Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Versteegh Dance Masters @ ArnhemDansles? Versteegh Dance Masters is dé dansschool voor Arnhem, Elst, Velp, Oosterbeek, Rozendaal, Huissen, Westervoort en Dieren. De cursussen gestart! instappen kan nog!

Voor wie dat wil organiseren we regelmatig extra events. Workshops door gastdocenten, extra korte cursussen in bijzondere dansvormen en dansavonden voor stijldans en salsa die open zijn voor iedereen. Houd onze nieuwsbrief, twitter of facebook en agenda dus in de gaten! Na iedere cursus kun je bovendien deelnemen aan de nationale danstest: je laat aan een deskundige jury zien wat je geleerd hebt, deze geeft een cijfer voor iedere dans, en aan het eind van de avond/middag ga je voldaan met een diploma naar huis. Het verloop van dit afdansen is feestelijk, gezellig en leuk. Al je supporters mogen mee! Twee maal per jaar hebben we deze danstest, namelijk in januari en in mei.

Theatershow Elke twee jaar organiseert Versteegh Dance Masters een theatershow. In deze show krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om te laten zien wat ze in huis hebben in een echt theater (het Posttheater in Arnhem). Van alle verschillende disciplines wordt één professionele show gemaakt, inclusief licht en geluid, kostuums en decors.

Dansen bij Versteegh

De dansles bij Versteegh is al gauw het gezelligste avondje van de week. Bovendien organiseert het team van Versteegh op inventieve manier steeds weer nieuwe activiteiten voor alle leerlingen. De dansschool is actief en altijd innoverend als het gaat om ontwikkelingen op dans- en partygebied. Bovendien staan gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Geen al te formele poespas, maar gezellig socializen!

Gezellig uitgaan en goed leren dansen: Versteegh Dance Masters biedt deze combinatie. Bij ons kun je terecht voor alle soorten dans, in onze vestigingen in Arnhem en Elst.

Voor volwassenen en jeugd zijn er: stijldansen, salsa, american swing, streetdance, theaterdans en breakdance. Voor de kids is er kidswing, streetkids, breakdance en salsa solo.

En verder... Je kunt bij ons terecht voor meer dan alleen danslessen. We zetten de mogelijkheden graag op een rij: Zaalverhuur: onze zaal is een prachtige, gunstig gelegen locatie voor feesten, borrels en presentaties. Bruiloften: een mooie, gezellige locatie voor de mooiste dag van je leven? We maken graag samen met jullie een plan voor een onvergetelijke dag. Feesten en borrels: iets te vieren? Je kunt bij ons terecht, van alleen zaalhuur tot en met volledige themafeesten met catering. Dansworkshops: op zoek naar een leuke activiteit voor een groep vrienden, familidag of andere gelegenheid? In alle dansvormen bieden we workshops, zowel op locatie als in onze zaal in Arnhem.

Vrijgezellendag: de vrijgezel eens even lekker laten zweten? Wij zorgen voor een actieve middag waarop gegarandeerd gelachen en gezweet wordt! Personeelsdag, bedrijfsuitje of teamuitje: wat is er leuker dan je collega`s eens op een hele andere manier te leren kennen? Dansdemonstraties: onze demoteams kunnen in verschillende dansstijlen demonstraties verzorgen op evenementen, beurzen, feesten en festivals. Voor scholen en onderwijsinstellingen: we hebben ruime ervaring met invulling van lesuren en projecten onder begeleiding van dans professionals.

Kortom Versteegh partycentrum

Versteegh Dance Masters is dus gespecialiseerd in het verzorgen van feesten en evenementen. Van bedrijfsborrels en themafeesten tot exclusieve trouwfeesten. Meer weten? Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven (borrels, zaalverhuur, incentives etc.) in het menu onder specials of neem contact met ons op!

   
adres Velperweg 43a
plaats 6824 BG Arnhem
telefoon +31263511211
Stijldansschool met Latin element(en)
 
email info@versteeghdancemasters.nl
zie ook http://www.versteeghdancemasters.nl/

https://www.facebook.com/VersteeghDanceMasters

https://twitter.com/VersteeghDM
 
Routeplanner naar Versteegh Dance Masters

Latin dansscholen in de buurt

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

The Kizz Effect

Arnhem
Latin dansschool

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Salsa BailaDos

Nijmegen
Latin dansschool

Fusion Latina

Nijmegen
Latin dansschool

22tango Argentijnse en NeoTango NIjmegen

Nijmegen
Latin dansschool

Let-in Dance

Nijmegen
Latin dansschool

Passion With Flow

Nijmegen
Latin dansschool

Salsa con Yoli

Wageningen
Latin dansschool

Swingpoint Dance & Sports

Wageningen
Latin dansschool