Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsaventura @ Den Haag, Delft, ZoetermeerSalsaventura verzorgt Salsa danscursussen en feesten op alle niveaus in verschillende stijlen en steden. Gebied: Zuid Holland, Utrecht, Zwolle

Salsaventura is opgericht in 1996. Daarmee zijn we een van Nederlands eerste professionele Salsa dansscholen. Naast Salsa geven wij ook lessen in Bachata, Zouk en Kizomba. Bij ons kan je dansen op alle niveaus; van absolute beginner tot vergevorderd.Naast onze reguliere lessen leiden wij ook docenten op met onze eigen Salsa docentenopleiding tot dansdocent. Waarom kiezen voor Salsaventura?

Waarom zou je voor Salsaventura kiezen als dansschool? Wij bieden danslessen gedurende 6 dagen per week in zo`n 10 steden.Daarmee heb je een enorme keuze. En is er een keer ergens geen plaats? De kans is groot dat wij een andere les voor je vinden.     Een uniform lesprogramma. Heb je een keer een les gemist? Geen probleem. Je kan deze les op een andere dag, op een andere locatie, bij een andere docent inhalen en toch dezelfde les ontvangen.    Wij hebben geen geheimen en werken met een online video platform. Voor de niveaus Salsa beginners 1 t/m intermediate 3 maak je als cursist gebruik van ons video platform. Dans je op een hoger niveau? Dan mag je wat je hebt geleerd aan het einde van de les zelf filmen.

Kijk hier hoe het werkt    Wil je met je mede cursisten in contact komen of weten wie er in het uur na je danst? Dat kan met onze Salsaventura Community. Met deze tool kan jij je eigen gegevens wijzigen (naam, adres, woonplaats) en je kan je mede cursisten opzoeken. (vanaf december 2013) Ons lesprogrammaOm je goed te leren dansen is het volgens ons belangrijk dat je een goede basis leert. Hiervoor hebben wij een uitgebreid en vooral gestructureerd lesprogramma ontwikkeld. Niet 20 variaties in een cursus maar een 2 tal basisdraaien waarmee je als beginners eindeloos leert variëren. In beginners 2 en 3 leer je nog 2 basisdraaien per cursus en daarmee beheers je dan het 6 turn pattern system. Met deze 6 basisdraaien wordt zo`n 80%, van alles wat je op de dansvloer ziet gebeuren, gemaakt.

DocententeamMet een docententeam van zo`n 50 docenten en assistentes verzorgen wij lessen in meer dan tien steden en doen wij ons best onze danslessen bij je in de buurt te brengen. Mocht een van onze locaties nu toch te ver weg voor je zijn, dan hebben wij een andere oplossing: onze Salsa Instructie DVD`s.

Salsaventura Support TeamIn 2012 is de grote zoektocht begonnen naar een team van gezellige, dansfanaten die ons wilden komen versterken tijdens de feesten en evenementen.Vandaag de dag is Salsaventura uitgebreid met een Support Team bestaande uit circa 10 vrolijke, representatieve cursisten die het leuk vinden om het onze cursisten en bezoekers nog meer naar de zin te maken.Ze zijn altijd te vinden tijdens onze feesten en evenementen op verschillende locaties. Onze Team members zijn te herkennen aan de Support Team Shirts & altijd even grote glimlach.

Workshops voor bedrijven en particulierenWij verzorgen regelmatig workshops. Dit kan bij ons op een van onze vestigingen of op een door u gewenste locatie.

Deze workshops staan in het teken van plezier maken. Dat er iets wordt geleerd is mooi meegenomen maar dat is het niet het belangrijkste. Wij sturen dan ook geen docent maar een `entertainer`!

Wij geven workshops in:

  • Salsa
  • Merengue
  • Bachata
  • Zouk
  • Zumba
  • Axé
  • Cocktails maken

Ook verzorgen wij gehele huwelijks openingsdansen. Geheel op maat, op jullie niveau en op de door jullie gekozen muziek

Bedrijfsfeesten en partyworkshopsSalsaventura verzorgt regelmatig workshops op personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, bruiloften etc....Deze workshops staan voornamelijk in het teken van plezier maken. Natuurlijk is het leuk als de deelnemers er iets van leren maar dat staat niet voorop.De workshop bestaat uit een gedeelte Salsa en een gedeelte Merengue. Meestal worden deze workshops geopend of afgesloten met een demonstratie door de docenten.Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 070-3638037 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur).ShowsOok verzorgen wij regelmatig optredens. Niet even een minuutje dansen maar een spectaculaire choreografie met dips, tricks, salto`s etc.....Ideaal ter afsluiting van een workshop.

   
adres Torenstraat 4
plaats 2513 BS Den Haag, Delft, Zoetermeer
telefoon +31703638037 (ma t/m vr 10u-17u)
Latin dansschool
 
email info@salsaventura.nl
zie ook http://salsaventura.nl/

https://www.facebook.com/Salsaventura.nl
 
Routeplanner naar Salsaventura

Fotoalbums


Latin dansscholen in de buurt

Universalsa

Den Haag
Latin dansschool

La Bodeguita

Den Haag
Latin dansschool

Salsa Den Haag

Den Haag
Latin dansschool

Dansschool SambaCats

Den Haag
Latin dansschool

eStilo-Dance

Den Haag
Latin dansschool

Dansinstituur Wim Lier

Den Haag
Latin dansschool

SalsaKing

Den Haag
Latin dansschool

Brega Zouk Stylez

Den Haag
Latin dansschool

Beweigi

Den Haag
Latin dansschool

ZoukCity

Den Haag
Latin dansschool

Latin Soul Dance

Den Haag
Latin dansschool
Sportschool met latin

Dansschool van der Meulen-Wesseling

Den Haag
Latin dansschool

Dança Sala Dansschool

Den Haag
Latin dansschool

Dansschool Bailes Latinos

Den Haag
Latin dansschool

Mi Zjilea Dance

Den Haag
Latin dansschool

Megaplaza-Starlight

Den Haag
Latin dansschool

Danscentrum Salseros

Den Haag
Latin dansschool

Danslessen Salsa Prisiri

Den Haag
Latin dansschool