Latin nieuws

Het laatste Latin nieuws vind je op LatinWorld.nl. Nieuws op het gebied van muziek, uitgaan, dansen, artiesten, reizen, cultuur en meer. De redactie van LatinWorld.nl is voortdurend op zoek naar het laatste Latin nieuws.

Mocht je de redactie willen tippen, dat kan door te mailen naar: info@latinworld.nl

Latin nieuws top3

Nieuw Cubaans initiatief in Rotterdam

Afgelopen zomer, tijdens zijn reis naar Cuba, heeft de percussionist Steven Brezet zijn Laura in Cuba ontmoet. Door hun gezame..

Comida con Salsa

Salsalessen en lekker Cubaans-Creools eten; dat kan vanaf nu elke woensdag bij Comida con Salsa in Huis van Iemand Anders..

Jugar Con Fuego

Deze serie gaat over drie rijke vrouwen die alle drie de verleiding niet kunnen weerstaan en trappen in het spelletje van de knappe..... Latin nieuws

Verras familie en vrienden met je Latin & Caribbean homemade recepten

Enkele van onze eerder gepubliceerde traditionele recepten nu op een rij. Laat je inspireren...

Lees de december editie van het Latin-Magazine

Lees de december editie van het Latin-Magazine.

Hot Buttered Rum

Probeer eens de Hot Buttered Rum als winter en feestdagen drankje.

Op reis naar.. Cuba, Mexico, Belize, Guatemala...

Degene die mij kennen weten dat ik een Cuba, met name Havana, fanaat ben. Dat ik sinds vorig jaar een fotografiereis organiseer naar het mekka voor de fotografen. Dat ik nu waarschijnlijk een..

YAY it`s friday - Salsa edition 20-12-2019.
Amor para... La Bachata

Zahaira is schooljuf, woont ruim 20 jaar in Nederland en is bezeten van de bachata,..

Jugar Con Fuego

Deze serie gaat over drie rijke vrouwen die alle drie de verleiding niet kunnen weerstaan en trappen in het spelletje van de knappe Mexicaanse knecht Fabrizio.

Comida con Salsa

Salsalessen en lekker Cubaans-Creools eten; dat kan vanaf nu elke woensdag bij Comida con Salsa in Huis van Iemand Anders, Van Woustraat 2HS in Amsterdam. Luis ‘Mocito’ Salazar Tavera (eigenaar..

Nieuw Cubaans initiatief in Rotterdam

Afgelopen zomer, tijdens zijn reis naar Cuba, heeft de percussionist Steven Brezet zijn Laura in Cuba ontmoet. Door hun gezamenlijke passie voor muziek, en natuurlijk wederzijds leuk vinden, zijn zij verliefd geworden. Laura had al plannen om aan

The invisible life of Eurídice Gusmão

Rio de Janeiro, 1950. Eurí­dice en Guida zijn twee onafscheidelijke zussen die thuis wonen bij hun conservatieve ouders.

YAY it`s friday - Kizomba edition 13-12-2019
Salsa Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza in Amersfoort

Salsa Domingo Amersfoort (non-stop) met 1 per maand Live Latinbands. Nu weer een optreden van ROMPE CABEZA met opzwepende, zwoele dansmuziek uit het Caribische gebied, Zuid-Amerika en ..

Lees de november editie van Latin-Magazine

Lees de november editie van het Latin-Magazine.

Salsa Romantica met Jan Reijnders

Met La Flecha y mi Corazon scoorde Jan Reijnders afgelopen zomer in de salsascene een hit.

Panama Rum

Naast het bekende Panamakanaal producereert Panama ook uitstekende Rum.

Las chicas del cable

Inmiddels zijn er behoorlijk wat heerlijke Spaanse series te vinden op Netflix en Las Chicas del Cable – ook bekend als Cable Girls – is daar één van.

Hector Acosta

Héctor Elpidio Acosta Restituyo, beter bekend als Héctor Acosta "el Torito" of gewoon Héctor Acosta, komt naar Nederland! Op vrijdag 25 oktober staat hij samen met zijn volledige orkest live in....

Artiest in de schijnwerpers: Lachy y la Suprema Ley

Het is even geleden maar deze keer ben ik weer terug met de categorie "Artiest in de schijnwerpers". Deze maand niemand minder dan het Cubaanse orkest Lachy y la Suprema Ley.Hou deze band in..

MUSICA, BAILA, GOZA!

Nog een maand te gaan, en dan verruilen we de herfst even voor de zomer. Op zaterdag 16 november 2019 toveren (inter)nationale Latin-sterren, dj’s en dansers De Oosterpoort weer om tot een..

Groot verlies voor de Cubaanse muziek

Er zijn van die muzikanten die niet bekend zijn maar wel een grote stempel drukken op de muziek en in zijn geval op de muzikaliteit van de Cubaanse band Manolito y su Trabuco.

Ademtocht, de vele gevechten van Maite Hontelé

De Nederlandse Maite Hontelé is een gevierd salsa-trompettiste in Colombia. Terwijl ze op de top van haar roem is, worstelt ze met haar instrument en met zichzelf.

Papi Klein

Tot onze spijt hebben wij vernomen dat één van de pioniers binnen de salsascene in Nederland onze aardse dansvloer heeft verlaten.

Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza in Amersfoort

Salsa Domingo Amersfoort (non-stop) met 1 per maand Live Latinbands. Nu weer een optreden van ROMPE CABEZA met opzwepende, zwoele dansmuziek uit het Caribische gebied, Zuid-Amerika en..

Int. Bachata Festival 2019 in Amsterdam

It just had to happen…with the growing demand for Bachata in Europe, we have decided to organize an additional Bachata event, alongside the now well-known Amsterdam Int. Salsa Festival.

The Zombie Cocktail

Slechts twee zombies per persoon vanwege hun onvermoede uitwerking...

El Hijo

In deze psychologische thriller ontspoort het leven van de schilder Lorenzo wanneer hij vreest dat zijn vrouw Sigrir hem probeert weg te houden bij hun babyzoontje.