Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Tapasrestaurant El Pueblo @ Zoetermeer

Ook wel: El PuebloHoudt u van gezelligheid in Spaanse sfeer? Dan moet u bij Tapasrestaurant El Pueblo zijn! Onze menukaart biedt u keuze uit wel 100 verschillende gerechten. Ook hebben wij wekelijks wisselende specialiteiten en onze huisgemaakte Sangria is het proeven meer dan waard.

Welkom in ons Spaanse Tapasrestaurant

Graag vertellen wij wat over het ontstaan van ons tapasrestaurant. Wij, Tino en Steven, allebei bezeten van lekkere gerechten en het bereiden daarvan, raakten een aantal jaren geleden bevriend. Het bleek dat we een gemeenschappelijke interesse hadden. Interesse in de Spaanse keuken en in het bijzonder voor de verzameling kleine gerechten, beter bekend onder de naam tapas.

We besloten tot een samenwerking, aanvankelijk in de catering. Totdat ons ter oren kwam dat er in de Dorpsstraat te Zoetermeer een pand beschikbaar kwam! Een droom zou werkelijkheid worden. Geen eigen tapasbar maar een echt Spaans tapasrestaurant moest het worden!

Na een aantal maanden voorbereiden en hectiek werd op 6 oktober 2004 ons tapasrestaurant El Pueblo geboren. De naam El Pueblo, oftewel “het dorp” benadrukt de gezelligheid en kleinschaligheid van ons restaurant en de aandacht voor onze gasten en voor elkaar. In oktober 2008 begon wederom een nieuw avontuur. Het prachtige pand aan de Leidsewallen 36 / 37 kwam vrij en opnieuw begon een periode van voorbereiden en hectiek. December 2008 wij geopend op onze nieuwe lokatie. Het beoogde resultaat is bereikt. Meer ruimte voor onze gasten met onze oude vertrouwde sfeer, gezelligheid en kwaliteit van onze gerechten.

Met een uitgebreide keuze aan tapasgerechten, gemaakt met originele Spaanse ingredienten, wekelijkse specials en een uitgebreid assortiment van Spaans bier,Spaanse wijnen, huisgemaakte Sangria en overige dranken willen wij onze passie voor Spanje en de Spaanse keuken overbrengen aan onze gasten.

Graag verrassen wij u telkens weer met speciale aanbiedingen, entertainment en thema-avonden. Voor meer informatie of reserveringen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via email: info@elpueblo.nl? of telefonisch via 079 – 321 85 10.

Wij wensen u een plezierige en smakelijke avond.

Tino Verduyn & Steven Talens   
Tapas
Spaanse keuken
adres Leidschewallen 36 - 37
plaats 2712 WB Zoetermeer
telefoon +31-793218510
Horeca
 
email info@elpueblo.nl
zie ook http://www.elpueblo.nl/

https://www.facebook.com/www.elpueblo.nl/