Delen via Whatsapp  

Muziekgroep Sabroso @ Den HaagMuziekgroep Sabroso voor al uw feesten en evenementen; hetzij privé of zakelijk. Sabroso is het antwoord op uw vraag naar tropische en latijns-Amerikaanse muzikale omlijsting. Deze 13-mans formatie met o.a. akoestische blaas- en slaginstrumenten speelt de sterren van de hemel en garandeert u een onvergetelijke tijd. Muziek en entertainment met klasse voor jong en oud. 

Sabroso is een swingende, tropische Hindi-pop & Latin formatie; bestaande uit 10 getalenteerde enthousiaste muzikanten en een frontline bestaande uit 3 vocalisten.

De bandleider van Sabroso is Golden Award winnaar en trompetspeler Setish Bindraban. Setish speelt al sinds jonge leeftijd de trompet en heeft zijn sporen in de muziekindustrie ruimschoots verdiend (zowel in Nederland als ook in het buitenland) door o.a. het podium te delen met bekende internationale artiesten zoals: Juan Luis Guerra, Kassav, Oscar D’Leon, Las Chicas del Can, James Carter, etc.

Circa 7 jaar geleden heeft Setish Sabroso opgericht. Sabroso betekent in het Spaans ‘lekker!’, aangezien Sabroso lekkere en swingende muziek ten gehore brengt. Het is een unieke formatie met een blaassectie, een harmonische sectie en een authentieke akoestische percussie sectie. Wat Sabroso onderscheidt van de rest, is het feit dat Sabroso een breed scala aan muziek kan spelen zoals: zouk, kaseko, salsa, merengue, k-dance, soca, hindi-pop, bhaitak gana. Maar Sabroso kan ook Top 40 nummers spelen!

Bij Sabroso is flexibiliteit een begrip. Het repertoire kan in overleg aangepast worden naar de wensen van de klant; wat weer resulteert in een op maat gemaakt programma voor elke gelegenheid. Als geen ander is Sabroso een band die de barriere tussen oud en klein, jong en oud, weet te overschrijden en meerdere generaties tegelijkertijd kan vermaken op een ongekende wijze!

Momenteel heeft Sabroso 9 CD’s uitgebracht. De releasedatum van de laatste CD was in september 2012. Binnen de Surinaamse community, in Holland en in Suriname, is Sabroso inmiddels een begrip. Sabroso heeft daarnaast ook een snelgroeiende groep fans buiten eerdergenoemde community.

Sabroso is een formatie die geboekt kan worden voor zowel privé als ook publieke feesten en evenementen. Voor een ‘kleine’ groep mensen (bijvoorbeeld: verjaardagen, culturele evenementen, recepties) en voor de grotere groepen (bijvoorbeeld: bedrijfsfeesten, festivals, en andere evenementen). Sabroso is ‘n band met sterke Zuid-Amerikaanse roots en multiculturele diversiteit, wat het een zeer interessante keuze maakt voor publiek van elke nationaliteit!

   
adres Pasteurstraat 306
plaats 2522 RV Den Haag
telefoon +31-653908645
Latin gericht
Artiest(en)
 
email info@muziekgroepsabroso.nl
zie ook http://www.muziekgroepsabroso.nl/
http://www.muziekgroepsabroso.hyves.nl/

http://www.facebook.com/pages/Muziekgroep-Sabroso/101381269953661

https://twitter.com/muziekgrsabroso

http://www.youtube.com/user/muziekgroepsabroso5
 

Nieuws

Sabroso: wij missen onze fans

Hoe bereik je de fans in coronatijd? Sabroso vond er iets op en Setish Bindraban licht het toe.


Routeplanner naar Muziekgroep Sabroso

Latin organisaties in de buurt

Danslessen Salsa Prisiri

Den Haag
Latin dansschool
» Latin mix

La Bodeguita

Den Haag
Latin dansschool
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Venezuelan Christmas Party

Rijswijk Den Haag

Latin Soul Dance

Den Haag
Latin dansschool
Stijldansschool met latin
Sportschool met latin
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Mojo

Delft

Salsafeestje

Wassenaar

Dans voor Mij

Leiden
Latin dansschool
» Surinaams
» Latin mix
» Salsa

La Grande Events

Vlaardingen

Dos Bailadores

Leiderdorp
Latin dansschool

Typical Tropical Events

Rotterdam
Latin dansschool
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

Dansschool MamboMike

Rotterdam
Latin dansschool

Striktly Salsa & Bachata

Rotterdam
» Bachata

LatinBootcamp.nl

Rotterdam
Latin dansschool
» Latin mix

Salsa aan de Haven

Rotterdam
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

salsamania.nl

Rotterdam
Latin dansschool
» Latin mix
» Salsa
» Bachata

VW Dance Studio

Voorhout
Latin dansschool

Papagayo Latin Party

Rotterdam
Latin dansschool