Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dansschool Eppink @ DeventerOver Dansschool Eppink: Gun jezelf ook een wekelijkse avond uit; kom dansen! Iedereen weet dat bewegen gezond is en dansen combineert gezondheid en gezelligheid! Denk je aan dansles dan denk je aan Eppink, voor iedereen is er wel een passende dansstijl. Dansen bij dansschool Eppink in Deventer is een gezellig avondje (samen) uit in een sfeervol danscentrum. De lessen worden rustig opgebouwd. En men wordt op een ontspannen, manier begeleid.

Het cursusaanbod is heel uitgebreid; ballroom, latin, salsa, kinderdansen, hiphop, zumba, rock and roll, argentijnse tango en nog veel meer.

De cursussen worden altijd naar leeftijd ingedeeld. Kinderen, scholieren en volwassenen hebben nooit gezamenlijk les! Verder is Dansschool Eppink er voor de recreatieve danser. Dit betekent goed leren dansen, zonder wedstrijdelementen. Dit alles maakt dat Dansschool Eppink, al 50 jaar een begrip in Deventer en wijde omgeving is. De cursisten komen dan ook o.a. uit Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Olst, Wijhe, Den Nul, Raalte, Zwolle, Epse, Gorssel, Zutphen, Twello, Teuge, Apeldoorn, (Nieuw) Heeten, Voorst, Eefde.

Feestje! Een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum, bijzondere verjaardag organiseren? Wel eens gedacht aan een workshop? Wij noemen dat DansClinics!

Dè originele invulling van uw feest!

Men wordt op een gezellige en ontspannen manier in beweging gebracht.En wij zorgen ervoor dat het voor iedereen `bij te benen is` zodat ook ongeoefende dansers gemakkelijk mee kunnen komen.Dit maakt onze DansClinics juist tot een groot succes!

De DansClinics variëren van een uurtje met een drankje in de pauze, tot een volledig verzorgd feest compleet met hapjes en een warm/koud buffet.

In overleg is (bijna) alles mogelijk!

Trouwen?Een uurtje op te vullen tijdens dè dag?

Kom met uw gasten een uurtje dansen. Het is ook mogelijk om direct na de trouwplechtigheid het bruidspaar eerst te feliciteren onder het genot van champagne en bruidstaart of koffie met broodjes.

Een workshop is een leuke invulling om de gasten te vermaken terwijl het bruidspaar bezig is met de fotoreportage. Wij komen ook bij u op locatie.

Van toen tot nuDansschool Eppink viert dit jaar haar 50 jarig bestaan!

Overname     In 1963 namen Hans en Elly Eppink de dansschool over van Wies Scholten. Het bedrijf bestond uit een kleinere versie van de huidige zaal aan Polstraat 22. De dansschool maakte een grote groei door en zaal `De lange Pier`, onder de toenmalige schouwburg op het Grote Kerkhof werd al snel gehuurd.Bouw

In 1976 werd het pand aan Polstraat nr. 20 gekocht. Hier werd een tweede zaal gebouwd. Tijdens een les stortte het dak door een bouwkundige fout in. Dit drama kostte aan een persoon het leven en er vielen verscheidene gewonden. De zaal werd kort daarna herbouwd.Begin jaren 80 werd ook de zaal waar Hans en Elly Eppink begonnen waren nog eens flink verbouwd.1992     Zoon Nieck werkt sinds dit jaar fulltime mee in de dansschool.Naamswijziging

In de zomer van 2000 werd na een verbouwing ook het logo en de naam aangepast. Geen Dansschool Hans Eppink meer, maar voortaan Dansschool Eppink. Klaar voor de 2e generatie en toekomst in de 21e eeuw.Online     

In 2001 gaat Dansschool Eppink online en lanceert de 1e website. Deze huidige site is alweer versie 3. 

Onderscheiding    

Op 1 augustus 2003 bestond de dansschool 40 jaar. Tijdens een surpriseparty werden Hans en Elly Eppink volkomen verrast door de komst van de toenmalige burgemeester van Deventer, James van Lidth de Jeude. Hij reikte de Stadspenning van Deventer aan het echtpaar uit. Dit vanwege de bijzondere plaats die de dansschool inneemt in de Deventer samenleving.

Salsa      Nu worden er ook salsa cursussen gegeven. Tevens zijn Nieck en Caroline Eppink medeoprichters van Salsa Night. Dè organisatie voor salsafeesten. Deze twee wekelijkse dansfeesten worden gehouden bij Villa Bailar in Apeldoorn en Eppink in Deventer.

AED    

Sinds 2007 beschikt dansschool Eppink over een eigen defibrilator. Want je weet maar nooit.

Zumba    

In 2009 werd Zumba aan het aanbod toegevoegd. Caroline Eppink was toen de eerste door Zumba gecertificeerde instructrice in Deventer.

 

   
adres Polstraat 20 - 22
plaats 7411 KB Deventer
telefoon +31-570-615-615
Stijldansschool met Latin element(en)
 
email info@eppink.nl
zie ook https://eppink.nl/

https://www.facebook.com/dansschool.eppink

https://twitter.com/EppinkDeventer
 
Routeplanner naar Dansschool Eppink

Latin dansscholen in de buurt

Salsa Viva

Deventer
Latin dansschool

Salsashakers dance company

Zutphen
Latin dansschool

Wensink Dancemasters

Apeldoorn
Stijldansschool met latin

Salsa dansschool Esta Manera

Apeldoorn
Latin dansschool

Salsa Muevé

Apeldoorn
Latin dansschool

Salsa XL Apeldoorn & Vaassen

Apeldoorn
Latin dansschool

Dans Domein Drenth

Epe
Stijldansschool met latin

Dansschool Bruinewoud

Wezep
Stijldansschool met latin

Tango Alegría

Zwolle
Latin dansschool

Descarga Salsa

Zwolle
Latin dansschool

Fuerza de la Salsa

Zwolle
Latin dansschool

Viva Zwolle

Zwolle
Latin dansschool

Sebailesalsa

Zwolle
Latin dansschool

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Danza Expresión

Doetinchem
Latin dansschool

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

Vidadance

Doetinchem
Latin dansschool