Op de hoogte blijven...

Wil je op de hoogte blijven van LatinWorld.nl volg ons op Facebook:
 https://www.facebook.com/latinworld.nl/

Het Latin-Magazine

Latin-Magazine editie juni 2019 Elke maand informeren we onze Latin-Magazine lezers over het laatste latin nieuws met o.a. interviews, recensies, uitgaanstips, winacties voor feesten/concerten, de latin uitgaansagenda en nog veel meer. Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, schrijf je dan ook in voor het Latin-Magazine.

Abonneer je op het Latin-Magazine


 Latin nieuws

Juan Luis Guerra met zijn nieuwe album \'Literal\'

Met het album Literal weet Juan Luis Guerra weer een verfrissend en eigentijds album uit te brengen gevuld met romantische Bachata's, opzwepende Merengue's en een uitstapje naar de Salsa. Natuurlijk met de herkenbare sound..

Het nieuwe Summer Breeze seizoen gaat weer beginnen!

Donderdag 13 juni is de Kick-off van het meest tropische, buiten-feestje van Amsterdam; Summer Breeze! Voor de 14de zomer op rij brengt Summer Breeze het Westergasterras (bijna) elke donderdag in heerlijke Latin-sferen!

Uit Bermuda: The real Dark ‘n Stormy cocktail

Van de Dark ‘n Stormy cocktail zijn vele varianten, google er maar eens op los. Hoe dat komt? Geen idee. Heb dat wel eens aan bartenders gevraagd die hem anders maken maar die zeggen dat ze het zo..

Zo 16 jun 2019: Stilo Latino Summer Festival 2019 in Velsen-zuid

Presenting: J. Alvarez and Toby Love and more. Music is a special part of our culture and we take a lot of pride in bringing you the best Latin experience. We are Stilo Latino and we invite you to..

Salsa Cruise Harderwijk 15e editie in Harderwijk

Op veler verzoek gaat de Salsa Boot weer varen over het mooie Veluwemeer vanuit Harderwijk. Dansen in de zaal met mooie dansvloer en bij warm weer ook buiten dansen op grote achterdek. Voor de 15e..

Lopen voor Colombia in Philadelphia

Stel je voor dat je fysiek gehandicapt bent en dan ook nog het syndroom van Down hebt. Je brengt de eerste 9 jaar van je leven door in de achtertuin en niemand kent je omdat je ouders zich voor je schamen. Dit overkwam Kevin..

Toen was daar… ‘CHICAS HOLANDESAS’

Zet drie vrouwen bij elkaar die een passie delen voor dans, Latinmuziek en gezelligheid en er zal gegarandeerd iets gaan gebeuren!

Lees de juni 2019 editie van het Latin-Magazine

Internationale Latin artiesten, mooie winacties en nog veel meer in de juni 2019 editie van het Latin-Magazine.

Fotografie reis naar Havana, Cuba oktober 2019

13 jaar reizen naar Cuba en met name Havana, je kunt wel zeggen dat ik de stad behoorlijk goed ken en dat het voor fotografen een mekka is. Daarom organiseer ik in oktober 2019 weer een fotografiereis naar dit fantastische..

Gilberto Santa Rosa ‘El caballero de la salsa’ in concert in The Box Amsterdam

Gilberto Santa Rosa start op vrijdag 7 juni zijn Europese Tour in The Box Amsterdam.  Al jaren draait ‘El caballero de la salsa’ op volle toeren mee in de salsawereld en nu zijn EddyMar Latin Productions en Extremos Amsterdam er..

Cuba na Castro

In de vierdelige reisserie Cuba na Castro wordt de Cubaans-Nederlandse Yuri Capetillo Hardy gevolgd tijdens de beladen terugkeer naar zijn geboorteland.

Za 29 jun 2019: Concert Alexander Abreu & Havana D’Primera Amsterdam 2019 in Amsterdam

Cuba`s `numero uno` salsa- en timba-orkest komt voor een exclusief optreden naar de Melkweg. Trompettist, zanger en componist ALEXANDER ABREU OFICIAL..

Salsa Domingo op tweede Paasdag

De tweede Paasdag kan er heerlijk worden gedanst bij Salsa Domingo

Chicos y Mendez - Esencias

Zonnige klanken en teksten met een boodschap...

Za 18 mei 2019: Ziko`s XXL Party - Salsa Bachata Zouk in Duiven

De vierde editie van Ziko`s XXL Party - Salsa Bachata Zouk | 4 areas & 5 workshops! We hebben een feest met kaliber en klasse beloofd, en volgens de reacties is dat ook zeker gelukt!

Lees de mei 2019 editie van het Latin-Magazine

Lees de mei 2019 editie van het Latin-Magazine

Modji een nieuwe band, nieuw geluid en een nieuwe CD

Het wereldse Modji trapt op vrijdag 10 mei vervroegd de zomer af met hun album release in het Rotterdamse Grounds.

Que Tiene que te Mueve - Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Op 5 april is de nieuwe cd van Maykel Blanco y su Salsa Mayor verschenen en het mag zich nu alweer scharen onder de pareltjes van de timba!

Romeo Santos returns to his Dominican roots with his new album Utopía

Born with Dominican and Puerto Rican blood running through his veins, his love for Bachata is evident.

Nieuwkomer Quique verleidt met zijn EP ‘Tú’

Er zijn maar weinig artiesten die vanaf het eerste moment omringd worden door zoveel liefde als Quique. Denk aan: fans, familie, zijn team en natuurlijk zijn vriendin. Niet gek dat liefde dan ook dé inspiratiebron is voor zijn eerste geheel..<

LUIS FRANK ☆ SONEROS DE VERDAD ☆

Zanger & bandleider Luis Frank is DE meester van de melancholische Son muziek en hij domineert de emotionele Cubaanse muziek als geen ander.

Carnaval op Curadise 2019

We zouden allemaal het liefst de koude en natte winter in Nederland ontvluchten en ergens gaan overwinteren waar het lekker warm is en waar je ook nog een beetje feest kunt vieren. Curaçao blijft een favoriete plek om dat te doen, zeker in de...

Piña Colada

Wie kent hem niet, één van 's werelds meest favoriete cocktails, de Piña Colada, werd waarschijnlijk bedacht in Puerto Rico, maar welke barman die deze iconische cocktail op basis van rum heeft bedacht, blijft een twistpunt.

Lees de april 2019 editie van het Latin-Magazine

Lees de april 2019 editie van het Latin-Magazine