Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dansschool Clara Lamar @ SittardGezellig dansen bij Clara Lamar.

Dansschool Clara  Lamar is sinds 1988 gevestigd in Sittard en Echt. We hebben op diverse locaties en zalen lesgegeven. Momenteel beschikken over 2 modern ingerichte zalen waar dansonderwijs gegeven wordt. Beide aan de Rijkswegzuid, een in Echt (nr 7) en een in Sittard (nr 103). Dansen is plezier, zeker bij Clara Lamar. Wij verzorgen in onze dansschool verschillende disciplines. Dus of je dans om lekker uit je vel te gaan, Zumba!, of iets gerichter, Stijldansen, of wat meer down to earth, HipHop.

Dansschool Clara Lamar – voor de allerbeste dansles
Van dansen word je blij én fit. Bovendien is dansen ook gezellig en goed voor je sociale contacten. Maar wist je dat dansles ook een vorm van onderwijs is? Dat een echte dansinstructeur zelf flink wat lessen en cursussen moet volgen, voordat hij jou mag leren dansen? Dansen in een café of discotheek is leuk, maar pas op dat je geen lelijke blessures oploopt doordat je verkeerd hebt leren dansen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit op dansgebied krijgt, werken de toonaangevende dansscholen van Limburg voortaan samen in Stichting Limburg Danst.

Limburg Danst wil dat jij het allerbeste krijgt op dansgebied. Alle instructeurs die werken bij de Limburg Danst dansscholen zijn gediplomeerd om dansles te geven door erkende Nederlandse dansopleidingen. Daarnaast voldoen de dansscholen zelf aan diverse professionele dansnormen, zodat jij verzekerd bent van:

Danslessen van de beste kwaliteit
Je hebt dansles en dansles. Van goede instructeurs leer je de juiste dance-moves volgens een speciale lesmethode. Deze lesmethode zorgt ervoor dat je de dansstijl in de juiste volgorde en op de juiste manier aanleert. Leer je een beweging op de verkeerde manier aan, dan kun je een vervelende blessure oplopen tijdens het dansen. Ook ziet een gediplomeerd dansinstructeur het direct als je een beweging verkeerd doet en zal hij (of zij) je goed begeleiden om de dans snel onder de knie te krijgen. Kies dus bewust voor een gediplomeerde instructeur die weet waar hij mee bezig is. Alle dansinstructeurs van de Limburg Danst dansscholen hebben van dansen hun beroep gemaakt. Zij zijn gediplomeerd en ervaren.Zij zetten zich ervoor in om jou de allerbeste dansles te geven.

Een sfeervolle en veilige dansomgeving
Zit je net lekker in het ritme, glijd je opeens uit! Daar moet je toch niet aan denken als je aan het dansen bent? Jammer genoeg kan dit wel gebeuren als je danst op een vloer die hier niet geschikt voor is. Denk bijvoorbeeld aan de vloer in een café of buurtzaaltje. Je kunt je flink bezeren! Bij ‘So You Think You Can Dance?’ trainen ze niet voor niets in professionele danszalen. Een dansvloer moet namelijk voldoen aan een hele serie eisen, zodat je niet uitglijdt en je gewrichten niet te zwaar of verkeerd belast. De vloer moet geluid dempen, niet teveel glimmen en tegen een stootje kunnen. Ook zaken als verlichting en wandspiegels zijn belangrijk, niet alleen omdat ze je helpen te leren van je eigen dansbewegingen, maar ook voor een gezellige sfeer. De dansscholen die aangesloten zijn bij Limburg Danst hebben stuk voor stuk een eigen locatie met een professioneel ingerichte dansruimte. Daarbij horen ook brandveiligheid, professioneel geluid, decoratie en luchtcirculatie. Mocht er toch iets gebeuren dan is er altijd iemand aanwezig die je kan verzorgen dankzij zijn Bedrijfshulpverlening (BHV) diploma. Bij `Limburg Danst` staan jouw dansplezier en veiligheid voorop!

