Latin nieuws

Het laatste Latin nieuws vind je op LatinWorld.nl. Nieuws op het gebied van muziek, uitgaan, dansen, artiesten, reizen, cultuur en meer. De redactie van LatinWorld.nl is voortdurend op zoek naar het laatste Latin nieuws.

Mocht je de redactie willen tippen, dan kan door te mailen naar: info@latinworld.nl

Op de hoogte blijven...

Wil je op de hoogte blijven van LatinWorld.nl volg ons op Facebook:
 https://www.facebook.com/latinworld.nl/

Het Latin-Magazine

Latin-Magazine editie mei 2017 Elke maand informeren we onze Latin-Magazine lezers over het laatste latin nieuws met o.a. interviews, recensies, uitgaanstips, winacties voor feesten/concerten, beknopte latin uitgaansagenda en nog veel meer. Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan ook in voor het Latin-Magazine.

Abonneer je op het Latin-Magazine

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/


 Latin nieuws

Al 22 jaar is Summer Breeze een begrip bij salsa minnend Nederland. Wat kleinschalig begon met een handjevol Salsa Liefhebbers en vrienden in het Vondelpark is op het Westergasterras de laatste 12 jaar uitgegroeid tot een begrip..

Laat de zomer maar komen! Beachparties onder de Portugese Zon. Bachata is taking over; aandacht voor het album Colores van Grupo Extra. We verloten 4 cd's van dit album voor de liefhebbers. De hottest latin music vind je terug in de top 5 van de m&

Vanuit de Fado-archieven wordt ons een van Portugals bekendste gitaristen voorgeschoteld: Armando Augusto Salvado Freire - beter bekend als Armandinho - geboren in 1891 en overleden in 1946.

Ola mis amigos de la musica latina. Hier weer een selectie van super gave nieuwe hits voor jullie. Zet je geluid hard aan en geniet lekker samen met ons.

Like us on Facebook.

Un Abrazo Musical Salsero is een feest om naar te luisteren en om op te dansen....

Uit de Venezolaanse en Colombiaanse keuken zijn arepas niet weg te denken. Deze ongerezen maismeel broodjes worden gemaakt van voorgekookte mais meel, water snufje suiker en snufje zout. Lekker in combinatie met kruidige..

Bachata is taking over is the subtitle of the new album Colores recently released by Grupo Extra.

Die avond hoorde ik iemand zeggen: Want naar dansavonden kun je prima alleen, je bent toch de hele tijd aan het dansen. En toch vind ik het fijn om met een vriendinnetje te gaan. Mannelijke..

4 Dagen dansen met de Portugezen en verblijven in een prachtig appartementen complex aan het strand van Tavira. Workshops van internationale docenten en iedere dag beachparty's.

International Cuban Dance Event 26-05-2017

laatste aflevering van Latin Life Radio.Een uniek radio station dat 7 jaar lang iedere week ons Latin muziek liefhebbers bediende op de donderdagavond met interviews, live optredens in de studio, de laatste nieuwtjes en vrijkaarten voor diverse topeven

Je begint met een cursus en *poef* neemt het met name je uitgaans leven beetje bij beetje over. Dat voel je hoofdzakelijk op de volgende manieren:

De april editie van het Latin-Magazine met o.a. een interview met Jeroen Aarts van Latin Life Radio, weer een heerlijk Caribisch recept. En aandacht voor Cubaanse Salsa, Tango, Bachata, Reggaeton en nog veel meer heerlijke tropische muziek.

Kaapverdiaanse, Cubaanse en jazz muziek  versmelten zo goed met elkaar dat je haast kunt spreken van een nieuwe muziekstroming:CaboCubaJazz.

Ola mis amigos de la musica latina. Hier weer een selectie van super gave nieuwe hits voor jullie. Zet je geluid hard aan en geniet lekker samen met ons.

Er zijn al heel wat relaties begonnen en geëindigd op de dansvloer. Als danser is er altijd een partner met wie je die ene klik hebt; het gevoel dat het allemaal net even wat makkelijker gaat.

Elementen uit de salsa van de jaren ‘70 in combinatie met funk en een heel grote dosis urban.

Keshi Yena is een heerlijke, machtige en krachtige maaltijd die gegeten wordt op de Antillen. Echt de moeite waard om te proeven.

Als gevolg van de nieuwe programmering van Radio West per 3 april 2017, stopt het wekelijkse radioprogramma Latin Life per diezelfde datum. Daarmee komt er een einde aan de meest interactieve en spraakmakende radioshow voor ...

Na ruim een week wachten is eindelijk de videoclip Deja Vu uit waar Shakira laat zien dat ze meer in haar mars heeft dan alleen buikdansen en rock/pop.

Vanwege hun eigen sound hebben ze een nieuw publiek weten aan te trekken in zowel binnen als buiten Puerto Rico...

Wij fleuren deze dagen vol maartse buien op met de start van de voorverkoop van de Antilliaanse Feesten! Noteer met stip in je agenda: de 35ste (!) editie vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus...