Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

B2BU - Born 2 B Unique @ heerlen

Ook wel: B2BUDiverse Dans en Sportstijlen tegen scherpe prijzen!

Siobhan Welling | Allround Sports & Dance instructor | Master Trainer | Dance creator | Presenter | Owner B2BU

The beginning

Siobhan is al op jonge leeftijd begonnen met dansen. Op haar 15e werd ze gevraagd om een les te geven, omdat haar docent anders de les moest annuleren wegens ziekte. Dat klonk voor Siobhan als een grote uitdaging en een goede kans om haar skilss te tonen...en zo stond ze opeens voor een groep volwassenen streetdance te verzorgen. Een succes zo bleek want nog geen week later had ze een eigen groep aan wie ze Streetdance doceerde. Toen had ze het virus van doceren te pakken en breide zo haar kwaliteiten uit om andere lessen te verzinnen en te doceren aan nieuwe groepen.

Passion for GoGo

Al snel bleek dat Siobhan niet alleen liefde had voor de groovy beats uit de streetdance & hiphop. Want tijdens het stappen ontdekte ze dat er enorm veel potentie en fun zit in het ontwikkelden van choreo`s op House Dance en Pop music. Als een virus nam het bezit van haar...GoGoDance. Enig probleem was dat GoGo nergens in Limburg te volgen was. Zo duurde het niet lang voordat ze na een aantal prive lessen van internationale Top instructeurs GoGoDance introduceerde in Limburg. Een groot succes zo bleek mensen kwamen van ver naar de inspirende workouts van Siobhan. Haar talent bleef niet onopgemerkt en ze werd dan ook vaker gevraagd voor demonstraties en optredens in discotheken en festivals.

AALO time to develope...

Om zich verder te ontwikkelen en ook theoretisch goed onderbouwd te zijn in het lesgeef vak  is ze de AALO Allround Sport en Dans opleiding gaan volgen. Hierbij werden haar skills in opbouwen van choreo`s en technieken in doceren verbeterd en leerde ze de algehele anatomie en fysiologie van de mens. Een heel nieuw vakgebied met erg veel potentie. Na het cum laude behalen van haar diplomas wilde ze het hoogst mogelijke halen en dat waren de Master opleidingen deze heeft ze dan ook gedaan. Haar talent bleek ook op te vallen bij de AALO, en zowaar kreeg ze een telefoontje of ze niet geintresseerd was om voor de AALO Belgie verschillende opleidingen te gaan doceren. Ze doceert voor de AALO in België de AALO Aerobic Docent, de AALO Aerobic Master en de AALO Dance Docent opleidingen. Ook staat ze met grote regelmaat geboekt als Presenter op grote Conventies in binnen en buitenland. 

Eigen Dansacademy...B2BU

Naast het werk voor de AALO en een managment functie als groepslescoordinator voor een sport en dansschool. Had Siobhan het gevoel dat het beter en anders kon. Ze wilde niet voor bedrijven werken die geen goed opgeleide instructeurs voor de groep zetten zonder opleidingen en belachelijk hoge prijzen vragen. Ze wilde zich onderscheiden van de rest. En laten zien er ook een mogelijkheid is voor iedereen om te kunnen dansen en sporten voor leuke prijzen met een goede deskundige trainer voor de groep. Iedereen moet kunnen dansen sporten en zijn creativiteit kwijt kunnen. Iedereen is uniek en voor iedereen moet het toegankelijk zijn om deel te kunnen nemen aan activiteiten.

B2BU werd opgericht...Born 2 B Unique.. Onderscheid je van de rest ben uniek en geniet ervan!

Elke workout van B2BU is een feestje elke les is anders er is veel variatie in de workout geen gestandardiseerde programmas maar lekkere creatieve freestyle workouts! Kortom een heerlijke uitdagende workout voor body & mind!

With Energy,

B2BU

   
adres Hei carisborgweg 19
plaats 6414NL heerlen
telefoon +31624232846
Latin dansschool
 
email info@b2bu.nl
zie ook http://www.b2bu.nl

https://www.facebook.com/B2BUDance
 
Routeplanner naar B2BU - Born 2 B Unique

Latin dansscholen in de buurt

SalsaSuerte

Heerlen
Latin dansschool

Dansschool CorioDance

Heerlen
Latin dansschool

Danscentrum Swing-Inn Heerlen

Heerlen
Latin dansschool

Salsa Libre

Landgraaf
Latin dansschool

Soundmusic dance Events

Heerlen
Latin dansschool

Salsa Suprema

Sittard
Latin dansschool

Dansschool SalsAddicts

Kerkrade
Latin dansschool

Dansschool Clara Lamar

Sittard
Stijldansschool met latin

Salsa cada día

Ulestraten
Latin dansschool

Enlace Dance Studio

Stein
Latin dansschool

Dansschool Crea Dance

Stein
Stijldansschool met latin

Ruby Pure Latin Entertainment

Maastricht
Latin dansschool

Dansschool SalsaPleasure

Maastricht
Latin dansschool

Salsila DANCE Company

Maastricht
Latin dansschool

SalSura

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Maastricht

Maastricht
Latin dansschool

Just Jason Dance Company

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Brisa

Maastricht
Latin dansschool