Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dansschool Salsa Volcanica @ Den Bosch

Ook wel: Dansschool SalsavolcanicaWelkom bij Salsa Volcanica! Salsa is onze passie! Unieke Latin Dansschool in Brabant met lessen in Salsa, Bachata, Bachatango, Merengue, Reggaeton, Kizomba, Zouk, West Coast Swing, Zumba, Sh`Bam en LaBlast en specialist in Salsa & Zumba for Kids en kleuters.

Dansen met vulkanische passie!

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt in de opzwepende Zuid-Amerikaanse muziek en levensstijl, kom dan bij ons kijken, je bent welkom!

Danslessen bij Salsavolcanica zijn vurig, passioneel maar vooral gezellig. Het is geschikt voor iedereen en naast alle lol leer je een goede basis techniek van de Zuid-Amerikaanse dansen en vele figuren!

Naast Salsa bieden zij ook alle andere Zuid-Amerikaanse dansen aan: Salsa, Ladiesstyling, Reggaeton, Bachata, Bachatango, Zouk, Kizomba, West Coast Swing en Cha-Cha. En op het gebied van Dance-Fitness: Zumba, Sh`Bam en LaBlast. Verder specialiseren zij in het geven van lessen voor kids zoals Salsa & Zumba for kids en kleuters en hebben zij nu ook LaBlast kids!

De dansschool is gevestigd in het Cultureel Centrum de Schans-Troelstradreef 160-5237DE-Maaspoort en voor meer info check www.salsavolcanica.nl, of stuur een mail naar info@salsavolcanica.nl

Salseros willen steeds meer weten en horen over salsa en het les nemen is eigenlijk niet meer voldoende. In de lessen wordt er bijvoorbeeld vaak gevraagd of er reizen georganiseerd worden naar Cuba of de vraag "welke zanger zingt dit" wordt heel vaak gesteld.   De Salsavolcanica site is bedoeld als een site waar je echt alles kunt vinden van lessen tot evenementen, songteksten van de muziek die tijdens lessen overal te horen zijn, zelfs voor georganiseerde dansreizen en complete party solutions kun je hier terecht. 

Het motto van Salsavolcanica is: `dansen met vulkanische passie maar dan anders dan anders`!Zij dragen dit dan ook graag over, bekijk dus wat ze allemaal aanbieden via de services pagina, lees eens wat meer over deze geweldige danssoorten, maak een dansreis, ontdek een gezondere manier van leven, vind je favoriete danskleding, accessoires, muziek, noem het maar op in de webshop, maar vooral….have fun, be passionate and enjoy the life-style!!

Salsa & Zumba for kids  uniek in Brabant! Eindelijk is het ook voor kinderen mogelijk Salsa en Zumba te leren en waarom eigenlijk niet, er is immers ook stijldansen voor de kleintjes.! Salsavolcanica biedt verschillende Salsa en Zumba for kids cursussen. Nieuw vanaf dit seizoen is ook LaBlast kids! Salsa for kids leert de kinderen social om te gaan in een groep en uiteraard zullen ze binnen korte tijd leren Salsa dansen. Net als bij de cursussen voor volwassenen zal er bij Salsa for kids ook aandacht geschonken worden aan de andere dansvormen zoals Merengue en Bachata. Zumba is gewoon leuk en wij zijn ervan overtuigd dat je maar niet jong genoeg kan beginnen met sporten. Zumba leert kinderen leuke choreografién op verschillende ritmes zoals Salsa, Cumba, reggaeton en Merengue. Het is pittig, maar natuurlijk wel aangepast aan de kleintjes!  Kijk voor meer info verder op de site en als er vragen zijn, neem dan gewoon even contact op via info@salsavolcanica.nl.

 

   
adres Troelstradreef 160
plaats 5237 DE Den Bosch
telefoon +31643156801
Latin dansschool
Organisator
 
email info@salsavolcanica.nl
zie ook http://www.salsavolcanica.nl

http://www.facebook.com/dansschool.salsavolcanica
 
Routeplanner naar Dansschool Salsa Volcanica

Latin dansscholen in de buurt

Dansschool Salsa L.A.

Den Bosch
Latin dansschool

Fruta Exotica entertainment

Den Bosch
Latin dansschool

CubaTen Salsa & Socialclub

Den Bosch
Latin dansschool

Tangoschool El Corazón

Den Bosch
Latin dansschool

Dansschool Henry van Goethem

Rosmalen
Stijldansschool met latin

Tango Royal

Den Bosch
Latin dansschool

Salsa Fuego

Rosmalen
Latin dansschool

Danscentrum Rosmalen

Rosmalen
Stijldansschool met latin

Cubaanse Salsa Dansschool La Trocha

vught
Latin dansschool

Bar Dancing Salsa Cafe Marcelino`s

Vught
Latin dansschool

Percussie workshops Oss

Oss
Latin dansschool

percussieworkshop Freestyle! samba

Oss
Latin dansschool

Dans- Zalen Centrum van de Burgt

Veghel
Stijldansschool met latin

Danscentrum Wildschut

Tiel
Stijldansschool met latin

Salsa Sensual

Tilburg
Latin dansschool

Na Passada

Tilburg
Latin dansschool

MT DANCE STUDIO

Tilburg
Latin dansschool