Over LatinWorld.nl

LatinWorld is 16 jaar geleden onder de naam Latinnet gestart door een aantal enthousiaste Salseros om de activiteiten van lokale dansscholen en feesten op een heldere en overzichtelijke manier in beeld te brengen.

Inmiddels is LatinWorld met maandelijks gemiddeld met ongeveer 40.000 unieke bezoekers uitgroeid tot het toonaangevende en onafhankelijke landelijk platform in Nederland waar liefhebbers van de Latin- en Caribische cultuur in de breedste zin van het woord informatie kunnen vinden over uitgaan, muziek, taal, cultuur, reizen en meer.

LatinWorld stelt zich als doel om mensen die geïnteresseerd zijn in de Latin- en Caribische cultuur met elkaar te verbinden.

LatinWorld is een non-profit organisatie en wordt mogelijk gemaakt door een team van mensen die vanuit hun passie voor de Latin- en Caribische cultuur elke dag weer je up-to-date houden van jouw favoriete Latin interesses.

 

Contact met LatinWorld.nl

Je kunt contact met LatinWorld.nl opnemen door te mailen naar: info@latinworld.nl.
Of bellen met 085-2738444 (lokaal gesprekstarief).

LatinWorld.nl is onderdeel van Stichting Latinnet.

Stichting Latinnet
Iban: NL16INGB0006207247
Kvk: 01123422
BTW nr: NL 818794926.B01
Post adres: Kuinrestraat 10, 3826 AG Amersfoort
Salsa Madhouse XXXL Edition 29-02-2020

Op de hoogte blijven...

Wil je op de hoogte blijven van LatinWorld.nl volg ons op Facebook:
 https://www.facebook.com/latinworld.nl/

Het Latin-Magazine

Latin-Magazine editie februari 2020 Elke maand informeren we onze Latin-Magazine lezers over het laatste latin nieuws met o.a. interviews, recensies, uitgaanstips, winacties voor feesten/concerten, de latin uitgaansagenda en nog veel meer. Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan ook in voor het Latin-Magazine.

Abonneer je op het Latin-Magazine


 Team LatinWorld.nl

Minou Spits
contact
zahaira@latin-magazine.com
contact
Coento
contact
Irmgard Kuster
contact
Victor-Adrian Sierra Fernandez
contact
Richard van den Wittenboer
contact

 Ambassadeurs van LatinWorld.nl

Mireille de Vos

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van LatinWorld.nl informatie over te nemen van de website van LatinWorld.nl of andere mediavormen van LatinWorld.nl.
LatinWorld.nl foto's zijn beschikbaar voor priv├ę gebruik. Voor commercieel gebruik, gebruik in flyers, website en andere media, vragen we te overleggen met de betreffende fotograaf/fotografe.

De informatie op LatinWorld.nl komt grote delen tot stand door ingezonden informatie. LatinWorld.nl stelt zich niet aansprakelijk voor inbreuk voor copyright rechten. Mocht u informatie tegenkomen die op copyright rechten berusten, dan vragen we u contact met ons op te nemen zodat we er op toe kunnen zien dat de betreffende informatie van de website wordt verwijderd.

Privacy

De aan ons verstrekte persoonlijke gegevens en informatie worden niet met derden gedeeld.