Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Swingpoint Dance & Sports @ Wageningen

Ook wel: Swingpoint
Leuk dat u ons bezoekt!.


Laat ik mezelf eerst even aan u voorstellen: Peter van Breenen dansleraar en eigenaar van Swingpoint. Op 11 jarige leeftijd gestart met danslessen en inmiddels ruim 20 jaar werkzaam als dansleraar.

Swingpoint is gevestigd in Ede aan het Kuiperplein 9, waar een team van deskundige leraren/instructors en assistenten voor uw klaar staat om u de verschillende dansstijlen aan te leren. Ook verzorgen wij danslessen in Heteren in zalencentrum "De Bongerd". Alle locaties hebben een grote dansvloer (+/- 160m2) en zijn airconditioned.

Foto`s kunt u vinden in onze fotogalerij met meer dan 600 foto`s!

Wij verzorgen Stijldansen lessen voor jongeren en paren. Daarnaast bieden wij Salsa lessen aan voor paren en solisten. Natuurlijk verzorgen wij ook Zumbalessen, die op dit moment erg HOT zijn!Kijk voor meer info op de site, maar ook bijzondere activiteiten en uitval van lessen. Mocht u de agenda niet goed kunnen lezen, staat er onder het kopje Stijldansen & Salsa ook nog een andere agenda.

Naast danscentrum verzorgt Swingpoint ook cateringen en BBQ-arrangementen.
Zie hiervoor BBQ ALL IN.

Mocht het menu boven niet werken (Als u met de cursor over de menubalk gaat moet er een lijstje tevoorschijn komen voor meer mogelijkheden), kunt u op deze pagina alle mogelijke pagina`s vinden! Excuses voor het ongemak. 

Wij verzorgen Stijldanslessen In Ede en Heteren.

Op dit moment bieden wij geen salsalessen aan. Zodra daar weer ruimte voor is zullen wij dit via de site bekend maken. Wanneer u lid wordt van onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van ons actuele lesaanbod. Ook geven wij ook zumbalessen in Ede (zie het kopje zumba in het menu hierboven), en verzorgen wij workshops voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten en verjaardagen.

Er zijn veel verschillende workshops mogelijk: Stijldansen, Salsa (ook zonder danspartner), Countrydansen, Argentijnse tango en nog veel meer. Dit kan zowel in Ede als op locatie.

Jongeren en Paren
De Stijldanscurussen zijn ingedeeld naar leeftijd. Zo hebben wij jongerenlessen (tot ongeveer 18 jaar) en parenlessen (vanaf ongeveer 20 jaar). Voor de jongerenlessen schrijf je alleen in en voor  de parenlessen uiteraard met danspartner. Ben je ouder dan 18 en wil je een danscursus volgen? Dan kun je onze danspartner gezocht pagina raadplegen voor de mogelijkheden.

Van beginners tot topklasse

Uiteraard zijn er danslessen op verschillende niveau`s. Zo zijn er lessen voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Wanneer u in het verleden al enige danservaring hebt opgedaan, is het mogelijk om in een gevorderden of vergevorderenles in te stappen. Dit kan ook tijdens het seizoen! Het is vaak het beste om een priveles te boeken om zo samen te bepalen in welke groep u het beste past.

U kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn het beste te bereiken op ons mobiele nummer 06-24987272 (graag tussen 10.00-16.00 uur). `s Avonds zijn wij lastiger te bereiken.

Naast onze eigen vestiging in Ede geven wij ook danslessen in Heteren in het prachtige nieuwe zalencentrum "De Bongerd" aan de Flessestraat.

   
adres Industrieweg 42
plaats 6702 DR Wageningen
telefoon +31-624987272
Latin dansschool
 
email info@swingpoint.nl
zie ook http://www.swingpoint.nl/
 
Routeplanner naar Swingpoint Dance & Sports

Latin dansscholen in de buurt

LAfrique Dance Company

Wageningen
Latin dansschool

Salsa con Yoli

Wageningen
Latin dansschool

HGL Dance Projects

Ede
Latin dansschool

SMSENZO Dance Company

Ede
Latin dansschool

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Danscentrum Wildschut

Tiel
Stijldansschool met latin

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

The Kizz Effect

Arnhem
Latin dansschool

Let-in Dance

Nijmegen
Latin dansschool

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

Get in shape Ravenstein

Ravenstein
Sportschool met latin