Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Tapasbar en Cafe Mexicaans Restaurant el Rey @ Woerden

Ook wel: Restaurant el ReyEl Rey Woerden (0348-416645) is een levendig café-restaurant in het historische hart van Woerden. Het restaurant beschikt over een smaakvol menu waarin de Spaanse, Caribische en Zuid-Amerikaanse keukens vertegenwoordigd zijn. Heerlijke tapas, proeverijtjes, Portugees vispannetje en perfecte Paella`s gaan vergezeld met warme gastvrijheid. Naast eten is het heerlijk vertoeven in El Rey met een betaalbare cocktrail en valt er te genieten van vele activiteiten

Zaalverhuur

El Rey heeft beneden een volledig ingerichte ruimte met bar en een sfeervolle aankleding, die de naam “El Yeah”draagt. Deze zaal is multifunctioneel ingericht en is uitstekend geschikt voor activiteiten uiteenlopend van feesten tot bedrijfsbijeenkomsten, presentaties en vergaderingen.De zaal is volledig uitgerust voor zaalverhuur met de nodige presentatiemiddelen en kan op verschillende wijzen worden ingericht om aan uw wensen tegemoet te komen. Koffie en thee zijn standaard inbegrepen in de huur. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden om een bedrijfsactiviteit te combineren met een lunch of diner en kunnen wij voorzien in een uitgebreid aanvullend assortiment dranken.

Speciaal tarief voor non-profit organisatiesDe mensen achter El Rey dragen non profit en vrijwilligersorganisaties van Woerden een warm hart toe. Speciaal voor non-profit organisaties uit Woerden is “El Yeah” doordeweeks in de avonduren beschikbaar tegen een tegemoetkomend tarief. Vraag aan de bar naar de mogelijkheden of neem contact met ons op via het contactformulier.El Yeah is volledig ingericht om een grote diversiteit aan feesten en partijen te kunnen laten plaatsvinden. Er is een podium en volledige versterking aanwezig en een volledig ingerichte bar met alle bijkomende faciliteiten. Ook voor feesten kan er in “El Yeah” worden gecaterd naar de wensen van de huurder. En is “El Yeah” niet verhuurd, dan barst deze kelder van de activiteiten.Huren, reserveren en vragenVoor informatie over de huurmogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen via 0348-416645, vraagt u naar Femke of Junior. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of per e-mail via info@el-rey.nl.

Voor meer informatie over activiteiten; volg ons op www.facebook.com/el.rey.woerden en houd onze website in de gaten. Op de homepage treft u ook de activiteiten agenda aan.

   
Tapas
Spaanse keuken
Caribische keuken
Latijns-Amerikaanse keuken
adres Kruittorenweg 13
plaats 3441 AV Woerden
telefoon +31348416645
Horeca
 
email info@el-rey.nl
zie ook http://www.el-rey.nl/

https://www.facebook.com/El.Rey.Woerden

https://twitter.com/el_rey_woerden