Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Poetic Motion @ RotterdamDansschool van Johnny Rama Hernandez en Gina Abbate

Poetic Motion is een unieke, innovatieve en toonaangevende salsadansschool in Rotterdam waar je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen en te ontdekken. Bij Poetic Motion wordt er gewerkt aan je houding en bewegingsgedrag. We streven naar fysieke en mentale bewustwording. Dit gebeurt zonder druk en zonder kaders. Iedereen wordt omarmd.

Poetic Motion verbindt mensen, door middel van dans en muziek. Bij het denken aan Poetic Motion krijg je positieve energie, een lach op je gezicht, vertrouwen in jezelf en moed om dromen te verwezenlijken.

Poetic Motion is daarnaast een gevoel, zoals een overtuiging, dat je kracht geeft om jezelf te ontdekken en tijd te gunnen. Nooit te slecht, nooit te oud, nooit te … om te beginnen! Denk je dat het nu niet het moment is? Dat is het wel! Wacht niet op het juiste moment, want dat is nu. Iedereen wordt omarmd.

Hoe we werken

Wij maken in onze lessen onderscheid tussen drie onderdelen van salsa dansen: fundamentals, shines en partnering. Op onze site vind je meer informatie over wat elk onderdeel inhoudt. Je kunt zelf bepalen of je een complete les wil volgen, of kiest voor losse onderdelen. Tijdens onze Showjourney op zondag trainen we alle aspecten van het optreden. Om mee te doen, moet je minstens een jaar lang lessen volgen bij Poetic Motion en minstens drie uur per week (constant).

‘Poetic Motion’ staat voor het samenbrengen van mensen, tijd en aandacht voor elkaar hebben en jezelf kunnen uiten, ontwikkelen en je lichaam te ontdekken via dans en plezier.

De dansschool heeft vanaf de start een innovatieve lesstructuur neergezet. De lessen zijn niet ingedeeld per niveau. Dit houdt in dat een beginner in dezelfde les staat als een showdanser. Een beginner leert van een ervaren danser, maar ook een ervaren danser leert van een beginner. Vaak denken mensen dat deze combinatie niet samen gaat, maar juist dít zorgt ervoor dat ontwikkeling plaatsvindt. Poetic Motion heeft hierin een nieuwe denkwijze gecreëerd in de scene.

Vanwege de fysiotherapeutische kennis van Johnny wordt er tijdens de lessen uitgebreid aandacht besteed aan de duurzaamheid van je lichaam. Door bewustwording te creëren over het correct gebruiken van je lichaam, kun je het best en langst genieten van de dans. Daarnaast draagt deze bewustwording eveneens bij aan het voorkomen en/of verhelpen van blessures.

Bij Poetic Motion doet iedereen ertoe! We laten niemand vallen en iedereen krijgt dezelfde aandacht. Door middel van persoonlijke feedback proberen wij iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen. Iedereen komt met een ander doel en daar zijn wij ons bewust van.

Binnen Poetic Motion is verder groeien altijd mogelijk. Via ons model is er altijd een volgende stap te maken en mogelijkheden om te ontwikkelen. Van reguliere lessen naar showtraining, van showtraining naar selectieteam, van selectieteam naar het professionele team en van het professionele team naar docent. Je bent nooit uitgeleerd!

Het team van Poetic Motion is up-to-date! Zij weten wat ze doen en blijven zichzelf ontwikkelen op verschillende gebieden. De docenten verdiepen zich niet alleen in dans, maar ook op het gebied van cultuur, muziek en historie. Met de tomeloze energie, passie en verreikende kennis van de docenten zien zij als uitdaging om de reden te achterhalen wat de individuele danser doet bewegen.

Poetic Motion is geen fastfood, maar een warme maaltijd aan tafel.

   
adres Graafstroomstraat 69
plaats 3044 AP Rotterdam
telefoon +31619840536
Latin dansschool
 
email info@poetic-motion.nl
zie ook Volg Poetic Motion op Instagram
https://www.instagram.com/poeticmotiondc/

http://www.poetic-motion.nl

https://www.facebook.com/poeticmotiondc

https://www.youtube.com/@PoeticMotionDanceCompany
 

Latin agenda Poetic Motion

za 27 jul 2024
  Blen Blen Salsa Social
za 31 aug 2024
  Blen Blen Salsa Social
Routeplanner naar Poetic Motion

Latin dansscholen in de buurt

Dansschool LuXury Latin

Rotterdam
Latin dansschool

Just Latin

Rotterdam
Latin dansschool

Timbania

Rotterdam
Latin dansschool

DA Dance Studio

Rotterdam
Latin dansschool

DA Dance Studio

ROTTERDAM
Latin dansschool

Dance-To-Go!

Rotterdam
Latin dansschool

Dansschool MamboMike

Rotterdam
Latin dansschool

TangoWorks

Rotterdam
Latin dansschool

Dansschool El Salsero

Rotterdam
Latin dansschool

Alma de Tango

Rotterdam
Latin dansschool

Salsability

Rotterdam
Latin dansschool

Melany Mercedes

Rotterdam
Latin dansschool

Argentijnse Tango Cuartito Azul

Rotterdam
Latin dansschool

Typical Tropical Events

Rotterdam
Latin dansschool

Dansschool El YoYo

Rotterdam
Latin dansschool

TotallyZouk

Rotterdam
Latin dansschool

Salsa Dansschool Salsa Suriharold

Rotterdam
Latin dansschool

Yemaya Dance Company YDCsalsa Hoogvliet

rotterdam
Latin dansschool