Delen via Whatsapp  

YASALSA @ ArnhemYASALSA cursussen salsa, kizomba, bachata & ladiesstyling

Welkom bij YASALSA

Op onze kleurrijke locatie voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid & met leuke restaurantjes en winkeltjes in de buurt is het heerlijk vertoeven

Lessen
Bij YASALSA is voor iedereen, met & zonder danspartner, jong tot oud, man en vrouw, mogelijk om in 1 dag of in 8 weken salsa, merengue & bachata en ook kizomba te leren. Na enkele lessen kan je het salsa en kizomba dansen al in de praktijk brengen.  Tevens verzorgen we privélessen


Workshops
Ook  workshops (voor vrijgezellenparty’s en bedrijfsfeesten op diverse locaties): Heldere uitleg voor zowel mannen als vrouwen, persoonlijke aandacht, styling, techniek, en natuurlijk veel gezelligheid!


Feesten
1e vrijdag - Friday Social 
- lekker dansen en oefenen van 21:10-23:30 uur. Als t gezellig is gaan we langer door
2e vrijdag - Yay it`s friday - Kizomba edtiion - Start om 21:10 met workshop/gratis les. Eén top DJ van 21:10 tot 2:00 uur
3e vrijdag - Yay it`s friday - Salsa edtiion - Start om 21:10 met workshop/gratis les. Eén top DJ van 21:10 tot 2:00 uur
4e vrijdag - Friday Social - lekker dansen en oefenen van 21:10-23:30 uur. Als t gezellig is gaan we langer door
5e vrijdag - Yay it`s friday - Bachata edtiion - Start om 21:10 met workshop/gratis les. Eén top DJ van 21:10 tot 2:00 uur

Voor de beginners organiseren we bovendien een aantal keren per jaar op de zaterdag de Rookie Party. 
En in de zomer zijn er een aantal buiten events

 

 

 

YASALSA is

YASALSA is bekend door lessen vol met fun en veel aandacht voor techniek en styling. De lessen worden gegeven door docenten met een salsa en/of kizombadocenten-opleiding.

Naast de reguliere danslessen is YASALSA veel gevraagd met haar speciale arrangementen voor vrijgezellenparty’s, bedrijfsuitjes en huwelijksdansen en kinderfeestjes. YASALSA biedt een geslaagd uitje voor groepen met fun & actief ontspannen terwijl je kennis maakt met één of meerdere tropische dansen in een gezellige ontspannen sfeer.

Bij YASALSA ben je op de juiste plek voor een workshop tot compleet feest

De workshops en arrangementen van YASALSA zijn zeer geschikt voor *Vrijgezellenfeesten* Teambuilding* Familieweekenden* Verjaardagsfeesten* Jubleums* Kinderfeestjes * BedrijfsuitjesDe workshops van YASALSA zijn een leuke manier om elkaar actief te ontmoeten en plezier maken in een workshop van één uur of tijdens een avond- of middag vullende programma. YA SALSA heeft uitgebreide ervaring met kleine groepjes van 5-6 personen, maar ook grote groepen van 100-200 personen.

U kunt kiezen uit de volgende workhops:

SALSAWORKSHOP

Tijdens de workshop van 1 uur leer je de basis van de salsa en of merengue en enkele leuke figuren. We wisselen veel door zodat er een echte groep ontstaat. Indien gewenst, sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie.

BACHATAWORKSHOP

Tijdens deze workshop van 1 uur leer je dansen op deze heerlijke muziek uit de Dominicaanse Republiek. We leren je de basis met voor de dames een sensuele heupbeweging en een aantal leuke combinaties. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een kleine demonstratie

DIRTY DANCING WORKSHOP

Geheel geïnspireerd op de film Dirty Dancing met Patrick Swayze nemen we je mee naar de kelders voor een aantal Dirty Dancing moves om vervolgens de basis van de mambo te leren. In een uur leer je net zoals Baby te stralen op de dansvloer.

MERENGUEWORKSHOP

Deze workshop is zeer geschikt voor zeer gemengde groepen qua leeftijd en achtergrond. Tijdens deze workshop van 1 uur leer je de basis van de merengue en een aantal leuke combinaties, die dankzij de uitleg eenvoudig te leiden zijn, maar er wel flitsend uitzien. Het vele wisselen van danspartner bevordert het groepsgevoel. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie.

SENSUAL LADIES WORKSHOP

Tijdens deze workshop leren we je de salsa aangevuld met allerlei mooie sensuele bewegingen. Altijd al een bodyroll willen maken of je armen mooi willen leren bewegen. Dat kan tijdens dit uur vol fun & salsamuziek. Zeer geschikt voor Vrijgezellenfeest of een vriendinnenmiddag

KINDERWORKSHOP

We beginnen de workshop met een warming up. Daarna leren ze een stukje salsa. Voor de meiden met mooie styling erbij en voor de jongens een aantal coole moves. Als ze lang genoeg gefocust kunnen blijven leren ze ook nog een stukje samen dansen op salsa of merengue afhankelijk van de groep. Na drie kwartier staat er Ranja klaar en mag de groep nog een kwartiertje vrij dansen. Indien gewenst sluiten we de workshop af met een demonstratie. Zeer geschikt voor een verjaardagsfeestje.

EEN WORKSHOP OP MAAT

Mocht u ondanks de uitgebreide keuze toch andere wensen hebben, dan stellen wij graag een workshop op maat voor u samen.

Interesse gewekt. Vraag een offerte & reservering aan Alle workshops kunnen ook gevolgd worden in een compleet arrangement.

   
adres Kazerneplein 10-1
plaats 6822 ET Arnhem
telefoon +31611392518
 
email info@yasalsa.nl
zie ook Volg YASALSA op Instagram
https://www.instagram.com/yasalsa.nl/

http://www.yasalsa.nl

https://www.facebook.com/yasalsa.nl/events

https://www.youtube.com/channel/UCM0OzeZzm0W2y9a0xrPVsiw
 

Nieuws

Van Yasalsa voor jullie!

Valentijn nadert. En dat betekent romantiek, je partner verrassen en samen leuke dingen doen! Maar hoe moet dat dit jaar? Al jaren..


Routeplanner naar YASALSA

Latin dansscholen in de buurt

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Salsa BailaDos

Nijmegen
Latin dansschool

Fusion Latina

Nijmegen
Latin dansschool

Amanné Caribisch Centrum

Nijmegen
Latin dansschool

22tango Argentijnse en NeoTango NIjmegen

Nijmegen
Latin dansschool

Passion With Flow

Nijmegen
Latin dansschool

Salsa con Yoli

Wageningen
Latin dansschool

SMSENZO Dance Company

Ede
Latin dansschool

Salsapica

Ede
Latin dansschool