Het breedste aanbod van dansstijlen onder één dak
Als jij gek bent op dansen, is het soms moeilijk om een dansstijl te kiezen, zoveel is er mogelijk. Geen probleem, dan leer je er toch gewoon twee… of meer? Voor de prijs hoef je het niet te laten. Weet je dat leren dansen over het algemeen een stuk goedkoper is dan andere hobby’s en vrijetijdsbestedingen?! Voor een kleine meerprijs leer je net zo gemakkelijk nog een andere dansstijl. Dat kan, want bij alle Limburg Danst dansscholen kun je kiezen uit meerdere dansstijlen. Bovendien weet je zeker dat je steeds de allernieuwste danstrends leert, want alle instructeurs worden continu bijgeschoold door het volgen van workshops en studiedagen bij bekende vakorganisaties. Kwaliteit en keuze onder één dak, dat is dubbel genieten!

Lessen worden gegeven in diverse discipline`s, dagen en leeftijdsgroepen.

Maak uw selectie uit de hierboven gegeven mogelijkheden.

Hiphop, Stijldansen, Salsa, Zumba, Breakdance, Argentijnse Tango, Wedstrijddansen, Country, 
Allemaal ook bij Clara Lamar.

Verhuur locatie

Naast de danslessen worden onze zalen ook gebruikt door diverse sportinstanties. Zo hebben we als vervangende ruimte voor het Cios enkele maanden gefunctioneerd en een fanatiek team van mensendieck is nog elke donderdag ochtend actief binnen de muren van ons danssportcentrum. Daarnaast wordt een van de zalen ook gebruikt voor danstherapie en zelfverdedigingslessen.

Buiten de sport- en therapie-activiteiten worden de zalen ook gebruikt voor feesten.

Door de grote sfeervolle zalen kunnen we elk feestje tot een geslaagde happening maken. In ons fotoboek kunt u foto`s vinden van de locaties.

We beschikken dus over 2 zalen met ruim 200 m2 parket. Vele bruidsparen en andere feestgangers zijn u al voorgegaan!

We bieden aantrekkelijke prijzen voor het huren van (een van) de zalen, alsmede voor het geheel cateren van het feest.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijk om een gebruik te maken van onze locatie of voor een workshop, kunt u met ons contact opnemen.

ER worden ook lessen gegeven in onze locatie te Echt. Rijkswegzuid 7.

   
adres Rijksweg Zuid 103
plaats 6134 AA Sittard
telefoon +31464515738
Stijldansschool met Latin element(en)
 
zie ook http://www.claralamar.nl/

https://www.facebook.com/dansschoolclaralamar
 
Routeplanner naar Dansschool Clara Lamar

Latin dansscholen in de buurt

Salsa Suprema

Sittard
Latin dansschool

Enlace Dance Studio

Stein
Latin dansschool

Dansschool Crea Dance

Stein
Stijldansschool met latin

B2BU - Born 2 B Unique

heerlen
Latin dansschool

Salsa cada día

Ulestraten
Latin dansschool

SalsaSuerte

Heerlen
Latin dansschool

Dansschool CorioDance

Heerlen
Latin dansschool

Danscentrum Swing-Inn Heerlen

Heerlen
Latin dansschool

Salsa Libre

Landgraaf
Latin dansschool

Soundmusic dance Events

Heerlen
Latin dansschool

Ruby Pure Latin Entertainment

Maastricht
Latin dansschool

Dansschool SalsaPleasure

Maastricht
Latin dansschool

Salsila DANCE Company

Maastricht
Latin dansschool

SalSura

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Maastricht

Maastricht
Latin dansschool

Just Jason Dance Company

Maastricht
Latin dansschool

Dansschool SalsAddicts

Kerkrade
Latin dansschool

Salsa Brisa

Maastricht
Latin dansschool