Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

SMSENZO Dance Company @ EdeSalsa dansschool in Ede met Salsa in Love with Love! Keep Dancing, Keep Moving, Be Happy!!

Maria Nataniel: ‘passie voor salsa’.

Van kinds af had ik een grote voorliefde voor dans in het algemeen. Wij dansten overdag in een recreatiezaal onder het toezicht van onze ouders of een ouder familielid. Het was toen vooral disco, kaseko, merengue en Franse zouk.

Deze passie is blijkbaar gekomen door mijn moeder †. Die heeft toen ze jong was ook heel veel gedanst en wel meer in culturele groepen. Als de Koningin naar Suriname kwam o.a., trad haar groep op samen met vele andere groepen, die de hoogheden kwamen verwelkomen. Dat was fun en tegelijk een soort competitie.

Met Salsa ben ik begonnen rond mijn 16e jaar. Op feestjes leerde ik het van vrienden. Na 1980 danste ik in groepsverband in een theatergroep van de Universiteit van Suriname. Wij deden verschillende soorten dans: merengue, zouk en Mexicaans. Salsa dansen deden wij vooral als wij naar de disco gingen.

Sommige discotheken boden zeer gevarieerde muziek aan, waaronder ook salsa. Verder leerde ik ook heel veel van de feesten thuis, bij familie, vrienden en studiegenoten . Salsa vond ik toen al heel erg leuk, maar wij deden dat niet veel, omdat je er flink van gaat zweten en dat vonden de jongens niet leuk. Daardoor ging ik zelf ook veel meer alleen oefenen.

Ik wilde er meer van weten en ging vanaf 1995 lessen nemen. Ik heb bij verschillende gezelschappen en dansscholen les gevolgd. Maar ik heb veel geleerd op landelijke en internationale salsafeesten en congressen (Nederland, België, Engeland, Italië)

Salsa Clinics

Hebt u wat te vieren? Een clinic salsa dansen is dé manier om mensen op een positieve manier bij en tot elkaar te brengen. Salsa dansen is bewegen, ontspannen, lachen, sociaal, passie, uitstraling, talent, vriendschap, trots, bewonderen, respect, ontdekken, ritme.

Regelmatig geven wij deze clinics op aanvraag van een particulier of bedrijf. Samen met u bespreken we uw wensen en bekijken wij wat mogelijk is om uw feestje dansant te ondersteunen. Speciale gelegenheden kunnen zijn:

  • verjaardag
  • bruiloft
  • vrijgezellenfeest
  • jubileum
  • bedrijfsfeest
  • reünie
  • Y.N.I.

Wij zijn actief in Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Utrecht en Veenendaal. Maar wij werken samen met salsavrienden door heel Nederland. Ons salsa- en dansnetwerk is nationaal en internationaal. Dus waar u ook woont of bent, wij kunnen een clinic voor u verzorgen. Graag stellen wij een offerte voor u op.

In februari 2004 heb ik de stoute dansschoenen aangetrokken en ben de uitdaging aangegaan om zelf les te gaan geven. Tot januari 2007 stond ik er alleen voor wat het lesgeven betreft. Van januari t/m november 2007 heb in ondersteuning gekregen van Kid die tot dan nog nooit zelf les gegeven had. Blijkbaar goed gemotiveerd, begon hij voor zichzelf. Vanaf januari 2008 heb ik weer de volledige regie in handen, maar wel met de steun van o.a. mijn dochter en salsacursisten uit de eerste lichting. Wij hebben er heel veel zin in om er iets moois van te maken. Vanaf september 2009 verzorg ik lessen op 2 locaties in Ede en Veenendaal. Hierbij heb ik assistentie gevraagd van Elvis (t/m mei 2011) i.v.m. groei-visie.

Vanaf april 2011 gaat SMSENZO een nieuwe koers: Salsa in Love with Love!

Keep Dancing, Keep Moving, Be Happy!!

   
plaats Ede
telefoon +31627025801
Latin dansschool
 
email info@smsenzo.com
zie ook http://www.smsenzo.com

https://www.facebook.com/smsenzosalsa/
 
Routeplanner naar SMSENZO Dance Company

Latin dansscholen in de buurt

HGL Dance Projects

Ede
Latin dansschool

Salsa con Yoli

Wageningen
Latin dansschool

Swingpoint Dance & Sports

Wageningen
Latin dansschool

LAfrique Dance Company

Wageningen
Latin dansschool

Zwoel Kizomba Events

Barneveld
Latin dansschool

Salsapica

Barneveld
Latin dansschool

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

The Kizz Effect

Arnhem
Latin dansschool

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool