Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Mexicaans Restaurant Popocatepetl @ Amersfoort

Ook wel: PopocatepetlPopocatepetl is de bekende vulkaan bij Mexico city. De naam is oud-Azteeks en betekent; "Daar waar de aarde heet wordt." In Nederland staat Popocatepetl voor een groot aantal Mexicaanse restaurants die al 25 jaar een succes in Nederland zijn.

Een bezoek aan Popo is een avond Mexico met de karakteristieke uitbundige en levendige sfeer. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, authentieke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina interieur die een avondje Popo zo especial maakt.

De menukaart biedt een diversiteit aan authentieke Mexicaanse gerechten. Over de voorgerechten zijn de gasten altijd enthousiast; "lekker van alles wat".

Bij de hoofdgerechten zijn de fajitas populair. Niet alleen omdat ze zo lekker zijn, ook omdat ze goed aansluiten bij het informele karakter van Popo; je mag ze met je handen eten.

Sommige desserts staan al 25 jaar op de kaart; Torta de chocolate en Tapachula, echte klassiekers dus, daar komen de gasten voor terug. Net als de wereldberoemde "Margarita", de cocktail waar de Mexicanen zo trots op zijn. Een apetizer fantástico. Voor grotere gezelschappen heeft Popo diverse arrangementen.

Ook in Amersfoort kunt u een Salsa event boeken...

Poposalsa is een combinatie van een Salsaworkshop en Mexicaanse diner.

Een ideale combinatie voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten of verjaardagen

Ons Poposalsa arrangement, ziet er bijvoorbeeld als volgt uit.

• Om 15:00 uur een Salsa - Merengue workshop van 1 uur volgen (in een dansruimte in het restaurant waar het diner plaats vindt).

• Om 16:00 Halverwege de workshop een korte pauze plannen voor cocktails en nachos. De cocktails zijn voor eigen rekening

• Om 17:00 een heerlijke Mexicaans gerecht nuttigen.

U kunt uiteraard zelf uw Poposalsa programma samenstellen.

De prijs voor de dansworkshop exclusief het diner en cocktails bedraagt € 20,- per persoon. Indien de groep groter is dan 16 personen dan kost de dansworkshop slechts € 15,- per persoon. De workshops worden gegeven voor groepen vanaf 10 personen. Voor een uitgebreide keuzemenu klikt u op het kopje menu`s.

Voor reserveringen van de poposalsa workshop stuur een e-mail naar info@poposalsa.nl of bel met 06 100 545 15.

De Poposalsa locaties:Popocatepetl Rotterdam, Spaanse poort 71, 3011 MN RotterdamPopocatepetl Breda, Schoolstraat 2, 4811 WB Breda

   
Mexicaanse keuken
adres Lieve Vrouwestraat 4-10
plaats 3811 BR Amersfoort
telefoon +31-334630155
Horeca
 
email amersfoort@popo.nl
zie ook http://www.popo.nl/

https://www.facebook.com/pages/Popocatepetl-Amersfoort/103135816492759