Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dance Masters - Dans & Party Centrum van Opstal Tilburg @ Tilburg

Ook wel: van Opstal TilburgDancemasters van Opstal voor danslessen in o.a. Zumba, streetdance, hiphop, showdance, kidsswing en stijldansen. DanceMasters van Opstal staat voor plezier, gezelligheid en professionaliteit. Dit uit zich in sfeervolle lessen en de gezelligste feesten en danscafés. Daarnaast bieden we ook wedstrijdtraining, privélessen en een bijzondere afsluiting van het dansseizoen met een grote theatershow.

Bij DanceMasters van Opstal zijn we altijd druk bezig met het organiseren van geweldige dagen en avonden. Voorbeelden zijn de vele thema-avonden, de theatershow, het afdansen, danswedstrijden, nieuwjaarsballen etc.etc.

In 1994 werd de dansschool overgenomen door de volgende generatie. Zoon Ad en dochter Monique van Opstal waren er klaar voor om de dansschool van hun ouders over te nemen. Beide waren ook al jaren werkzaam in het familiebedrijf en zeer actief in de wedstrijdsport. Dat zijn ze nu nog steeds, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast zijn ze continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe dansrages, het up-to-date blijven en het behouden van de best mogelijke sfeer binnen hun kleine, maar zeker zeer gezellige dansschool!

Van Opstal beschikt over twee zalen die verschillend van formaat zijn. In de grote zaal, voor maximaal 450 personen, kunt u feesten geven als bruiloften, bedrijfsfeesten, 50 jarig huwelijk, etc. Voor elk groot feest biedt de grote zaal mogelijkheden. Maar ook de kleinere feesten worden niet vergeten. In de kleine zaal “Toeters en Bellen” kunt u met maximaal 110 personen een groot feest bouwen.

Feesten en partijen

In 2012 is de grote zaal goed aangepakt om het in een mooi en nieuw jasje te steken. Klaar om met de modernste inrichting en apparatuur de komende jaren topvermaak te kunnen leveren!

Bij Partycentrum Van Opstal in Tilburg draait het om een geslaagde avond, vol dans, muziek en leuke mensen om u heen. Van Opstal biedt daarom ook de mogelijkheid voor het geven van feesten en partijen. Dit kan op verschillende manierenUiteraard is het ook mogelijk dat u niet al te veel om handen wilt hebben. Daarvoor biedt Van Opstal ook verzorging van feesten en partijen. U bespreekt met ons uw wensen en wij doen ons uiterste best daar aan te voldoen. U kunt denken aan bedieningspersoneel, buffetten en/of entertainment. Kijk hier voor meer mogelijkheden of neem contact op met Ad van Opstal via het contactformulier.

Door de uitzonderlijk lage prijs en de prettige, informele ambiance zal uw feest bij Van Opstal zeker slagen. Bovendien kunt u gratis voor de deur parkeren en er is een groot parkeerterrein op 300 meter afstand! (na 15.00 uur gratis parkeren)

Partycentrum Van Opstal in Tilburg heeft ruim 50 jaar ervaring in het organiseren en regelen van de meest uiteenlopende feesten en partijen.

   
adres Koestraat 28
plaats 5014 ED Tilburg
telefoon +31135422068
Latin dansschool
 
email info@dansvanopstal.nl
zie ook http://www.dansvanopstal.nl

https://www.facebook.com/Dansvanopstal

https://www.facebook.com/PartycentrumTilburg

https://twitter.com/dansvanopstal

http://www.youtube.com/Dansvanopstal
 
Routeplanner naar Dance Masters - Dans & Party Centrum van Opstal Tilburg

Latin dansscholen in de buurt

Na Passada

Tilburg
Latin dansschool

MT DANCE STUDIO

Tilburg
Latin dansschool

Salsa Sensual

Tilburg
Latin dansschool

Salsipuedes Dance Company

Tilburg
Latin dansschool

Salsipuedes Dance Company

Tilburg & Den Bosch
Latin dansschool

Bar Dancing Salsa Cafe Marcelino`s

Vught
Latin dansschool

Cubaanse Salsa Dansschool La Trocha

vught
Latin dansschool

Ritmo Latino

Oosterhout
Latin dansschool

Tango Royal

Den Bosch
Latin dansschool

Tangoschool El Corazón

Den Bosch
Latin dansschool

CubaTen Salsa & Socialclub

Den Bosch
Latin dansschool

Passion2Dance

BEST
Latin dansschool

Salsadansschool SalsaVista

Breda
Latin dansschool

ZoukMotion

Breda
Latin dansschool

Dansschool Salsa L.A.

Den Bosch
Latin dansschool

Marc Grott

Breda
Latin dansschool

Bailalma

Breda
Latin dansschool

Dansschool Salsa Volcanica

Den Bosch
Latin dansschool