Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsa Muevé @ ApeldoornBenieuwd naar salsa? Of al veel over salsa gehoord, maar geen idee hoe deze dans gedanst wordt. Heb je altijd al willen dansen en vraag je je af of salsa iets voor jou is, dan ben je bij dansschool Salsa Mueve aan het juiste adres!

Tijdloos en meeslepend

Salsa is een dansstijl die de afgelopen decennia veel gedanst wordt. Een hype kan je het niet meer noemen, want de salsa blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Salsa is niet meer weg te denken uit onze westerse samenleving. Steeds meer mensen ontdekken deze meeslepende dansstijl en raken besmet met dit ‘salsavirus’. Het mooie aan salsa is, dat het een dans is voor iedereen, jong of oud, het maakt niet uit.

Uitproberen?

Heb je interesse in salsa en zou je meer over deze dansstijl te weten willen komen, dan is het een goed idee om de salsa maar gewoon te ervaren. Het is een dans die je moet zien en uitproberen. Geef gerust gehoor aan je nieuwsgierigheid en laat deze exotische muziek je uitdagen tot soepele salsabewegingen. Ga de uitdaging aan door eens een salsa les of proefles te bezoeken en ten tweede gewoon te starten met deze fantastische dansstijl.

Join us to let the salsafever be your move!

Salsa Mueve geeft lessen in salsa. Binnen de salsa zijn er variaties zoals merengue, bachata, zouk en kizomba. Ook deze variaties zitten in het lesprogramma van Salsa Mueve. Regelmatig worden er workshops en bootcamps georganiseerd waarin alle dansvariaties en specifieke technieken aangeleerd worden. Ook worden er gastdocenten uitgenodigd om hun specialisme te delen.

Salsa Mueve onderscheidt zich door de lessen aan te bieden op professioneel en deskundig niveau met persoonlijke begeleiding. De lessen geven ruimte om te leren en te oefenen. Er is een open sfeer en een duidelijke opbouw, die stapsgewijs aangeboden wordt.

Workshops

Salsa Mueve verzorgt naast de reguliere lessen ook demonstraties, workshops op locatie of in company. Zo ben je op een leuke en ontspannen manier met elkaar actief en al genietend wordt de salsa aangeleerd met een mooie dans als eindresultaat.

Mogelijke workshops zijn onder meer een workshop salsa of een workshop ladystyling in het kader van teambuilding, bedrijfsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, jubilea, partijen en al wat wenselijk is. Daarnaast is prive-les mogelijk voor het aanleren van een openingsdans voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest.

Een demonstratie op een externe locatie

Interesse?Geïnteresseerd in workshops of salsa in company? Neem dan contact met ons op. Al brainstormend kunnen we komen tot een happening, georganiseerd naar de eigen wensen, mogelijkheden en ideeën.

Kom dansen! Heb je altijd al willen dansen, dan is nu je kans om salsa te leren dansen. Salsa is een dansstijl die altijd in beweging is en meegaat met de tijd. Er zijn altijd wel nieuwe passen, nieuwe figuren, nieuwe bewegingen te leren.   
plaats Apeldoorn
telefoon +31620706974
Latin dansschool
 
email info@suhail.nl
zie ook http://www.salsamueve.nl

https://www.facebook.com/salsamueveapeldoorn
 
Routeplanner naar Salsa Muevé

Latin dansscholen in de buurt

Salsa dansschool Esta Manera

Apeldoorn
Latin dansschool

Salsa XL Apeldoorn & Vaassen

Apeldoorn
Latin dansschool

Wensink Dancemasters

Apeldoorn
Stijldansschool met latin

Dansschool Eppink

Deventer
Stijldansschool met latin

Salsa Viva

Deventer
Latin dansschool

Dans Domein Drenth

Epe
Stijldansschool met latin

Salsashakers dance company

Zutphen
Latin dansschool

YASALSA

Arnhem
Latin dansschool

Amor de Tango Arnhem/Utrecht

Arnhem
Latin dansschool

Versteegh Dance Masters

Arnhem
Stijldansschool met latin

Arends Sportcentrum

Arnhem
Sportschool met latin

Soy Cuba Salsa Cubana Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Fusion Dance Night

Arnhem
Latin dansschool

Vamos Salsa

Arnhem
Latin dansschool

Ziko`s Salsa Dansschool

Arnhem
Latin dansschool

Salsa Contigo

Arnhem
Latin dansschool

Watapana Dance Company

Arnhem
Latin dansschool

The Kizz Effect

Arnhem
Latin dansschool