Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Taberna Caldopeñas @ Groningen

Ook wel: Het TapasstraatjeTapasbar Taberna Caldopenas ofwel Het Tapasstraatje. De lekkerste tapas van de stad onder het genot van zwoele salsaklanken.

Gevestigd in de Oosterstraat centraal gelegen op steenworpafstand van de Martinitoren, vindt u het leukste en gezelligste tapasrestaurant van Groningen, Taberna Caldopeñas "Het Tapasstraatje".

Een avondje in Het Tapasstraatje staat voor gezelligheid en natuurlijk overheerlijke tapas eten, Dankzij de zonnige inrichting van ons restaurant waant u zich zonder enige moeite in zuid europese sferen. Onze menukaart biedt u de keuze uit meer dan 40 overheerlijke tapas die onze chefkok samen met zijn team in onze open keuken vers voor u bereidt. Met ruim 100 zitplaatsen, zijn wij niet alleen het grootste tapasrestaurant van Groningen, maar zeker ook de gezelligste!!! Ook hebben wij voor gezelschappen van 6 t/m 100 personen leuke groepsarrangementen, welke u kunt vinden onder het kopje arrangementen.

Gezien de drukte, graag even reserveren. Tel: 050 31 88 147

Of u nou een personeelsuitje, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, of iets anders te vieren/organiseren heeft, bij ons is het mogelijk!!! Tapas eten is altijd een feestje op zich. In combinatie met de talloze arrangementen die wij u bieden, is uw feestje op voorhand al een succes. Van salsademo’s/ workshops tot live muziek, tapasworkshops, cocktailworkshops themafeesten, bij ons zijn de mogelijkheden oneindig kijk hier onder voor onze groepsarrangementen.

Wij bieden ruimte voor groepen tot 100 personen. Bel nu om te reserveren of voor meer info: 050 31 88 147

   
Tapas
adres Oosterstraat 11a
plaats 9711 NN Groningen
telefoon 050-3188147
Horeca
 
email duutster@hotmail.com
zie ook http://www.tapasgroningen.nl/

https://www.facebook.com/Het-Tapasstraatje-125553814168999/