Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Elcentrodelasalsa @ HengeloVoor al uw : Feesten/Partijen & vergaderingen & Salsa-Lessen/Workshops. Salsa lessen, workshops, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en partijen

Leer de passen, het ritme en de communicatie in de dans. Van de swingende salsa tot de zwoele merengue of de trendy bachata en kizomba: We leren je de passen, de houding en de technieken zodat ook jij kan spetteren op de dansvloer!

Bij Danscentrum El Centro de la Salsa worden je op een plezierige ontspannen wijze , door een ervaren en deskundig docent, de passen, de houding, het ritme en de techniek geleerd. De swingende Merenque, Salsa en Bachata komen in het lesprogramma voor. Bij de danslessen hanteren we verschillende niveaus, variërend van beginners tot semi-gevorderd tot gevorderd. Hierdoor heb je altijd een les op een niveau wat bij je past.

Een keer proberen? Neem dan contact met ons op of kom een keer kijken op een wekelijkse Salsa Sunday of op een van onze gratis proeflessen tijdens de open dagen! Wanneer je alleen komt, laat het dan in ieder geval even weten, we doen ons best dan om een danspartner voor je te regelen.

Dansles volgen? Neem dan contact met ons op of kom een keer kijken op een Salsa Sunday of open dag!

Workshops Wij kunnen in onze gezellige, in tropische sferen gehulde locatie, maar ook op de eigen locatie, een Salsa workshop verzorgen. Op deze manier kom je op een leuke manier actief en gepast nader tot elkaar. Daarbij ontlokken aanstekelijke vrolijke tropische klanken jou bijna als vanzelf de eerste pasjes van de Salsa, Merenque of de Bachata

Andere workshops Tevens is het mogelijk om andere workshops te verzorgen. Te denken valt aan een Cocktail-workshop, zang-workshop, teken-workshop en djembe-workshop. Ook workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie zijn mogelijk. Vanzelfsprekend zijn uw voorkeuren ten aanzien van de invulling van de workshop hierbij onze maatstaf, waarbij we graag met u meedenken. Of het nu een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een jubileum of zomaar een geweldig feest is, gezamenlijk zullen we uw evenement tot een passende en onvergetelijke ervaring maken.

Glenn Wielingen

Oprichter, Eigenaar en Hoofd-docent van El Centro de la Salsa.

Geboren in Suriname. Het idee om een eigen dansschool te beginnen, werd geboren uit mijn behoefte, aan een gezellige plek, waar mensen samen kunnen komen om de dans, in een sfeer, zoals ik die kende vanuit mijn geboorteland Suriname. Voor mij is het belangrijk de passie en liefde voor muziek en de dans, door te geven aan hen die ervoor ontvankelijk zijn. De Danser en de Dans zijn met elkaar verbonden.

Maaike

Als cursiste ben ik binnengekomen bij El Centro de la Salsa en heb mijn passie ontdekt! Al snel vroeg Glenn mij of ik wou assisteren en inmiddels geef ik de meeste lessen en workshops met Glenn samen. Salsa is voor mij meer dan een hobby, in de loop van de tijd werd het mijn passie, ik raakte verliefd en zo verslaafd dat ik mijn leven zonder Salsa niet meer voor kan stellen. Ik ga zoveel mogelijk naar feesten door het hele land en ben me aan het verdiepen in Ladystyling. Tijdens de lessen probeer ik met mijn enthousiasme het plezier en mijn liefde voor Salsa over te brengen op de cursisten.

Suhail

Vanaf dat ik 5 jaar was, ben ik begonnen met klassieke balletlessen. Al snel kreeg ik naast de klassieke les ook les in verschillende dansstijlen o.a. jazz, hiphop en streetdance. Dansen is sindsdien mijn passie geworden. Na de opleiding voor show/ dans/ musical, heb ik les gegeven en in diverse dansproducties en musicalprojecten opgetreden. Dit laatste doe ik nog vol overgave. Pas later ben ik in aanraking gekomen met salsa. Sinds 4 jaar geef ik vol enthousiasme salsalessen. Ik geniet ervan om de cursisten deze dansstijl zo goed mogelijk aan te leren met de bijbehorende uitstraling, uitwerking van de danspassen, ladystyling en ladysalsa. Met verschillende docenten heb ik les gegeven.

Ferti

Door Salsa te dansen vergeet je de alledaagse stress! Na enkele jaren "verslaafd" Salsa dansen heb ik vanaf het begin samen met Glenn, intensief en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van El Centro de la Salsa, de eerste bouwstenen mogen leggen, door hem te assisteren in de lessen en de administratie te doen. Nu we succesvol gegroeid zijn in meerdere opzichten (o.a. het team en het aantal cursisten dat is uitgebreid), heb ik me meer toegelegd op de administratie.

Donald Als D.J. Doble D verzorg ik de muziek tijdens de lessen en op de party`s. Daarnaast heb ik reeds op vele andere party`s gedraaid o.a. bij "Hertme Goes Latin", "Musis Sacrum" Arnhem, "Orpheus Theater" Apeldoorn e.a. De goed dansbare muziek, die ik kies bestaat uit een beat, die tijdens het dansen goed hoorbaar is. De muziekstijlen, die ik draai zijn: Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Soukous en Reggaeton.   
adres Dorpsmatenstraat 50
plaats 7551 BP Hengelo
telefoon 06-24994961
Latin dansschool
 
email info@elcentro-delasalsa.nl
zie ook http://www.elcentro-delasalsa.nl/

https://www.facebook.com/elcentrodelasalsa/
 
Routeplanner naar Elcentrodelasalsa

Latin dansscholen in de buurt

Marabina

Hengelo
Latin dansschool

Norvin Nocento Salsa

Enschede
Latin dansschool

Rico Latino

Enschede
Latin dansschool

SalsaFever Enschede

Enschede
Latin dansschool

Dansschool Latinos Twente

Almelo
Latin dansschool

Salsa Viva

Deventer
Latin dansschool

Salsashakers dance company

Zutphen
Latin dansschool

Dansschool Eppink

Deventer
Stijldansschool met latin

Vidadance

Doetinchem
Latin dansschool

Citydance

Doetinchem
Stijldansschool met latin

Danza Expresión

Doetinchem
Latin dansschool

Tango Alegría

Zwolle
Latin dansschool

Dans met me mee

Erm
Stijldansschool met latin

Dans Domein Drenth

Epe
Stijldansschool met latin

Fuerza de la Salsa

Zwolle
Latin dansschool

Viva Zwolle

Zwolle
Latin dansschool

Wensink Dancemasters

Apeldoorn
Stijldansschool met latin

Descarga Salsa

Zwolle
Latin dansschool