Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Ziko`s Salsa Dansschool @ Arnhem

Ook wel: Ziko Centro de DançaInternationaal bekende Salsa Zouk Kizomba & Bachata Dansschool

Waarom is Ziko`s Dansschool een fenomeen? Enkele punten uit verschillende artikelen: "Ziko is een Salsa Pionier"; "Ziko is een dansfenomeen in Nederland"; "Ziko is één van de weinige mannen die zo veel met zijn lichaam kan - van hoofd tot teen. Hij staat bekend om z`n creativiteit en gevoel voor muziek"; "Ziko is één van de weinige dansleraren die bijna alle Zuid Amerikaanse dansen kan."

Proeflessen

Voorafgaand aan een danscursus kunt u meedoen aan een gratis proefles in onze dansschool in Arnhem. De proeflessen zijn bedoeld om kennis te maken met de dans en met onze dansschool: de sfeer en de manier waarop de lessen worden gegeven. Ons motto bij het geven van danslessen is: ‘Hoe meer je leert, hoe meer plezier je hebt!’ Goed en professioneel leren in een plezierige sfeer staan bij ons dus voorop. U bent met of zonder danspartner van harte welkom. Het maakt niet uit wat voor een soort kleding u draagt, maar liever geen sportschoenen. Zie het als een avondje uit!. Bekijk hier wanneer de eerstvolgende proeflessen zijn!

 

Inschrijven en lesrooster

Ziko biedt danscursussen aan voor beginnende tot vergevorderde dansers (op alle niveaus). Hij geeft lessen Salsa, Zouk, Kizomba, Bachata & West Coast Swing. Ziko past zijn lesprogramma`s altijd aan aan de groep en werkt niet met standaardprogramma`s, want hoe meer je leert, hoe meer plezier je hebt! Wil je  je inschrijven voor de volgende danscursus? Bekijk ons lesrooster en schrijf je in! 

Als u zich inschrijft voor de gewenste cursus voor of tijdens een proefles bent u verzekerd van een plaats in de door u gewenste cursus. Bent u een gevorderde danser of heeft u danservaring? Dan heb je de mogelijkheid om in te stromen in een hoger niveau in overleg met de dansleraar. Neem contact op voor een gepast aanbod.

 

Workshops

Zoekt u een salsa workshop of demonstratie?

Ziko verzorgt professionele workshops en demonstraties op het hoogste niveau, in diverse landen over de gehele wereld, tijdens festivals en danscongressen. Ook verzorgen wij workshops voor groepen, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en bedrijven. Dit kan op feesten en partijen op locatie en in Ziko`s eigen dansschool in Arnhem. Hierbij staat altijd het plezier voorop!???

Het is niet voor niets dat iedere zaterdag gemiddeld 5 workshops in onze dansschool worden gegeven, maar ook op andere dagen is het mogelijk. Het is een zeer populaire activiteit voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of familiefeestjes. We gebruiken hierbij altijd een aangepast programma, want iedere groep is weer anders. Met Ziko`s gevoel voor humor en de interactie wordt het sowieso al een feestje!

De dansschool in Arnhem is een Braziliaans ingerichte kleurrijke locatie. Er is een goede dansvloer en een bar waar alle soorten drank verkrijgbaar zijn. Alles kan in overleg geregeld worden. De workshop kan bijv. gecombineerd worden met het gebruik van drankjes en cocktails. Door de vele ervaring zal de workshop absoluut onvergetelijk worden.

Workshop samen dansen 

Dit is de meest gewilde workshop omdat je snel kennis met elkaar maakt door het op creatieve manier wisselen van partner. Dit maakt het verband met de groep sterker. Gaat het om een vrijgezellenfeest of bruiloft, dan zal de vrijgezel of het bruidspaar in het zonnetje worden gezet. Wij geven er dan een persoonlijk tintje aan.

Workshop solo

Tijdens deze workshop dans je solo, dus niet met een partner. Zo leer je sneller mooie sensuele moves. 

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, mail naar info@ziko.nl of neem (overdag) contact op met 06-51267054. Bel op tijd, vanwege een volle agenda. (Bellen is makkelijker om persoonlijk mondeling zaken af te kunnen stemmen.)

 

Salsafeesten

Ziko organiseert veel salsa, zouk, kizomba en bachata feesten. Naast de wekelijkse Social Dance Party op vrijdag organiseert hij grote feesten op locaties zoals Musis Sacrum (Arnhem) en grote Open Air feesten in heel Nederland. Bekijk onze agenda voor het actuele aanbod.

 

Zaalverhuur

Verhuur locatie voor besloten feesten 

Heeft u iets speciaals te vieren? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw personeelsfeest, presentatie, bruiloft, receptie, verjaardag of andere feestelijke gelegenheden?

Ziko´s dansschool wordt gezien als een van de mooiste dansscholen in Nederland, gevestigd in Arnhem. Anders dan anders vanwege de kleurrijke inrichting en de vele mogelijkheden die wij bieden.  De sfeervol ingerichte zaal heeft een perfecte dansvloer met een grote spiegelwand en een bar. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: muziek- en geluidsinstallatie, microfoon, ventilaties, een scherm en beamer en sfeervolle verlichting.

De ruimte kan op diverse manieren worden ingericht en kan worden afgehuurd voor besloten feesten tot 200 personen. De dansschool ligt in het centrum van Arnhem, dichtbij het station en de bushaltes en naast de bekende Korenmarkt. Uw spullen kunnen met de auto voor de deur worden uitgeladen.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, mail naar info@ziko.nl of neem (overdag) contact op met 06-51267054.

Bel op tijd, vanwege een volle agenda. (Bellen is makkelijker om persoonlijk mondeling zaken af te kunnen stemmen.)

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief

U vindt ons in het centrum van Arnhem nabij de Korenmarkt.

Van 18.00 uur tot 06.00 uur kunt u in de gemeentelijke parkeergarages Musis, Rozet en Centraal parkeren voor maar 50 cent per uur!

www.ziko.nl

e-mail: info@ziko.nl

tel: 06-51267054   
adres Hoogstraat 17a
plaats 6811 GZ Arnhem
telefoon +31651267054
Latin dansschool
 
email info@ziko.nl
zie ook Volg Ziko`s Salsa Dansschool op Instagram
https://www.instagram.com/zikos_salsa_dansschool/

https://www.ziko.nl

https://www.facebook.com/zikossalsadansschool/

https://twitter.com/ZikoSalsa

https://www.youtube.com/channel/UCHevtA4B6fgPv_pkBL9iJZw
 
Routeplanner naar Ziko`s Salsa Dansschool

Latin dansscholen in de buurt

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

The Kizz Effect

Arnhem
Latin dansschool

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Salsa BailaDos

Nijmegen
Latin dansschool

Fusion Latina

Nijmegen
Latin dansschool

22tango Argentijnse en NeoTango NIjmegen

Nijmegen
Latin dansschool

Let-in Dance

Nijmegen
Latin dansschool

Salsa con Yoli

Wageningen
Latin dansschool

Passion With Flow

Nijmegen
Latin dansschool

Swingpoint Dance & Sports

Wageningen
Latin dansschool