Latin nieuws

Het laatste Latin nieuws vind je op LatinWorld.nl. Nieuws op het gebied van muziek, uitgaan, dansen, artiesten, reizen, cultuur en meer. De redactie van LatinWorld.nl is voortdurend op zoek naar het laatste Latin nieuws.

Mocht je de redactie willen tippen, dat kan door te mailen naar: info@latinworld.nl

Latin nieuws top3

La Casa De Las Flores

Heb jij ook wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gezien waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen?

Papaya

Hoe vaak sta je in de supermarkt met een exotische vrucht in je hand en bij de kassa weten ze niet wat het is?

Grupo magnetico- Positivo

Vanuit Edinburgh komt Grupo Magnético - met een onvervalste jaren ‘70 salsa sound - de dansvloeren veroveren. Latin nieuws

Lees de januari editie van het Latin-Magazine

Lees de januari editie van het Latin-Magazine.

Lina Domacassé overleden

Lina Domacassé, de salsakoningin en eigenaresse van salsadansschool Amanné in Nijmegen is overleden.

Zon, zee en Carnaval op Curaçao

Winterdip? Het lijkt een perfecte combinatie: zon, zee, strand én carnaval op Curaçao. Dit jaar wordt 50 jaar Carnaval gevierd....

Viva Cuba Biezenmortel bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd!

Dance4two organiseerde vanaf 2003 dansreizen naar Spanje en Portugal. In 2008 organiseerde Dance4Two de eerste dansreis naar Cuba. De cultuur, muziek, dans en sfeer van Cuba inspireerde..

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/.
Amor para... Cantar

In de rubriek ‘Amor para….’ de passie van Ewald Gomez voor zingen...

DE WET VAN DE STILTE -  Reis door Colombia

Schrijfster Karin Anema reist door Colombia, waar de wapens na het Vredesakkoord in 2016 lijken te zwijgen. Ze gaat op zoektocht naar de verhalen achter de plekken waarheen ze reist..

Grupo magnetico- Positivo

Alsof er een statement gemaakt moest worden, begint het album direct met een snoeiharde salsa medley...

Papaya

Hoe vaak sta je in de supermarkt met een exotische vrucht in je hand en bij de kassa weten ze niet wat het is? Zegt de kassière mango tegen een papaya? Wat meer bekendheid voor de papaya kan geen kwaad.

La Casa De Las Flores

Heb jij ook wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gezien waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Nou ik wel! Iedere week komt er nieuw aanbod van films en series bij op de streamingdienst en geloof me,......

Eindejaar Glamour Salsa Mambo Bachata Party in Rosmalen (den Bosch)

Inmiddels alweer een begrip in Brabant: Salsa, Mambo, Bachata Party van dansschool Salsa L.A. Uitgegroeid tot een van Brabantse gezelligste en gemoedelijkste Salsa Party`s met dj. El ..

Ziko`s XXL Party - Christmas edition - Salsa Bachata Zouk Kizomba in Duiven

Wat gaat de tijd snel! Op 21 december is het precies een jaar geleden dat we met dit grote nieuwe feest begonnen. Het was erg druk, en we verwachten ook deze Christmas Edition weer veel dansers!

B-day Bash - With Tomi Y Su To Mezclao & Alexis el Mura in Amsterdam

Mocitos Dance School is celebrating it`s 1st anniversary. With a special concert of Tomi Y Su To Mezclao & Alexis El Mura, and afterparty with DJ NoThreb...

Geniet van de heerlijkste rum en cocktails

Een lekker hapje, een Kerstdrankje en Champagne Rum Cocktail...

Gevulde kip

Kip tijdens het kerstdiner is altijd een goed idee. Simpel en gemakkelijk om te maken. Het kan bijna niet mislukken. Gevulde kip uit de oven.

Tamales

Het is tijd om kennis te maken met een heerlijk gerecht dat tamales wordt genoemd. In Venezuela staan ​​ze bekend als hallacas. Deze worden gemaakt van drie verschillende soorten vlees.

Los animales en la calle  Havana & Vinales

Wanneer ik een training geef of een fotografiereis organiseer wil ik graag de nadruk leggen op een onderwerp. Ik vroeg dan ook tijdens de reis op Cuba aan de deelnemers wat hun onderwerp voor deze reis zou worden en gaf een dag de tijd om dit te bedenk

Fiesta Alegría en Navidad

Een avond lekker genieten in Groningen van de heerlijkste Latin beats met DJ Rettboel, DJ Gordillo en DJ Victorioso...

Amor Para La....

In de rubriek ‘Amor para….’ brengen wij iedere maand de passie van een Latin World bezoeker voor het voetlicht. Dit keer bachata docent Junior Jose Santos Schmidt a.k.a Jr. El Artista uit Groningen.

‘Honderd jaar eenzaamheid’ op Netflix

“Muchos años después, frente al pelotón de fusilamiento, el coronel Aureliano Buendía había de recordar aquella tarde remota en que su padre lo llevó a conocer el hielo”.

Amor para...Krioyo Food

In de rubriek ‘Amor para….’ de passie van Laika voor krioyo food...

De Dominicaanse Kerst van kapster Josefa

Wanneer Josefa je meeneemt in haar feestmaand december beleef je haar geboorteland de Dominicaanse Republiek helemaal mee inclusief de aguinaldo...

Lees de feestdageneditie 2019 van het Latin-Magazine

Lees de feestdageneditie 2019 van het Latin-Magazine.

Las personas detrás de la Musica Cubana: Alain Perez

Twintig jaar wonen en werken in Spanje met veel van de beste muzikanten ter wereld konden het accent niet aanpassen of Alain Pérez zijn eenvoud en Cubanness verliezen. Zijn essentie is intact geble..

X-Mas Edition Afro- Latin Dance Party in Lemmer

X-Mas Edition Afro- Latin Dance Party in Lemmer