Over LatinWorld.nl

LatinWorld is 20 jaar geleden onder de naam Latinnet gestart door een aantal enthousiaste Salseros om de activiteiten van lokale dansscholen en feesten op een heldere en overzichtelijke manier in beeld te brengen.

Inmiddels is LatinWorld met maandelijks gemiddeld met ongeveer 40.000 unieke bezoekers uitgroeid tot het toonaangevend en onafhankelijk internationaal platform dat liefhebbers van de Latin- en Caribische cultuur in de breedste zin van het woord verbindt op het gebied van uitgaan, eten en drinken, muziek, taal, cultuur, reizen, concerten, artiesten en meer. We publiceren berichten in het Nederlands, Papiamentu, Spaans en Engels.

LatinWorld stelt zich als doel om mensen die geïnteresseerd zijn in de Latin- en Caribische cultuur met elkaar te verbinden.

LatinWorld is een non-profit organisatie en wordt mogelijk gemaakt door een team van mensen die vanuit hun passie voor de Latin- en Caribische cultuur elke dag weer je up-to-date houden van jouw favoriete Latin interesses.

 

Contact met LatinWorld

Je kunt contact met LatinWorld opnemen door te mailen naar: info@latinworld.nl.

LatinWorld.nl is onderdeel van Stichting Latinnet.

Stichting Latinnet
Iban: NL16INGB0006207247
Kvk: 01123422
BTW nr: NL 818794926.B01
Post adres: Kuinrestraat 10, 3826 AG Amersfoort
Summer Breeze Latin Night

Op de hoogte blijven...

Wil je op de hoogte blijven van LatinWorld.nl volg ons op Facebook:
 https://www.facebook.com/latinworld.nl/

Het Latin-Magazine

Latin-Magazine editie januari 2024 Elke maand informeren we onze Latin-Magazine lezers over het laatste latin nieuws met o.a. interviews, recensies, uitgaanstips, winacties voor feesten/concerten, de latin agenda en nog veel meer. Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan in voor het Latin-Magazine.

Abonneer je op het Latin-Magazine


 Team LatinWorld

Miklos
contact
Minou Spits
contact
Richard van den Wittenboer
contact
Coento
contact
Victor-Adrian Sierra Fernandez
contact

 Ambassadeurs van LatinWorld

Mireille de Vos

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van LatinWorld informatie over te nemen van de website van LatinWorld of andere mediavormen van LatinWorld.
LatinWorld foto's zijn beschikbaar voor priv├ę gebruik. Voor commercieel gebruik, gebruik in flyers, website en andere media, vragen we te overleggen met de betreffende fotograaf/fotografe.

Disclaimer

De informatie op LatinWorld komt voornamelijk tot stand door ingezonden informatie. LatinWorld stelt zich niet aansprakelijk voor de geplaatste content en/of inbreuk voor copyright rechten. Mocht u informatie tegenkomen die niet correct is/of copyright rechten berusten, dan vragen we u contact met ons op te nemen zodat we er op toe kunnen zien dat de betreffende informatie wordt gecorrigeerd of van de website wordt verwijderd.

Privacy

De aan ons verstrekte persoonlijke gegevens en informatie worden niet met derden gedeeld.

Als er gegevens op de website van LatinWorld staan die niet publiekelijk gedeeld mogen worden, stuur ons dan een email naar info@latinworld.nl met een verzoek om de gegegens te verwijderen of aan te passen.

Als je ongewenst staat op een foto of meerdere foto's staat op de website van LatinWorld, stuur ons dan een email naar info@latinworld.nl met een verzoek om de foto/foto's te verwijderen.