Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Cubaans Restaurant Havana Bay @ Deventer

Ook wel: Havana BayHavana Bay is het eerste en enige Cubaanse restaurant van Deventer.

Geachte gast, 

Van harte welkom bij Cubaans restaurant Havana Bay! 

Havana Bay is het eerste en enige Cubaanse restaurant van Deventer. De eigenaar liep al langer met het idee om een Latijns-Amerikaans restaurant te beginnen in de Hanzestad. Uiteindelijk is er voor het unieke thema van Cuba gekozen. Havana Bay ademt Cuba, niet alleen de gerechten zijn typisch Cubaans, maar ook de ambiance: zo vindt u in de bijzondere muurschilderingen het Capitool, Che Guevara, Hemmingway en salsa terug. 

Havana Bay kende in oktober 2006 een vliegende start. In zes weken tijd werd het restaurant verbouwd en was het klaar om geopend te worden. Maandag zestien oktober was een historisch moment. De grote leider zelf was naar Deventer gekomen om de officiële opening te verrichten. Omringd door zijn persoonlijke bodyguards knipte ‘Fidel’ het rode lint door. Inmiddels is Havana Bay een gevestigde naam in Deventer. 

 

De menukaart is niet uitgebreid, maar wordt wel regelmatig aangepast. De producten die wij gebruiken in onze gerechten zijn van hoge kwaliteit. Specialiteiten zijn onze gebakken kippenlevertjes op Cubaanse wijze, de schotel van gestoofd rundvlees met vijgen en onze tiramisú de plátano: tiramisu op z’n Cubaans met banaan. Overigens is eten bij Havana Bay goedkoop:  Probeert u trouwens ook eens een lekkere cocktail! De cocktailkaart staat op tafel. Mocht u zin hebben in een sigaartje, laat het dan een van onze medewerkers weten! 

Sinds kort hebben wij als een van de weinig horecabedrijven Cubaans Bier, We waren er al een tijdje op zoek naar, maar het is een Nederlands bedrijf eindelijk gelukt om Palma Cristal & Bucanero, een fris classic pils uit Cuba, te mogen importeren. Palma Cristal & Bucanero worden op de fles gedronken en kan voor de liefhebbers met, maar ook zonder limoen gedronken worden.  

Heeft u een bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst, dan kunt u restaurant Havana Bay ook voor deze speciale gelegenheid afhuren. 

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten tevreden zijn. Heeft u een vraag of een opmerking, laat u dit dan weten aan onze medewerkers zodat wij tijdig uw verzoek of behoefte tegemoet kunnen komen. 

 

 

Wij hopen dat u het naar uw zin heeft bij Havana Bay. 

¡Buen provecho!(Smakelijk eten!)  

Het personeel van Havana Bay

   
Cubaanse keuken
adres Grote Overstr. 58
plaats 7411 JD Deventer
telefoon +31570610697
Horeca
 
zie ook http://www.havanabay.nl/

https://www.facebook.com/havanabaydeventer/