Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Bar Bordega Tapas El Molino @ Winschoten

Ook wel: El Molinowelkom op de Latinnet agenda link van El Molino tapas bodega.

El Molino betekent in het Spaanse `de molen`. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij nabij een van de molens in Winschoten zijn gevestigd aan het  Oldambtplein nummer 7.

Bij bodega tapas El Molino kunt genieten van authentieke Spaanse gerechten, die dagelijks vers worden bereid. De kaart bestaat uit een drietal onderdelen. Naast kleine, veel al, koude gerechten, kunt u tapas Calientes (warme tapas) maar ook een door ons samengesteld menu bestellen. Daarnaast serveren wij een drietal plato`s met echte Spaanse gerechten. Bij tapas hoort natuurlijk een Spaans bier. Op de tap hebben wij een authentiek Madrileens bier Mahou genaamd, een lekker fris biertje wat prima past bij de gerechten op de kaart.

Ook de wijnkaart bestaat uit een selectie uit Spanje afkomstige wijnen, die exclusief voor El Molino worden geïmporteerd.     

Het zonnige, kleurrijke restaurantgedeelte van El Molino biedt plaats aan 50 personen. Daarnaast heeft El Molino een souterrain wat eveneens is ingericht als restaurant. Hier vindt u een aantal knusse hoekjes waar u met 6 tot 8 personen plaats kunt nemen in de kerkbanken. U heeft zicht op de open keuken en een prachtige muurschildering gemaakt door kunstenaar Dik Voorthuis.Het souterrain heeft nog eens 25 zitplaatsen.

Iets te vieren?Het souterrain van El Molino is uitermate geschikt voor het geven van een feestje. .Naast zitjes in de vorm van kerkbanken bevat het souterrain een open keuken een kleine bar en een eigen opgang. Hier kunt u ongestoord feesten tot in de late uurtjes.Vraag naar de mogelijkheden

   
Tapas
Spaanse keuken
adres Oldambtplein 7
plaats 9671 PP Winschoten
telefoon +31597852674
Horeca
 
zie ook http://www.el-molino.nl

https://www.facebook.com/El-Molino-210143259133860/