TROMBORANGA IN CONCERT 05-09-2019

Op de hoogte blijven...

Wil je op de hoogte blijven van LatinWorld.nl volg ons op Facebook:
 https://www.facebook.com/latinworld.nl/

Het Latin-Magazine

Latin-Magazine editie september 2019 Elke maand informeren we onze Latin-Magazine lezers over het laatste latin nieuws met o.a. interviews, recensies, uitgaanstips, winacties voor feesten/concerten, de latin uitgaansagenda en nog veel meer. Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan ook in voor het Latin-Magazine.

Abonneer je op het Latin-Magazine


 Latin nieuws

Bonaire dag viering 2019

Voor het 7de keer gaan wij Bonairedag vieren en deze jaar in Ahoy Rotterdam. Een feest dag met een line up vol met diverse presentaties met o.a optreden van band uit Bonaire Foyan Boys samen me..

De geschiedenis van de frisse zomerse rum cocktail Daiquiri

De Daiquiri is nauw verwant aan de Canchanchara, een 19e-eeuwse Cubaanse mix van rum, limoen, honing en water, maar de creatie van de Daiquiri wordt toegeschreven aan Jennings Stockton Cox, een Amerikaanse ingenieur in het..

The Latin Boat XL met Rolf Sanchez, het beste en grootste salsafeest op het water

Wil jij dansen op een partyschip met megaster Rolf Sanchez en de beste Latin DJ’s? Dat kan op zondag 18 augustus aanstaande bij de speciale XL-editie van Latin Boat. De naam zegt het al: een salsafeest op het water maar dit keer op..

Summer Breeze end of season party 2019 with Tromboranga in concert in Amsterdam

Summer Breeze end of season party 2019 with Tromboranga in concert in Amsterdam

SUMMER BREEZE END OF SEASON PARTY 2019 WITH TROMBORANGA IN CONCERT 05-09-2019.
Ziko`s XXL Party - Salsa Bachata Zouk (Summer edition)

Na een geweldig en verrassend groot succes van de zomereditie in juli, organiseren we weer een zomereditie van Ziko`s XXL Party op 17 augustus. We hebben veel complimenten gekregen over en mensen waren blij met het concept..

Lees de zomer 2019 editie van het Latin-Magazine

Lees de zomer 2019 editie van het Latin-Magazine

De Netflix film Roma

Toen deze film vorig jaar uitkwam trok het in eerste instantie mijn aandacht totaal niet. Ik kom zelf ook uit Zuid-Amerika en heb dit soort gezinnen in het dagelijks leven veel voorbij zien komen.

Dans de jaren eraf!

Dans de jaren eraf! Dit klink als sprookje in de oren of als titel van een goede roman... maar geloof me, het is waar, het kan echt. Dansen is gezond, maakt gelukkig en verbetert je seksleven.

Rumbaristas - Rumbaristas

Rumba, ska, tarantella, cumbia en balkan-invloeden zorgen ervoor dat de Belgische groep Rumbaristas 100% garantie geven voor feest.

Nu makkelijk swipen door het Latin-Magazine

Bij LatinWorld zijn we continu bezig om te innoveren en verbeteren. Zo'n 80% van de bezoekers van de website van LatinWorld gebruikt een mobiele telefoon of een tablet. Om deze groep een betere gebruikersgemak te bieden hebben we de mogelijkheid van sw

Zomerconcert in Vondelpark met Rolf Sanchez en Quique door Summer Breeze

Naast de wekelijkse salsa avonden in de Westergasfabriek in Amsterdam gedurende de zomermaanden biedt Summer Breeze op zondag 4 augustus het zomerconcert met Rolf Sanchez en Quique

Van de rum ambassadeur Erik Voskamp

Regelmatig schrijft de rum ambassadeur Erik Voskamp over de lekkerste rum recepten, achtergrondinformatie en meer. Dit keer moest er iets van zijn hart…

Lees de augustus 2019 editie van het Latin-Magazine

De tweede hittegolf voor dit jaar staat voor de deur. Mooie vooruitzichten voor de komende festivals en feesten.

Als je van Spaanse series en films houdt is Vis a Vis (Locked Up) een aanrader.

Vis a vis is een mix tussen Casa de Papel en Orange Is the new Black. Maar dan vele malen spannender en extremer. Wat heel leuk is, is dat een aantal acteurs van zowel Casa de Papel als Orange is the New Black in Vis a Vis te zien zijn.

Alexander Abreu, Alain Perez y Mayito Rivera - A Romper el coco

Het hele album is vol gezongen met nummers van meesters en bands die Cuba rijk is.

‘Bum Bum’ van Nederlandse Latin sensatie Quique is exact wat je nodig hebt deze zomer

Amsterdam, 04 juli 2019 – Wat heb je nodig om de Nederlandse zomer te overleven? Naast verkoeling op het strand en de nodige cocktails mogen tunes zoals ‘Bum Bum’ van Quique niet ontbreken! De Nederlands/Colombiaanse artiest releast..

Opnieuw top artiesten in de line-up van de Antilliaanse Feesten 2019

Tijdens het tweede weekend van augustus ligt Minderhout voor even in de Caraïben. De Antilliaanse Feesten toveren de Blauwbossen traditioneel om tot één grote dansvloer. De programmatie oogt..

LATIN LOUNGE ON THE BEACH FESTIVAL 2019

Voor de derde keer organiseren Salsashakers Dance Company en Beachclub Brodazz Beach dit intieme festival op de Veluwe. Op 20 en 21 juli waan je je op Ibiza op het strand, tussen de (palm)bomen.

La Casa de Papel is terug met een derde seizoen op Netflix

De spannende serie, La Casa de Papel is een Spaanse heistserie van Álex Pina. De serie die vorig jaar onder andere op Netflix te zien was komt terug met een derde seizoen. In het eerste en het..

Salsa Domingo Amersfoort Noord Special met DJ Latin Master in Amersfoort

De populaire DJ Latin Master uit Amersfoort komt naar de "640e" editie van Salsa Domingo voor een speciaal optreden met Latin-DJ Gilly (Utrecht) Heerlijke opzwepende en zwoele dansritmes uit het Caribische gebied en..

Dias Latinos, Amersfoort bruist

Amersfoort maakt zich op voor Dias Latinos 2019. Op 5, 6 en 7 juli vindt, onder leiding van een enthousiast team en Jörgen Raymann als festivaldirecteur, Dias Latinos plaats.

Lees de juli 2019 editie van het Latin-Magazine

De eerste hittegolf voor 2019 staat voor de deur. Dat belooft mooi weer en tropische temperaturen tijdens de mooie festivals en feesten in het vooruitzicht.

Reis voor de laatste keer op het ritme van de salsa naar het prachtige Cuba

Dans voor de laatste keer de sterren van de hemel met viaDanza. In Nederland begonnen in het jaar 2006 leek het Karen Beerends een fantastisch mooie kans om de Cubaanse salsa in Cuba ook naar..

Personal branding bij online ticketverkoop

Bij online ticketverkoop via LatinWorld kun je de e-tickets voorzien van jouw logo in de QR-code van de tickets die worden verkocht. Een handige feature voor personal branding van je feest of org..