstruinen of gezellige Latin dansfeesten: het zit het er even niet in. Tijdens deze feestdagen draait het thuis vooral om gezelligheid en warmte. 

Daarom brengen wij in deze editie volop recepten en andere tips om eventueel samen met de drie mensen die je lief hebt een fijne tijd door te brengen. Zahaira heeft overheerlijke recepten: zoals de Caribische sultgestoofde kip en Patacones/ Tostones. Op zoek naar meer inspiratie? Op de website vind je meer recepten zoals Ayaka, pasteitjes, gevulde kip en toetjes.
Rumambassadeur Erik Voskamp deelt met ons het recept voor een lekkere kerstcocktail en via een filmpje laat muzikant Edsel Juliet zien hoe hij zijn sult klaarmaakt. 

Gilbert Engelhardt blikt terug op een bijzonder jaar dat naast corona ook in het teken stond van 75-jaar vrijheid. Hij neemt ons dit keer mee in de bijzondere verhalen van de artsen Nicolaas Debrot en Leonard Lashley in WOII. 

Wat muziek betreft: op de website vind je veel videotips om toch die typisch eindejaarssfeer in huis te halen.  We brengen de X-mas Session van Eric Ignatia voor het voetlicht en besteden aandacht aan de nieuwe single Ella Me Encerró van de band Son de Aqui. Met dit nummer vertelt de Mexicaanse bandleider Leonardo Prieto ons een waargebeurd verhaal over een ex-vriendin die hem niet wilde laten gaan en hem daarom in haar huis opsloot.

De Netflix kijktip is deze maand Días de Navidad: een hartverwarmende, dramatisch familieverhaal uit Spanje waarbij je de vier zussen volgt in de loop van drie kerstdagen. 

Tot slot: vanaf 1 januari 2021 is er een beroepsorganisatie voor Afro Latin Dansondernemers. Annetje Riel, initiatiefneemster van PALDA, vertelt er meer over. 

Namens het team van het Latin-Magazine / LatinWorld wensen we je fijne dagen, heel veel swipe, lees-, kijk- en luisterplezier! 

Deze editie van het Latin-Magazine werd mogelijk gemaakt door o.a.:

-Minou
-Annetje
-Edsel
-Zahaira
-Gilbert
-Erik
-Richard


Un saludo muy caliente, een hartelijke groet, best regards, cari saluti,

Irmgard

Copyright - Disclaimer - Privacy

 In deze Kerst 2020 2020 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Patacones/ Tostones

Bakbanaan. Groen, geel, bruin of zwart, uitermate populair, in Latijns-Amerikaanse keuken waar ze als geen ander weten hoe ze...

Gestoofde kip

December is weer aangebroken. Hoe zit het met de feestdagen dit jaar? Hoe het coronavirus zich ook ontwikkelt,....

Advertorial

SnapLock Dansvloer

Antilliaanse sult

Antilliaanse sult. Een traditioneel kerstrecept van Curaçao! Een van de lekkernijen op de Oud en Nieuw tafel bij de meeste Antillianen.

Sult recept van Edsel Payo Juliet

Edsel Juliet's sult. Gezouten varkensoortjes op peper en zuur...

Kerstcocktail

Dit jaar een cocktail op basis van een scroppino. Deze kerstcocktail is zacht en zoet van smaak met een klein bubbeltje.

Advertorial

SnowWorld Christmas Gala Salsa & Bachata 09-12-2023

Een leden APP helemaal GRATIS!

PALDA is de beroepsorganisatie voor Afro Latin Dansondernemers. Als we iets willen bereiken moeten we het samen doen.

Son de Aquí vertelt met 'Ella Me Encerró' een waargebeurd verhaal

Son de Aquí is een latin band opgericht in Mexico-Stad, gekenmerkt door internationale...

CORONAJAAR EN BEVRIJDINGSJAAR 2020

Laten we deze pandemie en de moeilijke situatie geenszins bagatelliseren. Het lijkt me fnuikend voor iedereen en zeker voor jongeren,...

Advertorial

Salsa Madhouse x Dutch Finest (LATIN INDOOR FESTIVAL) 15-12-2023

Dias De Navidad

Días de Navidad, letterlijk vertaald: dagen van kerst. Kerstdagen dus!