Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dos Bailadores @ Leiderdorpeen dansschool waar onder één dak verschillende dansen en stijlen gedoceerd worden in Leiden

Dos Bailadores is de grootste en gezelligste dansschool van Leiderdorp (op de rand van Leiden) en omstreken waar je terecht kunt voor diverse Caribische en Braziliaanse danslessen en workshops. Wacht niet langer en schrijf je nu in voor salsa, bachata, kizomba of een van de vele andere dansen! Vrijgezellenavond, bedrijfsfeest of dansdemonstratie? Ook daarvoor heeft Dos Bailadores verschillende mogelijkheden!

Aanmelden via https://www.dosbailadores.nl/lesrooster

 

Dos Bailadores is een dansschool gespecialiseerd in Caribische dansen, Braziliaanse dansen en buikdansen. Wij leren je geen standaard Ballroom en Latin dansen, maar geven lessen in o.a. Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Axé, Kizomba, Cubaanse salsa, Rueda de Casino en Buikdansen. In onze cursussen leer je in korte tijd deze spectaculaire dansen onder de knie te krijgen. De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer en door zeer ervaren docenten. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Onze dansschool is daarmee een begrip in de Randstad. Privéles behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij ons is iedereen welkom, ongeacht achtergrond, cultuur, leeftijd, religie of levensstijl. Onze cursussen zijn geschikt voor bijna alle leeftijden, dus voor tieners, jongeren, ouderen en senioren. Ben je alleen? Geen probleem, wij streven ernaar dat onze klassen zodanig worden ingedeeld dat er ongeveer gelijke aantallen heren en dames zijn. Nog nooit gedanst? Ook dan ben je welkom op onze beginnerscursussen.

Regelmatig organiseren we in onze dansschool dansavonden en feesten waarbij je het geleerde kan oefenen. Gezelligheid staat daarbij voorop en deze avonden zijn dan ook drukbezocht.

Naast de danscursussen verzorgen wij regelmatig workshops en minicursussen. Deze worden vaak verzorgd door internationale gastdocenten zodat je ook kennis kunt maken met andere stijlen en dansen.

Dansdemonstraties, dansshows, feesten en communicatietraining

Wij verzorgen ook spectaculaire workshops, dansdemonstraties en shows voor elk feest of bedrijfsevenement. Ons product kan bijvoorbeeld dienen als `ontsuffend intermezzo` tijdens of na bijvoorbeeld een intensieve trainingsdag. Wij kunnen op locatie een workshop, dansdemonstratie of show verzorgen voor zowel kleine als grote groepen. We zijn met name actief in het bedrijfsleven, maar hebben ook aan televisieprogramma`s meegewerkt. Zo hebben wij onder andere trainingen en optredens verzorgd bij Heineken, ABN/AMRO, Novib, Topaz, Randstad Uitzendbureau, de Sociaal Pedagogische Dienst, het Holy Ziekenhuis, voor diverse particuliere opdrachtgevers en voor het televisieprogramma `Herrie in de keuken`. De diverse opdrachtgevers waren zeer tevreden over enthousiaste deelname aan en de impact van de workshops en optredens.

Wij geven ook communicatietraining gebaseerd op Caribische dans. Communicatie is de basis is voor goede samenwerking en dus het succes van een organisatie. Ook dansen, in harmonie bewegen, is niets anders dan het resultaat van goede communicatie. Tijdens de trainingen leren de deelnemers in een kort tijdsbestek een Caribische dans. Afhankelijk van de doelstelling en wensen kunnen de trainers een koppeling maken naar algemene communicatieprocessen of meer op uw organisatie toegespitste communicatieproblematiek. Thema`s als leidinggeven, wederzijds respect en effectieve communicatie lopen als een rode draad door de

Geschiedenis van onze dansschool

De geschiedenis van Dos Bailadores begint in 1992. In dat jaar werd in Leiden de Caribische Dansschool `Dos Bailadores` opgezet door twee enthousiaste dansers met een multiculturele achtergrond (Leo Martina en Monique Struch). De doelstelling was een thuis te creëren voor iedereen geïnteresseerd in Caribische dans en cultuur. In 1994 werd `Dos Bailadores` omgezet in een stichting met een nog bredere doelstelling. Er werden vooral Salsalessen gegeven, maar ook andere Caribische dansen.

Met de overname van dansschool `Claudio Gomes` in januari 1999 werkt `Dos Bailadores` verder onder de naam Centro de Dança Dos Bailadores. De specialiteit van dansschool Claudio Gomes waren de Braziliaanse dansen zoals Axé, Forró, Samba en Zouk, maar er werd ook Salsa les gegeven. De organisatorische en artistieke samenvoeging van beide dansscholen resulteerde in een school waar onder één dak verschillende dansen en stijlen gedoceerd worden. In 2000 werd gestart met cursussen originele Argentijnse Tango.

Na 10 jaar in de kapel van het oude Elizabethziekenhuis aan de Middelstegracht in Leiden moesten we eind 2004 deze locatie noodgedwongen verlaten. Gelukkig vonden we snel een nieuwe locatie. Sinds februari 2005 geven we onze lessen op een nog mooiere en grotere locatie aan de Perzikweg 2 in Leiden. In december 2005 is deze locatie uitgebreid naar twee mooie zalen en werd de kleine locatie aan de Zandstraat in Leiden gesloten.

Per februari 2022 is Dos Bailadores verhuisd naar DC Dance, Rietschans 67, Leiderdorp.

   
adres Rietschans 67
plaats 2352 BB Leiderdorp
telefoon +31715222233
Latin dansschool
 
email info@dosbailadores.nl
zie ook Volg Dos Bailadores op Instagram
https://www.instagram.com/dos_bailadores

http://www.dosbailadores.nl/

https://www.facebook.com/Dos.Bailadores

https://twitter.com/dosbailadores

https://www.youtube.com/user/DosBailadoresLeiden
 

Online tickets kopen Dos Bailadores

zo  2 jun 2024    Cursus Bachata beginners versneld   Ticketverkoop sluit over 6 dagen.
di  4 jun 2024    Introductie cursus Cubaanse salsa   Ticketverkoop sluit vandaag!! (25-06-2024).
di 18 jun 2024    Latin Tuesday Dos Bailadores "Goes Orange" edition   Ticketverkoop sluit vandaag!! (25-06-2024).
Toon meer >>
Routeplanner naar Dos Bailadores

Latin dansscholen in de buurt

Salsa Dansacademie Salsiando

Leiden
Latin dansschool

DanceLex

Leiden
Latin dansschool

Salsamba

Leiden
Latin dansschool

Dans voor Mij

Leiden
Latin dansschool

Dependans

Leiden
Latin dansschool

Libertango

Leiden
Latin dansschool

Leids Dans- en Uitgaanscentrum

Leiden
Latin dansschool

Danscentrum Lammenschans

Leiden
Latin dansschool

VW Dance Studio

Voorhout
Latin dansschool

Have Fun On Salsa

Alphen aan den Rijn
Latin dansschool

Salsadanza

Alphen aan den Rijn
Latin dansschool

Havanando

Zoetermeer
Latin dansschool

Latin Supreme

Zoetermeer
Latin dansschool

Danslessen Salsa Prisiri

Den Haag
Latin dansschool

Mi Zjilea Dance

Den Haag
Latin dansschool

Megaplaza-Starlight

Den Haag
Latin dansschool

eStilo-Dance

Den Haag
Latin dansschool

Dansinstituur Wim Lier

Den Haag
Latin dansschool