Latin nieuws

Het laatste Latin nieuws vind je op LatinWorld.nl. Nieuws op het gebied van muziek, uitgaan, dansen, artiesten, reizen, cultuur en meer. De redactie van LatinWorld.nl is voortdurend op zoek naar het laatste Latin nieuws.

Mocht je de redactie willen tippen, dat kan door te mailen naar: info@latinworld.nl

Latin nieuws top3

Eerste namen Latin Dance Night 2019!

Op zaterdag 16 november 2019 toveren (inter)nationale latin-sterren, dj’s en dansers De Oosterpoort om tot een swingend..

Multitalent Patricia Gruber Acuña: trots op mijn roots

Patricia Gruber Acuña (1991) is geboren in Venezuela, opgegroeid op Bonaire en..

Juan Luis Guerra wie kent hem niet?

Juan Luis is internationaal een van de bekendste muzikanten uit de Dominicaanse Republiek. Hij heeft wereldwijd meer dan.. Latin nieuws

Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza in Amersfoort

Salsa Domingo Amersfoort (non-stop) met 1 per maand Live Latinbands. Nu weer een optreden van ROMPE CABEZA met opzwepende, zwoele dansmuziek uit het Caribische gebied, Zuid-Amerika en..

Int. Bachata Festival 2019 in Amsterdam

It just had to happen…with the growing demand for Bachata in Europe, we have decided to organize an additional Bachata event, alongside the now well-known Amsterdam Int. Salsa Festival.

The Zombie Cocktail

Slechts twee zombies per persoon vanwege hun onvermoede uitwerking...

El Hijo

In deze psychologische thriller ontspoort het leven van de schilder Lorenzo wanneer hij vreest dat zijn vrouw Sigrir hem probeert weg te houden bij hun babyzoontje.

Ziko`s XXL Party - Salsa Bachata Zouk 21-09-2019.
Lees de oktober 2019 editie van het Latin-Magazine

Lees de oktober 2019 editie van het Latin-Magazine

Juan Luis Guerra wie kent hem niet?

Juan Luis is internationaal een van de bekendste muzikanten uit de Dominicaanse Republiek. Hij heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen platen verkocht en won 18 Latin Grammy..

Multitalent Patricia Gruber Acuña: trots op mijn roots

Patricia Gruber Acuña (1991) is geboren in Venezuela, opgegroeid op Bonaire en woont sinds 2006 in Nederland.

Eerste namen Latin Dance Night 2019!

Op zaterdag 16 november 2019 toveren (inter)nationale latin-sterren, dj’s en dansers De Oosterpoort om tot een swingend danspaleis! De eerste namen zijn bekend!

Bonaire dag viering 2019

Voor het 7de keer gaan wij Bonairedag vieren en dit jaar in Ahoy Rotterdam. Een feest dag met een line up vol met diverse presentaties met o.a optreden van band uit Bonaire Foyan Boys samen me..

Salsa Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza 27-10-2019
De geschiedenis van de frisse zomerse rum cocktail Daiquiri

De Daiquiri is nauw verwant aan de Canchanchara, een 19e-eeuwse Cubaanse mix van rum, limoen, honing en water, maar de creatie van de Daiquiri wordt toegeschreven aan Jennings Stockton Cox, een Amerikaanse ingenieur in het..

The Latin Boat XL met Rolf Sanchez, het beste en grootste salsafeest op het water

Wil jij dansen op een partyschip met megaster Rolf Sanchez en de beste Latin DJ’s? Dat kan op zondag 18 augustus aanstaande bij de speciale XL-editie van Latin Boat. De naam zegt het al: een salsafeest op het water maar dit keer op..

Summer Breeze end of season party 2019 with Tromboranga in concert in Amsterdam

Summer Breeze end of season party 2019 with Tromboranga in concert in Amsterdam

Ziko`s XXL Party - Salsa Bachata Zouk (Summer edition)

Na een geweldig en verrassend groot succes van de zomereditie in juli, organiseren we weer een zomereditie van Ziko`s XXL Party op 17 augustus. We hebben veel complimenten gekregen over en mensen waren blij met het concept..

Lees de zomer 2019 editie van het Latin-Magazine

Lees de zomer 2019 editie van het Latin-Magazine

De Netflix film Roma

Toen deze film vorig jaar uitkwam trok het in eerste instantie mijn aandacht totaal niet. Ik kom zelf ook uit Zuid-Amerika en heb dit soort gezinnen in het dagelijks leven veel voorbij zien komen.

Dans de jaren eraf!

Dans de jaren eraf! Dit klink als sprookje in de oren of als titel van een goede roman... maar geloof me, het is waar, het kan echt. Dansen is gezond, maakt gelukkig en verbetert je seksleven.

Rumbaristas - Rumbaristas

Rumba, ska, tarantella, cumbia en balkan-invloeden zorgen ervoor dat de Belgische groep Rumbaristas 100% garantie geven voor feest.

Nu makkelijk swipen door het Latin-Magazine

Bij LatinWorld zijn we continu bezig om te innoveren en verbeteren. Zo'n 80% van de bezoekers van de website van LatinWorld gebruikt een mobiele telefoon of een tablet. Om deze groep een betere gebruikersgemak te bieden hebben we de mogelijkheid van sw

Zomerconcert in Vondelpark met Rolf Sanchez en Quique door Summer Breeze

Naast de wekelijkse salsa avonden in de Westergasfabriek in Amsterdam gedurende de zomermaanden biedt Summer Breeze op zondag 4 augustus het zomerconcert met Rolf Sanchez en Quique

Van de rum ambassadeur Erik Voskamp

Regelmatig schrijft de rum ambassadeur Erik Voskamp over de lekkerste rum recepten, achtergrondinformatie en meer. Dit keer moest er iets van zijn hart…

Lees de augustus 2019 editie van het Latin-Magazine

De tweede hittegolf voor dit jaar staat voor de deur. Mooie vooruitzichten voor de komende festivals en feesten.

Als je van Spaanse series en films houdt is Vis a Vis (Locked Up) een aanrader.

Vis a vis is een mix tussen Casa de Papel en Orange Is the new Black. Maar dan vele malen spannender en extremer. Wat heel leuk is, is dat een aantal acteurs van zowel Casa de Papel als Orange is the New Black in Vis a Vis te zien zijn.

Alexander Abreu, Alain Perez y Mayito Rivera - A Romper el coco

Het hele album is vol gezongen met nummers van meesters en bands die Cuba rijk is.

‘Bum Bum’ van Nederlandse Latin sensatie Quique is exact wat je nodig hebt deze zomer

Amsterdam, 04 juli 2019 – Wat heb je nodig om de Nederlandse zomer te overleven? Naast verkoeling op het strand en de nodige cocktails mogen tunes zoals ‘Bum Bum’ van Quique niet ontbreken! De Nederlands/Colombiaanse artiest releast..