Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Rico Latino @ EnschedeDansschool die les geeft in Enschede

Welkom op de Rico Latino Latinnet pagina de snelst groeiende, meest gezellige danschool voor Salsa en andere Latin-stijlen van Twente.

Rico Latino is een combinatie van twee Spaanse woorden. `Rico` betekent `lekker en overvloedig` en `Latino` betekent natuurlijk `Zuid-Amerikaans`. Bij elkaar betekenen deze woorden: overvloedig/lekker Zuid-Amerikaans! Dat is dus precies wat je kunt verwachten bij Rico Latino en zijn activiteiten.

Rico Latino is een jonge en dynamische organisatie, gespecialiseerd op het gebied van Latijns-Amerikaanse muziek, dans, workshops, et cetera. Tot de kernactiviteiten behoren het organiseren van Latijns-Amerikaanse feesten, het geven van dans-cursussen en de inmiddels beroemde partyservice (het verzorgen van workshops en shows voor derden).

Als één van de weinige dansscholen in Twente beschikt Rico Latino over een eigen studio in hartje Enschede, aan De Heurne 19b. Het pand, één van de meest karakteristieke en authentieke panden van de binnenstad, is helemaal Zuid-Amerikaans ingericht; compleet met houten vloeren, warme kleuren en bijpassende decoraties. De sfeer, de Salsa en de fantastische muziek voeren je mee naar exotische landen en laten je even vergeten dat je eigenlijk gewoon in Nederland bent. Uiteraard is Rico Latino van alle gemakken voorzien: professioneel geluid, airco in beide danszalen en de grootste danszaal heeft een spiegelwand over de gehele breedte van de zaal.

Zoals een echte dansschool betaamt, blijft Rico Latino op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit betekent dat nieuwe trends worden opgepikt en dat de docenten helemaal up-to-date zijn met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van Salsa en alle andere dansstijlen die je bij Rico Latino vindt. Vanzelfsprekend wordt er lesgegeven door ervaren en goed opgeleide docenten. Klik op het linkje ‘Team’ om meer informatie te vinden over de docenten die lesgeven bij Rico Latino.

Kortom: Rico Latino biedt je een heerlijke, ontspannen sfeer, danslessen van hoogwaardige kwaliteit en een professioneel team dat je hartelijk welkom heet.

Je eigen tropical party

Onze unieke dans -en partylocatie is te huur voor verschillende evenementen. Neem contact voor onze mogelijkheden en prijzen.

Een stukje Zuid-Amerika in Twente In onze eigen unieke salsastudio in het centrum van Enschede waan je je direct na binnenkomst in Zuid-Amerika. In ons historische pand hebben wij twee prachtige, specifiek voor salsadansen ingerichte, ruimtes, zodat we groepen van verschillende groottes kunnen ontvangen. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig voor het gebruiken van een hapje en een drankje in een unieke setting en intieme sfeer. Zelfs uitgebreid dineren met jouw groep behoort tot de mogelijkheden.

Locatie: Rico Latino studio Adres: De Heurne 19b, Enschede

Hasta la Salsa!   
adres De Heurne 19b
plaats 7511 GV Enschede
telefoon +31534354401
Latin dansschool
Horeca
 
email info@ricolatino.nl
zie ook Volg Rico Latino op Instagram
https://www.instagram.com/ricolatino

http://www.ricolatino.nl/

http://www.facebook.com/ricolatino.nl

http://twitter.com/ricolatinoNL

https://www.youtube.com/channel/UCVZvnUuRvN5KokYErxHXEFw?ct=t
 

Latin agenda Rico Latino

do 25 jul 2024
  Social Dance Rico Latino
do  1 aug 2024
  Social Dance Rico Latino
vr  2 aug 2024
  Mojito Project Rico Latino
Toon meer >>
Routeplanner naar Rico Latino

Latin dansscholen in de buurt

SalsaFever Enschede

Enschede
Latin dansschool

Norvin Nocento Salsa

Enschede
Latin dansschool

Marabina

Hengelo
Latin dansschool

Elcentrodelasalsa

Hengelo
Latin dansschool

Dansschool Latinos Twente

Almelo
Latin dansschool

Salsashakers dance company

Zutphen
Latin dansschool

Vidadance

Doetinchem
Latin dansschool

Citydance

Doetinchem
Stijldansschool met latin

Salsa Viva

Deventer
Latin dansschool

Danza Expresión

Doetinchem
Latin dansschool

Dansschool Eppink

Deventer
Stijldansschool met latin

Dans met me mee

Erm
Stijldansschool met latin

Danscentrum Veenstra

Emmen
Stijldansschool met latin

Tango Alegría

Zwolle
Latin dansschool

Salsa Emmen

Emmen
Latin dansschool

Salsaschool Sabroso Drenthe

Emmen
Latin dansschool

Wensink Dancemasters

Apeldoorn
Stijldansschool met latin

Salsa dansschool Esta Manera

Apeldoorn
Latin dansschool