Latin-Magazine

Het Latin-Magazine is het eerste online bladermagazine met daarin het laatste latin/caribische nieuws op het gebied van dans, muziek, films, cultuur en entertainment en meer.

Lees hier de laatste editie van het Latin-Magazine: Latin-Magazine editie juni 2017

Redactie Latin-Magazine

Richard van den Wittenboer
contact

Victor-Adrian Sierra Fernandez
contact

Minou Spits
contact

Zahaira Bos
contact

De juni-2017 editie van het Latin‑Magazine

Latin-Magazine editie juni 2017

Aan mij deze maand weer de eer de inleiding te schrijven. Deze maand hebben we, althans dat vind ik, een prachtige uitgave. De zomerzon straalt je tegemoet met allerlei zonnige verhalen en natuurlijk een aantal niet te missen evenementen. Als eerste wil ik jullie wederom kennis laten maken met Moise Gonzalez (foto); deze verdient een plekje in ons magazine en op jullie usb-stick, cd-speler of in ieder geval op iets waarop je jouw muziek afspeelt.

Abonneer je op het Latin-Magazine

Latin-Magazine artikelen

Hier een aantal artikelen uit de juni 2017 editie van het Latin-Magazine

Salsa legende Albert Torres (1956 - 2017)

Albert Torres werd op 14 juni 1956 in Brooklyn geboren, groeide op in New York en Puerto Rico. Van jongs af aan waren dans en muziek zijn passie. Albert vond Salsa maar niks, als puber hield hij meer van Hip-Hop, dat toen in New York in opkomst was.

Moise Gonzalez - Una vida una historia

Deze zeer getalenteerde artiest, woonachtig op Tenefife (Spanje) heeft al behoorlijk wat noten op zijn zang maar zijn bekendheid hier in Nederland verloopt wat stroef.

Latin concerten van LantarenVenster juni 2017

Trio Corrente trakteert op de heerlijkste Braziliaanse latin-jazz. La Mambanegra serveert stevige funky urban salsa Colombiana. De Grande Dame van de sambamuziek Elza Soares lapt de vuistregels van Braziliaanse muziek dapper aan de laars met haar avant

Festival Afro Latino: LINE-UP 99% COMPLEET!

Het Afro-Latino Festival in Bree is een tropisch muziekfestival. Sinds 1999 presenteert het festival een selectie van de beste artiesten uit Afrika, Latijns Amerika, de Caribische eilanden en Zuid Europa. Behalve veel live muziek kun je ook genieten va