Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Danza Expresión @ Doetinchem

Ook wel: Salsa Danza ExpresiónLeer op een professionele en leuke manier Salsa, Mambo on 2, Pachanga, Bachata, Kizomba en Ladies Cubaton dansen!

Welkom bij `Danza Expresion`!

Waarom lessen bij `Danza Expresion`? Zij bieden niet alleen gezellige en leuke lessen aan in de Achterhoek, maar je ben ook verzekerd van kwaliteit. Zij hebben op internationaal niveau ervaring met wedstrijden, shows, workshops en lessen!

De docenten zijn zowel nationaal en internationaal actief. Doordat zij zich blijven scholen op internationaal niveau, kunnen hun cursisten overal lekker dansen. De docenten beheersen dus veel verschillende dansstijlen. Zij geven les in Doetinchem en Groenloo! Je kunt `Danza Expresion` boeken voor shows en workshops op locatie!

`Danza Expresión` heeft enorm veel ervaring met het organiseren van leuke en gezellige workshops voor particulieren, groepen, bedrijven, scholen, evenementen/feesten en partijen. Hierbij moet je denken aan het verzorgen van een dansles op jullie of onze locatie. Jane heeft een onderwijs achtergrond. en kan dus heel goed inschatten wat voor soort workshop geschikt is per groep. Of het nou om jonge kinderen, tieners of volwassenen gaat, de workshops zijn allemaal op maat. De docenten verzorgen altijd zelf de workshops. Sluit het geheel af met een spetterende show en je ochtend, middag of avond is compleet. Workshops en shows zijn ook los van elkaar te boeken. Op onze sfeervolle leslocaties kunnen workshops en complete (eet) arrangementen geboekt worden Didam, Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Voor workshops op locatie reizen wij door heel Nederland. Neem dus gerust contact met ons op: info@danzaexpresion of bel 06-27404585. Neem vrijblijvend contact met ons op 06-27404585.Team

Jane is de oprichtster en eigenaresse van ‘Danza Expresión’. Samen met haar collega’s/assistenten vormt zij een team binnen de dansschool. Zij delen hun visie op dansen en lesgeven: een respectvolle benadering van cursisten waarbij iedereen gelijk is en er met iedereen wordt gedanst. Voor hen is het belangrijk dat mensen de ruimte krijgen om te leren en zich zo de verschillende dansstijlen, door middel van de kwalitatief goede lessen, eigen kunnen maken. Deze gedeelde visie zorgt voor de prettige en sociale sfeer die er binnen de dansschool heerst.

Voor Jane hebben dans, muziek en sport altijd een grote rol gespeeld gedurende haar jeugd. En hoewel ze van huis uit is opgegroeid met de Latijns-Amerkaanse muziek, is zij zich destijds eerst andere danssoorten eigen gaan maken, waaronder jazzballet, klassiek ballet, moderne dans, flamenco, reggaeton, streetdance, hip hop, house dancing, Go go dance en Bharat Natyam. Omdat het leren van verschillende dansstijlen haar goed af ging, begon ze al op jonge leeftijd met optredens. Zij werd al snel een gediplomeerd dansdocente! Het uitoefenen van vechtsporten was overigens ook een van haar favoriete bezigheden.

In die tijd heeft Jane ook wat betreft studie en werk niet stilgezeten. Nadat zij haar HBO diploma Economie behaalde, heeft ze 5 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt, waarbij ze de vakken economie, handel en administratie onderwees. Het overbrengen van kennis en mensen laten leren vond ze erg leuk, maar ze realiseerde zich wel dat ze iets met haar passie voor dans wilde doen voordat het hiervoor te laat zou zijn. Bovendien is het lesgeven ook kennis overbrengen, dus voor haar was de switch geen probleem. Met deze ambitie is zij zich, in de tijd die volgde op hoog niveau gaan scholen. Zij en haar collega’s/assistenten zijn naar verschillende internationale congressen geweest en volgden daar lessen van dansers die behoren tot de wereldtop. Inmiddels hebben zij een mooie ervaring opgedaan tijdens het WK Salsa in Miami in 2014 samen met 1000 andere dansers. Al deze opgedane kennis wordt uiteraard opgenomen in het lesprogramma. Op deze manier blijft de kwaliteit van de lessen op internationaal niveau.

En nu, 15 jaar verder, is er een hoop veranderd. De danslessen vinden nu niet alleen in Doetinchem plaats maar ook in Didam, Groenlo en Winterswijk.

De collega’s/assistenten dansen zelf tussen de 3-7 jaar voordat zij mogen assisteren, lesgeven en/of optreden, dus kwaliteit is verzekerd.

Specialismen team ‘Danza Expresión’

De docenten zijn internationaal geschoold in:

 • Salsa L.A. Style
 • Salsa N.Y. Style / Mambo on 2
 • Cuban Style
 • Cha Cha Cha
 • Pachanga
 • Kizomba
 • Bachata (3 stijlen)
 • Afro bodymovement
 • Merengue
 • Men styling
 • Ladies Styling
 • Freestyling
 • Trainingen
 • Choreografie maken
 • Openingsdansen bruiloft
 • Ladies Cubaton

    
adres Korte Kapoeniestraat 6A
plaats 7001 CA Doetinchem
telefoon +31-627404585
Latin dansschool
 
email info@danzaexpresion.nl
zie ook Volg Danza Expresión op Instagram
https://www.instagram.com/danzaexpresion_/

http://www.danzaexpresion.nl

https://www.facebook.com/DanzaExpresionJane/

https://twitter.com/SalsaConquista
 
Routeplanner naar Danza Expresión

Latin dansscholen in de buurt

Citydance

Doetinchem
Stijldansschool met latin

Vidadance

Doetinchem
Latin dansschool

Salsashakers dance company

Zutphen
Latin dansschool

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

The Kizz Effect

Arnhem
Latin dansschool

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Viral Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Passion With Flow

Nijmegen
Latin dansschool

Salsa BailaDos

Nijmegen
Latin dansschool

Fusion Latina

Nijmegen
Latin dansschool