Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Danslessen Salsa Prisiri @ Den Haag

Ook wel: Salsa PrisiriHeb jij altijd al eens willen leren salsa dansen? Kom naar Salsa Prisiri in Den Haag!

In de lessen van Salsa Prisiri wordt zware nadruk gelegd op een goede basis techniek. Door onze leerlingen een goede basis mee te geven kunnen ze zich beter ontwikkelen en kunnen ze hun salsa moves eerder op feestjes gebruiken.
De lessen worden gegeven door Izaak Koopman. Een enthousiaste en ervaren Salsa danser. Naast dansen heeft Izaak ook een achtergrond in coaching en begeleiding. Deze vaardigheden gebruikt hij graag om het beste in mensen naar boven te halen.   Salsa Prisiri is een Dansschool die salsa mogelijk maakt voor iedereen. Dans en muziek brengt vreugde voor ieder mens. Salsa Prisiri vindt dat het ieders recht is om vrolijk en gelukkig te zijn. Via onze lessen willen wij dit graag met u delen.

Salsa Prisiri probeert een evenwicht te vinden in zo laagdrempelig mogelijk te zijn en tegelijkertijd kwalitatief goede lessen te verzorgen.

Bij ons worden ook voornamelijk salsabewegingen geleerd die bruikbaar zijn op de dansvloer en vooral leuk zijn om te doen. We willen onze leerlingen echt leren dansen in plaats van choreografieën uit het hoofd leren.

Salsa

In de cursus Salsa level 1 maakt u kennis met de Merengue. Deze makkelijke en ontzettend leuke dans wordt gebruikt om u te laten wennen aan de Zuid Amerikaanse muziek en de bewegingen die daarbij horen.
Daarna gaan we over op de Salsa. In het begin wordt er veel aandacht besteed aan de basis bewegingen van de Salsa. Daarna wordt u een aantal moves geleerd die u onmiddellijk kan gebruiken op feestjes e.d.

In de cursus Salsa level 2 worden er gevorderde basis technieken behandelt en leert u nieuwe salsa moves. Daarnaast worden uw basis vaardigheden verder aangescherpt en wordt er dieper ingegaan op leading en styling.

Voor de mensen die zich ook meer op de Merengue willen toeleggen, bieden we bij Salsa Prisiri ook `Merengue Plus` lessen aan. In deze cursus worden er complexere bewegingen aangeleerd. Uiteraard gaan we bij Salsa Prisiri net een stapje verder en voegen we de extra dimensie `Body movement` toe. Hiermee wordt het hele lichaam betrokken bij de dans en zijn de bewegingen ook op andere muzieksoorten te gebruiken.

Samba

Nu bij Salsa Prisiri, de wereldwijd bekende Braziliaanse Samba. Bij ons worden de samba moves gecombineerd met invloeden van andere (Braziliaanse) dansstijlen, denk hierbij aan Afro-funk maar ook hiphop en nog vele andere stijlen. Hierdoor is het mogelijk om de geleerde dansmoves op allerlei soorten feesten gebruiken.
De cursus is voor zowel beginners als gevorderde dansers geschikt. Naast het feit dat u nieuwe dansmoves leert is de cursus ook een hele goede cardio-workout.
De nadruk ligt tijdens deze cursus op solo dansen. U heeft dus geen danspartner nodig.
Kom langs om te proeven van de gezellige sfeer!

Privé lessen

Wilt u zo snel mogelijk salsa leren? Of bent u al ervaren en wilt u misschien uw salsa dansvaardigheden verder aanscherpen? In dat geval zijn privé lessen uitermate geschikt voor u. Voor meer informatie, neem contact op met Salsa Prisiri.   
adres Het Kleine Loo 364
plaats 2592CK Den Haag
telefoon +31624424996
Latin dansschool
 
email info@salsaprisiri.nl
zie ook Volg Danslessen Salsa Prisiri op Instagram
https://www.instagram.com/salsaprisiri?igsh=ZXNjdWw0ODNwbTRm

http://www.salsaprisiri.nl

https://www.facebook.com/salsaprisiri

https://youtube.com/@salsaprisiri6443?si=TqANxmGp7gaXfC0d
 
Routeplanner naar Danslessen Salsa Prisiri

Latin dansscholen in de buurt

Mi Zjilea Dance

Den Haag
Latin dansschool

Megaplaza-Starlight

Den Haag
Latin dansschool

Salsa Den Haag

Den Haag
Latin dansschool

eStilo-Dance

Den Haag
Latin dansschool

Dansinstituur Wim Lier

Den Haag
Latin dansschool

Universalsa

Den Haag
Latin dansschool

La Bodeguita

Den Haag
Latin dansschool

Salsaventura

Den Haag, Delft, Zoetermeer
Latin dansschool

Dansschool van der Meulen-Wesseling

Den Haag
Latin dansschool

Dansschool SambaCats

Den Haag
Latin dansschool

SalsaKing

Den Haag
Latin dansschool

Brega Zouk Stylez

Den Haag
Latin dansschool

Beweigi

Den Haag
Latin dansschool

ZoukCity

Den Haag
Latin dansschool

Latin Soul Dance

Den Haag
Latin dansschool
Sportschool met latin

Dança Sala Dansschool

Den Haag
Latin dansschool

Dansschool Bailes Latinos

Den Haag
Latin dansschool

Bachata Romántica

Rijswijk
Latin dansschool