Latin-Magazine

Het Latin-Magazine is het eerste online bladermagazine met daarin het laatste latin/caribische nieuws op het gebied van dans, muziek, films, cultuur en entertainment en meer.

Lees hier de laatste editie van het Latin-Magazine: Latin-Magazine editie november 2017

Redactie Latin-Magazine

Richard van den Wittenboer


contact

Victor-Adrian Sierra Fernandez


contact

Minou Spits


contact

Zahaira Bos


contact

De november-2017 editie van het Latin‑Magazine

Latin-Magazine editie november 2017


Als ze mij ongeveer 11 jaar geleden hadden verteld dat ik iedere maand een Latin Magazine zou vormgeven, interviews zou doen, daarnaast graag naar salsa luister en dan ook nog op dans….Dan had ik de betreffende persoon volledig voor gek verklaard!

Abonneer je op het Latin-Magazine

Latin-Magazine artikelen

Hier een aantal artikelen uit de november 2017 editie van het Latin-Magazine

Churros

De meeste mensen zijn wel bekend met Churros, de Spaanse donut. Deze snack is niet alleen populair in Spanje. Ook in de buurlanden zoals Frankrijk, Portugal en Marokko eet men graag Churros. De...

In gesprek met Ephrem J

Na zijn optreden zaterdagavond tijdens Latin dance Night Groningen, hadden wij van Latin-Magazine een kort gesprek met deze fantastische bachata artiest.

Dansschool in the spotlight: Salsamotion

Salsamotion bestaat al sinds 2004 en geeft lessen in Salsa, bachata en Kizomba voor beginners tot vergevorderden. Er wordt lesgegeven in het Danshuis Haarlem in het centrum van Haarlem.

Interview Evelyn Dupuy Ferrer

Ik ken Evelyn alweer enige tijd. Ik heb haar ooit ontmoet in Casa de la Trova, Santiago de Cuba en in Nederland van haar samenwerking met het Septeto Trio Los Dos en Latin Society samen met ...