Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Gratis event aanmelden voor de Latin agenda.

Events die hier worden aangemeld komen in de agenda te staan na redactionele instemming. Dit kan 1 tot 7 dagen duren. Na de redactionele instemming ontvang je een e-mail met daarin een link om het event te wijzigen of te verwijderen. Bewaar deze mail goed.

Indien er vaker events worden ingezonden, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het Dashboard. De events die hier worden aangemeld, staan direct online in de agenda. Vanuit het Dashboard kunnen alle events makkelijk worden beheerd.

   
  ik heb de Gebruiksvoorwaarden Latin agenda gelezen en ga hiermee akkoord
Controlecode: 46326 
datum
titel Je hebt karakters over. Max. 60 karakters.
logo/banner/flyer 1
logo/banner/flyer 2
begintijd (gebruik de tijdsnotatie hh:mm, bijv. 21:30)
eindtijd (hh:mm) (24:00 >> 00:00)
entree euro (prijs aan de deur, dus niet een evt. voorverkoopprijs)

omschrijving
website(s) (meerdere websites mogelijk met ; als scheidingsteken)
betrokken dj's/artiesten
   
organisatie
telefoon
e-mail
   
locatie Hieronder kun je de naam van de locatie invoeren. Je kunt ook een zoekterm invoeren en op Zoek klikken om de locatie te zoeken.
land
provincie
adres
postcode
plaats
   
Kies de muziek/dans die van toepassing is.
Afrikaanse muziek Antilliaans Bachata Braziliaans
Cha cha cha Cubaans Dancehall Dembow
Fado Flamenco Flamenco dans Kizomba
Latin house Latin jazz Merengue Reggae
Reggaeton Salsa Soca Surinaams
Tango Tarraxinha Urban West coast swing
Zouk Zumba
anders:
Kies het evenementtype

Let op: events die vallen onder Cursus, proefles, bootcamp, workshop, open dag komen in een aparte agenda.

Online event Oefen ochtend/middag/avond Dansen Vrijdansen na de les
Feest met workshop/bootcamp Cursus, proefles, bootcamp, workshop, open dag (zonder feest) Met show/entertainment Feest met live muziek
Optreden/concert Festival Feest met gratis hapjes Feest met catering
Openlucht Zowel binnen als buiten Cultuurreizen Voorstelling/film(s)
Expositie
anders:
 
   
  Ingezonden namens:
je naam (wordt niet zichtbaar gemaakt op de website)
je email   (wordt niet zichtbaar gemaakt op de website)
je telefoon   (wordt niet zichtbaar gemaakt op de website)
informatie over evt. herhaling van dit agendapunt, bijv. elke 3de zondag in de maand

eventuele opmerkingen tbv de beheerders van LatinWorld
 
   
   

Gebruiksvoorwaarden Latin agenda

» Agendavermeldingen en andere mogelijkheden via LatinWorld komen uw organisatie ten goede en dragen mede bij tot het succes van uw dansschool en/of events.
» Via LatinWorld bieden we een overzicht van actuele Latin organisaties op basis van recente agenda inzendingen. Recente inzendingen voor onze agenda zorgen voor een betere vermelding op onze website en worden beter gevonden via zoekmachines.
» Voor vragen of ondersteuning voor het toevoegen of wijzigen van uw event op LatinWorld kunt u ons mailen via info@latinworld.nl.
» Vanuit LatinWorld doen we onze uiterste best om verstrekte informatie op een zo juist mogelijke manier te presenteren. Van u als organisatie vragen we om deze informatie op een zo juiste mogelijke manier te verstrekken en up-to-date te houden middels de geautomatiseerde mogelijkheden die we bieden.
» Wees bewust van het feit dat LatinWorld een onafhankelijke organisatie is die een platform biedt ter bevordering van de Latin- dans en muziek cultuur in Nederland met veel gratis mogelijkheden. Om ons dankbare werk voort te zetten zijn we afhankelijk van met name betaalde promoties.
» De door u verstrekte persoonlijke gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt door LatinWorld en zullen nooit worden verstrekt aan derden.
» Om de betrouwbaarheid en actualiteit van de agenda te borgen, kunnen we u periodiek een mail sturen om u op de hoogte te stellen van uw vermeldingen.
» Bij gelegenheid versturen we een algemene mailing naar onze betrokken relaties om nieuwe ontwikkelingen/mogelijkheden onder de aandacht te brengen. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u dat via een e-mail aan ons bekend maken.
» Als u gebruik wilt maken van fotomateriaal op LatinWorld voor flyers, website, sociale media, etc, vragen we om contact op te nemen met betrokken fotograaf of met LatinWorld.
» Het gebruik van vermeldingen op LatinWorld voor SEO doeleinden is in overleg mogelijk.
» Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en/of teksten waarop copyrightrechten van derden berusten te plaatsen zonder toestemming van de rechthoudende partij.
» LatinWorld behoudt het recht om geplaatste informatie te redigeren of te verwijderen of de aanmelding niet te plaatsen.
» Bij misbruik van het aanmelden van events op LatinWorld zullen gepaste maatregelen worden genomen.