Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Destino @ RotterdamHola, wij zijn Destino, een Spaanse keuken. We houden van Spanje en alles wat het culinair te bieden heeft. Dat willen we graag met je delen. Kom je een keer bij ons eten?

Onze menukaart bevat vooral tapas, is seizoensgebonden en wisselt maandelijks. Daarnaast laten we ons graag op de markt verrassen en daarom hebben we ook nog een ruim assortiment dagelijks wisselende tapas buiten de kaart om. Elke dag iets nieuws dus, dat houdt het voor ons ook spannend! Bij Destino kiezen we voor de beste producten van eigen bodem of streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord.

Goed koken is ook een kwestie van kijken en veel proeven, daarom gaan we vaak naar Spanje om daar inspiratie op te doen. Alle leuke en bijzondere restaurants die we ontdekken, delen we graag met je. We hebben per stad een aantal tips verzameld, we geven aan wat wij er het lekkerst vonden en ook kun je zien op welk moment van de dag je er het best heen kunt gaan. Heb je ook een tip voor ons? Laat het ons weten via Facebook.

Heb je iets te vieren of organiseer je een zakelijk evenement waar lekker eten voor een goede break moet zorgen? Dat kan! Destino verzorgt ook catering en besloten lunches of diners op de momenten dat het restaurant is gesloten.

We vinden het fijn dat iedereen hier gewoon binnen kan lopen en daarom kun je bij Destino niet reserveren. Wanneer we toch vol zijn kun je aan onze bar alvast wat tapas uit de vitrine proeven in combinatie met een glas Spaanse wijn of een mooie Gin Tonic. Dan laten wij het weten als er een tafel vrij komt.

Zo. Genoeg gepraat! Trek? Zin om te koken? Veel plezier met onze Destino-recepten.   
Spaanse keuken
adres Zaagmolenkade 37/38
plaats 3035 KA Rotterdam
telefoon 010-8422059
Horeca
 
email reserveren@restaurant-destino.nl
zie ook Volg Destino op Instagram
https://www.instagram.com/restaurantdestino/

http://www.restaurant-destino.nl

https://www.facebook.com/tapas.destino