Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Danscentrum Swing-Inn Heerlen @ Heerlen

Ook wel: Swing-InnSwing-inn: Dans & sport plezier voor alle leeftijden, Sportgroepslessen op muziek, dansworkshops en feestzaal.

Bij Swing-inn zien wij erop toe dat jouw danslessen, je instructeurs en je dansomgeving voldoen aan alle professionele eisen. Je kunt kiezen uit meer dan vijftien dansstijlen en gebruik maken van het (combi-) abonnement dat het beste bij jou past.

Naast de reguliere danslessen, kunt u bij ons ook sportgroepslessen volgen! Van yoga en krachttrainingen, tot zumba en dance-fitness. Ook onze 50 ’ers houden wij vitaal met complete lichaamstrainingen. Swing-inn biedt op een ongedwongen manier lessen aan met een doordachte opbouw.

Swing-inn helpt u graag bij het organiseren van een event. In onze sfeervolle zalen is genoeg plaats voor workshops tijdens vrijgezellenfeesten, werkoverleg of presentaties met uw personeel. Natuurlijk organiseren we ook geregeld een feestavond op onze unieke locatie in het centrum van Heerlen.

Zaalverhuur

Op zoek naar een zaal voor uw bruiloft, verjaardag of voor gewoon een leuk feestje? Zoek niet verder! Danscentrum Swing-inn ligt midden in het uitgaanscentrum van Heerlen. En de twee ruime zalen zijn uiteraard al feestklaar en uitstekend geschikt om in the huren voor diverse aangelegenheden. Capaciteit: maximaal 200 personen per zaal.

De zalen zijn geheel ingesteld op het geven van een te gekke party, inclusief de benodigde geluids- en lichtapparatuur. U wilt een compleet verzorgd feest? Geen probleem. Wij kunnen alles voor u verzorgen; van personeel tot catering en van dansworkshops tot artiesten of een live-band. Wij gaan samen met u om de tafel zitten om uw droomfeest te plannen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 19:00 uur en 22:00 uur.

Algemeen info over Swing-Inn

Wist je dat dansles ook een vorm van onderwijs is? Dat een echte dansinstructeur zelf flink wat lessen en cursussen moet volgen, voordat hij jou mag leren dansen? Dansen in een café of discotheek is super gezellig, maar jij wilt toch zeker dansles krijgen van een professionele dansleraar die hiervoor is opgeleid? De toonaangevende dansscholen van Limburg werken samen in Stichting Limburg Danst (SLD) om ervoor te zorgen dat jij de vruchten plukt van een professionele dansles.

Stichting Limburg Danst staat voor professionaliteit en kwaliteit op dansgebied. Alle instructeurs die werken bij de dansscholen die zijn aangesloten bij SLD, hebben hun lesdiploma behaald bij de Federatie Dansleraren Organisatie (FDO), een organisatie die al sinds 1948 de beste danslesmethoden ontwikkelt. Daarnaast voldoen de dansscholen zelf aan diverse professionele dansnormen, zodat jij bent verzekerd van:

Danslessen van de hoogste kwaliteit
Je hebt dansles van een professionele instructeur. Van goede instructeurs leer je de juiste bewegingen en technieken volgens een speciale lesmethode. Deze lesmethode zorgt ervoor dat je de dansstijl in de juiste volgorde en op de juiste manier aanleert. Bewegingen die op de verkeerde manier worden aangeleerd, kunnen namelijk resulteren in vervelende blessures.

Kies dus bewust voor een gediplomeerde instructeur die weet waar hij mee bezig is.

Een sfeervolle en veilige dansomgeving
Zit je net lekker in het ritme, glijd je opeens uit! Daar moet je toch niet aan denken als je aan het dansen bent? Jammer genoeg kan dit wel gebeuren als je danst op een vloer die hiervoor niet geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan de vloer in een café of buurtzaaltje.

Een professionele dansvloer voldoet aan een hele serie eisen, zodat je niet uitglijdt en je je gewrichten niet te zwaar of verkeerd belast. De vloer moet geluid dempen, niet teveel glimmen en tegen een stootje kunnen. Ook verlichting en wandspiegels zijn belangrijk; niet alleen voor een gezellige sfeer, maar ook voor het aanleren van dansbewegingen.

De dansscholen die aangesloten zijn bij Stichting Limburg Danst hebben stuk voor stuk een eigen locatie met een professioneel ingerichte dansruimte. Daarbij hoort ook brandveiligheid, professioneel geluid, decoratie en luchtcirculatie. Mocht er toch iets gebeuren, dan is er altijd iemand aanwezig die in het bezit is van het Bedrijfshulpverlening (BHV) diploma. Bij Swing-Inn staat jouw dansplezier en veiligheid voorop!

Het breedste aanbod van dansstijlen onder één dak
Als jij verzot bent op dansen, is het soms moeilijk om maar één dansstijl te kiezen. Bij Swing-inn is dat geen probleem; je kunt hier deelnemen aan meerdere dansstijlen tegelijk. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want wij bieden een aantrekkelijk combinatietarief.

   
adres Plaarstraat 14
plaats 6411 JV Heerlen
telefoon +31-57-5711800
Latin dansschool
 
email info@swing-inn.nl
zie ook https://www.swing-inn.nl/

https://www.facebook.com/Swing-inn-danssportevents-871333896249238/
 
Routeplanner naar Danscentrum Swing-Inn Heerlen

Latin dansscholen in de buurt

Dansschool CorioDance

Heerlen
Latin dansschool

SalsaSuerte

Heerlen
Latin dansschool

Salsa Libre

Landgraaf
Latin dansschool

Soundmusic dance Events

Heerlen
Latin dansschool

B2BU - Born 2 B Unique

heerlen
Latin dansschool

Dansschool SalsAddicts

Kerkrade
Latin dansschool

Salsa cada día

Ulestraten
Latin dansschool

Salsa Suprema

Sittard
Latin dansschool

Dansschool Clara Lamar

Sittard
Stijldansschool met latin

Enlace Dance Studio

Stein
Latin dansschool

Dansschool Crea Dance

Stein
Stijldansschool met latin

Ruby Pure Latin Entertainment

Maastricht
Latin dansschool

Dansschool SalsaPleasure

Maastricht
Latin dansschool

Salsila DANCE Company

Maastricht
Latin dansschool

SalSura

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Maastricht

Maastricht
Latin dansschool

Just Jason Dance Company

Maastricht
Latin dansschool

Salsa Brisa

Maastricht
Latin dansschool