Time flies when you're having RUM!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

zo 1 augustus 2021 - vandaag is het 15-06-2024

De Ron miel de Canarias. Een schat met een geografische denominatie Ron miel is vandaag de dag nog steeds een onherhaalbare formule op elke andere plaats in de wereld, en om deze reden is het een eer van de beschermde oorsprongsbenaming Ron miel die de kwaliteit, smaak en de juiste voorbereiding garandeert om deze Canarische schat te behouden.

HONING RUM of ook wel RON MIEL


De Ron miel de Canarias is een product van populaire oorsprong, geworteld in de Canarische traditie. Aanvankelijk werd het in huizen en tavernes bereid, maar geleidelijk begonnen rum producerende bedrijven traditionele praktijken op te nemen, wetende hoe ze tot op de dag van vandaag specifieke kenmerken en een unieke kwaliteit konden behouden.

Ron Miel

De Ron miel de Canarias is gemaakt van rum, riet likeur, rietmelasse-likeur of de distillaten daarvan, drinkwater, suikers, plantaardige extracten en minimaal 2% van het volume honing, via een industrieel proces met strikte sanitaire en kwaliteitscontroles die getrouw bewaren de methoden van deze ambachtelijke productie. De productie van Ron miel de Canarias bedraagt ongeveer anderhalf miljoen liter per jaar, waarvan ongeveer 46.000 liter bestemd is voor export, en is aanwezig bij tal van evenementen die het bijwoont als een emblematisch product van het land.
Honing rum wordt meestal gemengd met citroen of limoen, waarvan het contrast met honing het een soepel drankje maakt na de uitspattingen van een diner. Honing rum wordt ook wel gecombineerd met de mythische Piña Colada, een combinatie waarin de aroma's van honing en kokos worden gemengd, waardoor de rum een ??bijzondere smaak krijgt.
Voor de durfals is er een meer explosieve en andere combinatie, je hebt alleen de honing rum, slagroom en kaneel nodig, vul ongeveer 2/3 van het glas honing rum en maak het af met slagroom, beetje kaneel er boven op en smullen maar..
De grenadine past ook heel goed bij de honing rum zonder de klassieke mojito te vergeten. Als je van de smaak van de mojito houdt, probeer hem dan te maken met honing rum, maar je hoeft niet zoveel suiker toe te voegen als in de conventionele, omdat de honing het de zoetheid geeft die nodig is om het te combineren met het limoensap en de munt blaadjes.
Honing Rum - Ron Miel uit de Canarische Eilanden zoals Tenerife en Gran Canaria is wereldwijd geliefd om haar zachte zoete smaak.
Ook in andere delen van de wereld produceert men Honing Rum - Ron Miel met haar eigen identiteit.


Honing rum bestellen Ron Miel kopen? Dat kan eenvoudig en snel bij Rumworld.nl. Uiteraard verzorgen wij ook honing rum proeverijen op elk gewenste locatie.

Email: info@rumworld.nl Website: https://www.rumworld.nl Mobile +31 (0)614176553

Copyright - Disclaimer - Privacy

 Meer Caribische recepten

Droefheid over het overlijden van Richard van den Wittenboer (54)

Met diepe droefheid delen wij het zeer onverwachte overlijden van Richard van den Wittenboer mee.

Latin Magazine Editie September 2022

September 2022: En daar zijn we zijn er weer!We hadden een fantastisch mooie zomer, vol met allerlei festivals, concerten en nog veel meer..maar bovenal hadden we heel veel zon, zon, zon of is het son, son, son ?

Advertorial

Summer edition Bindaas Live concert Roman

Koek en Zopie (de rum variant)

Als het kouder wordt, hoopt iedereen natuurlijk dat de schaatsen uit het vet kunnen. Lekker rondjes rijden op de ..

De augustus 2021 editie van het Latin-Magazine

Hola a todos!We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van jullie vakantie of wellicht nog aan het genieten zijn! Deze maand zit het Latin-Magazine weer vol met nieuws uit de Latinwereld.

Online tasting: Welkom in de Nederlandse zomer van 2021!

De zomer met heerlijk zomers weer en waar iets mag mag eigenlijk nog niets kan. Wat kunnen we hieraan doen? ONLINE TASTINGS!

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Bruine Nasi

Deze Surinaamse nasi is dus mijn interpretatie!!!

Surinaamse bami met kip en gambas voor 4 personen

Surinaamse bami is een van de makkelijkste Surinaamse gerechten die er is om te maken.

Pimento Ginger Beer

Laten we het deze keer eens hebben over Ginger Beer en Ginger Ale en dan vooral over Pimento Drink.

Advertorial

La Bodequita

LatinWorld Recept: Burrito

LatinWorld recept: Burrito, een heerlijk Mexicaans pakketje, envelopje van deeg, gevuld met kip en bonen.

Sangria

Sangría wie kent het niet. Tegenwoordig overal te koop gewoon uit een flesje bij de supermarkt.