Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dansschool CorioDance @ HeerlenDansschool CorioDance sinds 14 Mei 2013, CorioDance is opgericht op 17 Juli 2012 door onze passie op Zouk, Zumba, Salsa, enz.

CorioDance is een jonge dansschool, als team richten zij zich op het plezier maken met dans, beweging en ontwikkelingen van de mens door het geven van verschillende danscursussen, prive lessen, workshops en dansshows. Er wordt Zouk, Salsa, Bachata, Merenque, Hip hop en Zumba les gegeven aan iedereen van alle niveaus en leeftijden. waarbij elke les de techniek voorop staat, maar moet altijd samen gaan met plezier

Verzorgen van danslessen, workshops en privelessen voor Kinderfeestjes, Vrijgezellenfeestjes, buurt- en bedrijfsfeesten en themafeesten is allemaal mogelijk, dit kan zowel op onze eigen locatie waar wij een drankje en een hapje kunnen verzorgen, maar wij kunnen ook naar u toe komen.

Lift up your life is de slogan van CorioDance Het heeft zich ontwikkeld als een stichting die zich in zet voor activiteiten voor jong en oud. Diverse onderdelen van de stichting zijn in het bijzonder dansen voor mensen met een beperking (verstandelijk en/of een beperking m.b.t. gehoor- en gezichtsvermogen). Ook veel meer andere activiteiten zullen zich hieronder ontwikkelen en te maken hebben met het WELZIJN van de mens.

Het hele team ( CorioDance en Stichting lift up your life )   

Het team werkt samen om bezig te zijn met betrekking tot de mens en ontwikkelingen, dat doen ze door middel van sport en beweging, coaching, dans, kunst en diverse workshops. Ook werken ze graag mee aan activiteiten met betrekking om goeie doelen te ondersteunen zoals de Internationale ZoukFlashmob.  

Ook organiseren van dansprojecten op scholen voor het basis onderwijs en voortgezet onderwijs, maar ook op kinderdagverblijven en bij verenigingen is een uitdaging die ze graag samen met enthousiasme, gezelligheid en veel liefde in hun passie graag met u willen delen 

Workshops en privélessen!Bij ons bent u ook aan het goede adres voor workshops en privélessen. Dit kan zowel op onze eigen locatie waar wij een drankje en een hapje verzorgen, maar wij kunnen ook naar u toekomen. Wij bieden U zowel dansworkshops als theaterworkshops aan.  Een aantal mogelijkheden:- Kinderfeestjes,   - Vrijgezellenfeestjes,- Buurt- en bedrijfsfeesten,- Themafeesten en- Privélessen in alle danssoorten.            Maatwerk: wat U maar wenst ! Sinds 2012 bieden wij dansactiviteiten op maat. We organiseren bijvoorbeeld samen met andere dansscholen elk jaar De Internationale ZoukFlashmob. Ook organiseren we dansprojecten op scholen voor het basis onderwijs en voortgezet onderwijs en op kinderdagverblijvenen bij verenigingen.                                                                                                          Onze doelstellingen.- Laagdrempeligheid, zodat wij voor iedereen toegankelijk zijn;- Een breed aanbod van activiteiten voor jong en oud;- Bereikbaar voor alle doelgroepen (denk aan senioren, studenten en singles en mensen met beperkingen);- Veelzijdigheid aan lessen (lessen die elders nauwelijks worden aangeboden komen bij ons aan bod, denk aan Forro en Zouk).Een gratis proefles?Direct inschrijven? Download de algemene voorwaarden en ons inschrijfformulier. Vul of scan deze in en mail deze naar info@coriodance.nl. Of neem het inschrijfformulier bij de eerste les mee om in te leveren. Andere vragen? Schroom niet ons te bellen op 06-53160327.

Bij ons voel je je thuis!   
adres Heldevierlaan 11
plaats 6415 SB Heerlen
telefoon +31653160327
Latin dansschool
 
email info@coriodance.nl
zie ook http://www.coriodance.nl/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008561144953
 
Routeplanner naar Dansschool CorioDance

Latin dansscholen in de buurt

SalsaSuerte

Heerlen
Latin dansschool

Danscentrum Swing-Inn Heerlen

Heerlen
Latin dansschool

Salsa Libre

Landgraaf
Latin dansschool

B2BU - Born 2 B Unique

heerlen
Latin dansschool

Soundmusic dance Events

Heerlen
Latin dansschool

Dansschool SalsAddicts

Kerkrade
Latin dansschool

Salsa Suprema

Sittard
Latin dansschool

Dansschool Clara Lamar

Sittard
Stijldansschool met latin

Salsa cada día

Ulestraten
Latin dansschool

Enlace Dance Studio

Stein
Latin dansschool

Dansschool Crea Dance

Stein
Stijldansschool met latin

Ruby Pure Latin Entertainment

Maastricht
Latin dansschool

Dansschool SalsaPleasure

Maastricht
Latin dansschool

Salsila DANCE Company

Maastricht
Latin dansschool

SalSura

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Maastricht

Maastricht
Latin dansschool

Just Jason Dance Company

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Brisa

Maastricht
Latin dansschool