Droefheid over het overlijden van Richard van den Wittenboer (54)

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

do 25 januari 2024 - vandaag is het 04-03-2024

Met diepe droefheid delen wij het zeer onverwachte overlijden van Richard van den Wittenboer mee.

Richard was een geliefd collega, bestuurslid van Latinworld en vriend voor ons en vele anderen. Hij was een van de drijvende krachten achter Latinworld, wellicht de drijvende kracht. 

Richard stond bekend om zijn warme persoonlijkheid, zijn grenzeloze passie voor Latijns-Amerikaanse cultuur en zijn toewijding aan het delen van zijn kennis en liefde voor muziek en dans. Hij bracht vreugde en inspiratie in de levens van anderen, zijn afwezigheid zal een grote leegte achterlaten.

Hij was een echte levensgenieter en wist altijd een glimlach op ieders gezicht te toveren. Zijn enthousiasme was aanstekelijk en zijn aanwezigheid zal heel erg gemist worden.

We koesteren de vele mooie herinneringen aan onze tijd met hem. Zijn vriendelijkheid, humor, positieve energie en tomeloze inzet zullen altijd in onze gedachten blijven voortleven.

Onze gedachten gaan uit naar Richards familie en vrienden tijdens deze moeilijke periode. Moge zij troost vinden in de liefdevolle herinneringen die ze met hem hebben gedeeld.

Richard, bedankt voor de vreugde en het geluk die je in ons leven hebt gebracht. Je blijft voor altijd in onze harten en herinneringen voortleven

Rust zacht, lieve Richard we gaan je enorm missen.

Met veel verdriet,

Het Latinworld-team
Reijer, Minou & Coen


De uitvaart van Richard zal op 31 januari 2024 plaatsvinden. Wanneer je afscheid wil nemen van Richard, dan kun je contact opnemen met Minou Spits op nummer: 06 119 19 400. Zij zal de details doorgeven en de familie dan informeren. Er komt mogelijk een link voor de online uitvaart. Wanneer deze beschikbaar komt zullen wij deze uiteraard hier vermelden.

Ook hebben wij een online condoleance register gemaakt, deze zullen wij ook delen met de familie. Klik hier> Online condoleance


Bij vragen over Latinworld, de website of andere zaken neem dan contact op met LatinWorld door te mailen naar: info@latinworld.nl.
Wij zullen deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Copyright - Disclaimer - Privacy

Geplaatst door : Minouspits

 In deze januari 2024 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Reijer Klopman (oprichter Latinnet/world) over Richard

"Geheel onverwacht", "Veel te jong": het zijn allemaal clichés, maar de harde waarheid.