Latin nieuws

Het laatste Latin nieuws vind je op LatinWorld.nl. Nieuws op het gebied van muziek, uitgaan, dansen, artiesten, reizen, cultuur en meer. De redactie van LatinWorld.nl is voortdurend op zoek naar het laatste Latin nieuws.

Mocht je de redactie willen tippen, dat kan door te mailen naar: info@latinworld.nl

Latin nieuws top3

Nieuw Cubaans initiatief in Rotterdam

Afgelopen zomer, tijdens zijn reis naar Cuba, heeft de percussionist Steven Brezet zijn Laura in Cuba ontmoet. Door hun gezamelijk passie voor muziek, en natuurlijk wederzijds leuk vinden, zijn zij verliefd geworden. Laura had al plannen om aan

OSBC: Open Salsa Bachata Championship

Belangrijke update Open Salsa Bachata Championship. OPEN SALSA BACHATA CHAMPIONSHIP “The Greatest show”

Artiest in de schijnwerpers: Lachy y la Suprema Ley

Het is even geleden maar deze keer ben ik weer terug met de categorie "Artiest in de.. Latin nieuws

Nieuw Cubaans initiatief in Rotterdam

Afgelopen zomer, tijdens zijn reis naar Cuba, heeft de percussionist Steven Brezet zijn Laura in Cuba ontmoet. Door hun gezamelijk passie voor muziek, en natuurlijk wederzijds leuk vinden, zijn zij verliefd geworden. Laura had al plannen om aan

OSBC: Open Salsa Bachata Championship

Belangrijke update Open Salsa Bachata Championship. OPEN SALSA BACHATA CHAMPIONSHIP “The Greatest show”

Salsa Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza in Amersfoort

Salsa Domingo Amersfoort (non-stop) met 1 per maand Live Latinbands. Nu weer een optreden van ROMPE CABEZA met opzwepende, zwoele dansmuziek uit het Caribische gebied, Zuid-Amerika en ..

Lees de november editie van Latin-Magazine

Lees de november editie van het Latin-Magazine.

Latin Dance Night 2019 16-11-2019.
Salsa Romantica met Jan Reijnders

Met La Flecha y mi Corazon scoorde Jan Reijnders afgelopen zomer in de salsascene een hit.

Panama Rum

Naast het bekende Panamakanaal producereert Panama ook uitstekende Rum.

Las chicas del cable

Inmiddels zijn er behoorlijk wat heerlijke Spaanse series te vinden op Netflix en Las Chicas del Cable – ook bekend als Cable Girls – is daar één van.

Hector Acosta

Héctor Elpidio Acosta Restituyo, beter bekend als Héctor Acosta "el Torito" of gewoon Héctor Acosta, komt naar Nederland! Op vrijdag 25 oktober staat hij samen met zijn volledige orkest live in....

Artiest in de schijnwerpers: Lachy y la Suprema Ley

Het is even geleden maar deze keer ben ik weer terug met de categorie "Artiest in de schijnwerpers". Deze maand niemand minder dan het Cubaanse orkest Lachy y la Suprema Ley.Hou deze band in..

Salsa, Bachata, Kizomba, proeflessen Ya Salsa november 2019
MUSICA, BAILA, GOZA!

Nog een maand te gaan, en dan verruilen we de herfst even voor de zomer. Op zaterdag 16 november 2019 toveren (inter)nationale Latin-sterren, dj’s en dansers De Oosterpoort weer om tot een..

Groot verlies voor de Cubaanse muziek

Er zijn van die muzikanten die niet bekend zijn maar wel een grote stempel drukken op de muziek en in zijn geval op de muzikaliteit van de Cubaanse band Manolito y su Trabuco.

Ademtocht, de vele gevechten van Maite Hontelé

De Nederlandse Maite Hontelé is een gevierd salsa-trompettiste in Colombia. Terwijl ze op de top van haar roem is, worstelt ze met haar instrument en met zichzelf.

Papi Klein

Tot onze spijt hebben wij vernomen dat één van de pioniers binnen de salsascene in Nederland onze aardse dansvloer heeft verlaten.

Domingo Amersfoort Special met Rompe Cabeza in Amersfoort

Salsa Domingo Amersfoort (non-stop) met 1 per maand Live Latinbands. Nu weer een optreden van ROMPE CABEZA met opzwepende, zwoele dansmuziek uit het Caribische gebied, Zuid-Amerika en..

Int. Bachata Festival 2019 in Amsterdam

It just had to happen…with the growing demand for Bachata in Europe, we have decided to organize an additional Bachata event, alongside the now well-known Amsterdam Int. Salsa Festival.

The Zombie Cocktail

Slechts twee zombies per persoon vanwege hun onvermoede uitwerking...

El Hijo

In deze psychologische thriller ontspoort het leven van de schilder Lorenzo wanneer hij vreest dat zijn vrouw Sigrir hem probeert weg te houden bij hun babyzoontje.

Lees de oktober 2019 editie van het Latin-Magazine

Lees de oktober 2019 editie van het Latin-Magazine

Juan Luis Guerra wie kent hem niet?

Juan Luis is internationaal een van de bekendste muzikanten uit de Dominicaanse Republiek. Hij heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen platen verkocht en won 18 Latin Grammy..

Multitalent Patricia Gruber Acuña: trots op mijn roots

Patricia Gruber Acuña (1991) is geboren in Venezuela, opgegroeid op Bonaire en woont sinds 2006 in Nederland.

Eerste namen Latin Dance Night 2019!

Op zaterdag 16 november 2019 toveren (inter)nationale latin-sterren, dj’s en dansers De Oosterpoort om tot een swingend danspaleis! De eerste namen zijn bekend!

Bonaire dag viering 2019

Voor het 7de keer gaan wij Bonairedag vieren en dit jaar in Ahoy Rotterdam. Een feest dag met een line up vol met diverse presentaties met o.a optreden van band uit Bonaire Foyan Boys samen me..

De geschiedenis van de frisse zomerse rum cocktail Daiquiri

De Daiquiri is nauw verwant aan de Canchanchara, een 19e-eeuwse Cubaanse mix van rum, limoen, honing en water, maar de creatie van de Daiquiri wordt toegeschreven aan Jennings Stockton Cox, een Amerikaanse ingenieur in het..

The Latin Boat XL met Rolf Sanchez, het beste en grootste salsafeest op het water

Wil jij dansen op een partyschip met megaster Rolf Sanchez en de beste Latin DJ’s? Dat kan op zondag 18 augustus aanstaande bij de speciale XL-editie van Latin Boat. De naam zegt het al: een salsafeest op het water maar dit keer op..