RyZ Restaurant Cocktail & Wine Bar, Club Dancestudio; combinación perfecta!

Delen via Whatsapp  

di 5 september 2017 - vandaag is het 06-12-2022

Afgelopen weekend waren we te gast bij restaurant en club RyZ. Bij binnenkomst werden we verwelkomd door Rudy, de eigenaar van de pas geopende restaurant en club RyZ in Den Haag. Met het restaurant en de club, waar regelmatig livemuziek wordt gespeeld, realiseert Rudy met zijn Latin roots zijn passie voor salsa dansen en lekker eten uit de Zuid-Amerikaanse keuken. De combinatie van een authentiek Zuid-Amerikaans restaurant en club om te dansen maakt deze plaats uniek in Den Haag.

De keuken wordt bemand door twee koks uit Zuid-Amerika, Fernando en Fernando. Met hun kookkunsten die van generatie op generatie zijn toevertrouwd weten ze als geen ander de heerlijkste specialiteiten uit verschillende landen uit Zuid-Amerika klaar te maken.

Vanuit het restaurant lopen we door naar de club. We lopen langs de keuken, hier zijn de koks de baas verteld Rudy, this is where the magic happens. In de club nemen we plaats aan de bar en kijken om ons heen en zien een prachtige dansvloer en een DJ booth. De bar biedt een zeer uitgebreid aanbod waardoor iedereen wel van zijn of haar favoriete drankje kan genieten. We kiezen voor een Caipirinha die vers wordt gemaakt.

We nemen een kijkje in de dance studio waar danslessen in verschillende dansstijlen worden gegeven. Ook worden er workshops gegeven tijdens de Latin party avonden.
Elk weekend worden er Latin party's gehouden waar gevarieerde Latin muziek ten gehore wordt gebracht. De dansvloer biedt veel gezelligheid.

We besluiten te gaan eten in het restaurant. Het restaurant is 7 dagen in de week geopend. Er worden zowel lunch- als diner gerechten geserveerd. De kaart biedt zoveel heerlijke gerechten, dat het moeilijk wordt om te kiezen. Het All-you-can-taste menu biedt de oplossing. Dit menu laat je proeven van de verscheidenheid aan gerechten zoals je die ook terugvindt in de keukens van de landen in Zuid-Amerika. Van de Fernando's krijgen we bij elke ronde een toelichting van de gerechten die worden geserveerd.

Op de achtergrond genieten we van heerlijke Latin muziek, waarbij het geluidsniveau het prima toelaat om tijdens het eten de genotvolle smaakervaringen met elkaar te delen.

Onze dank aan Rudy en de Fernando's voor deze avond die aanvoelde als een geslaagde avond uit, ergens in een van de vele landen van Zuid-Amerika.

Richard van den Wittenboer


Copyright - Disclaimer - Privacy

Betrokken organisaties

United Productions

RyZ Restaurant en Club


 Meer Caribische recepten

Latin Magazine Editie September 2022

September 2022: En daar zijn we zijn er weer!We hadden een fantastisch mooie zomer, vol met allerlei festivals, concerten en nog veel meer..maar bovenal hadden we heel veel zon, zon, zon of is het son, son, son ?

Koek en Zopie (de rum variant)

Als het kouder wordt, hoopt iedereen natuurlijk dat de schaatsen uit het vet kunnen. Lekker rondjes rijden op de ..

Advertorial

Salsa Domingo Amersfoort Special met Latinformatie Salsabor 11-12-2022

De augustus 2021 editie van het Latin-Magazine

Hola a todos!We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van jullie vakantie of wellicht nog aan het genieten zijn! Deze maand zit het Latin-Magazine weer vol met nieuws uit de Latinwereld.

Time flies when you're having RUM!

De Ron miel de Canarias. Een schat met een geografische denominatie Ron miel is vandaag de dag nog steeds een onher..

Online tasting: Welkom in de Nederlandse zomer van 2021!

De zomer met heerlijk zomers weer en waar iets mag mag eigenlijk nog niets kan. Wat kunnen we hieraan doen? ONLINE TASTINGS!

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Bruine Nasi

Deze Surinaamse nasi is dus mijn interpretatie!!!

Surinaamse bami met kip en gambas voor 4 personen

Surinaamse bami is een van de makkelijkste Surinaamse gerechten die er is om te maken.

Pimento Ginger Beer

Laten we het deze keer eens hebben over Ginger Beer en Ginger Ale en dan vooral over Pimento Drink.

LatinWorld Recept: Burrito

LatinWorld recept: Burrito, een heerlijk Mexicaans pakketje, envelopje van deeg, gevuld met kip en bonen.

Sangria

Sangría wie kent het niet. Tegenwoordig overal te koop gewoon uit een flesje bij de supermarkt.