Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Danscentrum Lammenschans @ LeidenU zoekt een leuke en gezellige dansschool met een gemoedelijke sfeer, dan kunt u niet om het Leids Danscentrum / Danscentrum Lammenschans heen.Leids Danscentrum / Danscentrum Lammenschans, de grootste dansschool in de regio, is ruim 70 jaar een begrip in Leiden en omstreken. Sinds 2004 gaan wij verder onder de naam Leids Danscentrum. De docenten Erik van Raamverzorgen al ruim 20 jaar met veel plezier en enthousiasme de stijldanslessen (voor meer informatie klik op Dansteam). Onze Dansteam is een gediplomeerde en in de Stijldanswereld in binnen- en buitenland een gerespecteerde dansdocenten bij wie de kwaliteit van de danslessen hoog in het vaandel staat.

Welkom Bedankt voor het bezoeken van onze Latinnet pagina!U zoekt een leuke en gezellige dansschool met een gemoedelijke sfeer, dan kunt u niet om het Leids Danscentrum / Evert Castelein heen. Dansschool Evert Castelein, de grootste dansschool in de regio, is ruim 70 jaar een begrip in Leiden en omstreken.

Sinds 2004 zijn we verder gegaanonder de naam Leids Danscentrum.

De docent Dyo van der Tuijn verzorgt ruim 35 jaar met veel plezier en enthousiasme nog steeds de stijldanslessen. Dyo is een gediplomeerde en in de Stijldanswereld in binnen- en buitenland een gerespecteerde dansdocent bij wie de kwaliteit van de danslessen hoog in het vaandel staat.

Een aantal Nederlandse kampioenen komen uit zijn koker!Let op: Uw danscarrière begint bij het Leids Danscentrum.Met een totale oppervlakte van 700m2 en een dansvloer van ruim 350m2 heeft u bij ons alle ruimte om te dansen.Graag verwelkomen we u als nieuwe cursist. Kom en geniet van onze danstechnieken, gastvrijheid, gezellige dansavonden en de fantastische service die wij u verlenen.

Waarom zijn wij anders?

- Wij beschikken over een zeer ervaren dansteam

- Wij bieden u ruim 300 m2 aan professionele dansvloer

- Wij zijn de goedkoopste; prijs en kwaliteits-verhouding

- Wij bieden u een persoonlijk begeleiding om uw dansdoelen te behalen

Dansen is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De populariteit van programma’s als So You Think You Can Dance heeft er voor gezorgd dat er steeds meer gedanst wordt in Nederland.

Op deze website vindt u informatie over Leids Danscentrum  U zoekt een leuke en gezellige dansschool met een gemoedelijke sfeer, dan kunt u niet om het Leids Danscentrum / Evert Castelein heen.

Dansschool Evert Castelein, de grootste dansschool in de regio, is ruim 70 jaar een begrip in Leiden en omstreken. Sinds 2004 gaan wij verder onder de naam Leids Danscentrum.  

Het dansteam van het Leids Danscentrum ( Erik, Robin, Rafael, Wendy en Monique ) verzorgen al ruim 20 jaar met ???veel plezier en enthousiasme danslessen (voor meer informatie klik op  Dansteam). Onze Dansteam is een gediplomeerde en een gerespecteerde dansdocenten bij wie de kwaliteit van de danslessen hoog in het vaandel staat.

Met een totale oppervlakte van meer dan 600m2 en een dansvloer van ruim 350m2 heeft u bij ons alle ruimte om te dansen.

Graag verwelkomen we u als nieuwe cursist. Kom en geniet van onze danstechnieken, gastvrijheid, gezellige dansavonden en de fantastische service die wij u verlenen.

   
adres Lammenschansweg 134
plaats 2321 JX Leiden
telefoon +31648119084
Latin dansschool
 
zie ook http://www.leids-danscentrum.nl/index.php/

https://www.facebook.com/leidsdanscentrum.leidsdanscentrum/
 
Routeplanner naar Danscentrum Lammenschans

Latin dansscholen in de buurt

Leids Dans- en Uitgaanscentrum

Leiden
Latin dansschool

Libertango

Leiden
Latin dansschool

DanceLex

Leiden
Latin dansschool

Salsamba

Leiden
Latin dansschool

Dans voor Mij

Leiden
Latin dansschool

Dependans

Leiden
Latin dansschool

Salsa Dansacademie Salsiando

Leiden
Latin dansschool

Dos Bailadores

Leiderdorp
Latin dansschool

VW Dance Studio

Voorhout
Latin dansschool

Havanando

Zoetermeer
Latin dansschool

Latin Supreme

Zoetermeer
Latin dansschool

Danslessen Salsa Prisiri

Den Haag
Latin dansschool

Have Fun On Salsa

Alphen aan den Rijn
Latin dansschool

Salsadanza

Alphen aan den Rijn
Latin dansschool

Mi Zjilea Dance

Den Haag
Latin dansschool

Megaplaza-Starlight

Den Haag
Latin dansschool

eStilo-Dance

Den Haag
Latin dansschool

Dansinstituur Wim Lier

Den Haag
Latin dansschool