Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Chicoleo Kijkduin @ KijkduinBij Chicoleo Noordwijk en Kijkduin geniet u regelmatig van optredens van live gitaristen. Uw vrijgezellenavond wordt een waar feest inclusief sombrero en een serenade. Ook voor thematische bedrijfsfeesten zijn deze locaties een welkome verandering. Beide restaurants zijn ingericht met felle kleuren, sombrero’s, parasols en authentiek Zuid Amerikaans meubilair.
De Chicoleo restaurants zijn swingend en kleurrijk, zowel qua inrichting als keuken!

CHICOLEO  -  NOORDWIJK  &  KIJKDUIN  100% MEXICO

Bij Chicoleo Noordwijk en Kijkduin geniet u regelmatig van optredens van live gitaristen. Uw vrijgezellenavond wordt een waar feest inclusief sombrero en een serenade. Ook voor thematische bedrijfsfeesten zijn deze locaties een welkome verandering. Beide restaurants zijn ingericht met felle kleuren, sombrero’s, parasols en authentiek Zuid Amerikaans meubilair. De Chicoleo restaurants zijn swingend en kleurrijk, zowel qua inrichting als keuken!  

NEEM EEN KIJKJE  BIJ ONZE MENUKAARTEN

Catering Wilt u onze Zuid-Amerikaanse sferen bij u op locatie beleven? Het team van Chicoleo verzorgt graag uw catering. Voor een “aangeklede” borrel in Mexicaanse sferen met heerlijke tapas en fingerfood, een groots Zuid-Amerikaans buffet of een swingend Tropisch feest met muziek, cocktailbar en de juiste touch, bent u bij aan het juiste adres.

Offertes hiervoor worden in samenspraak met u op maat gemaakt. Een persoonlijk gesprek en een locatiebezoek garanderen dat uw wensen tot in de puntjes worden uitgevoerd. Binnen uw budget creëren wij de juiste atmosfeer bij u thuis of in uw bedrijf

 

Chicoleo Boulevard Noordwijk

Kon. Wilhelmina Boulevard 7b
2202 GR NOORDWIJK AAN ZEE
telefoon 071 - 3 612 121

Chicoleo Boulevard Kijkduin

Deltaplein 616 - 619
2554 GJ DEN HAAG
telefoon 070 - 3 250 387

   
Mexicaanse keuken
adres Deltaplein 616-619
plaats 2554 GJ Kijkduin
telefoon +31-70-3588642
Horeca
 
email chicoleo@entrada-restaurants.nl boulevard@chicoleo.nl
zie ook http://www.Chicoleo.nl

https://www.facebook.com/ChicoleoKijkduin/