Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

CubaTen Salsa & Socialclub @ Den Bosch

Ook wel: CubaTen100% Cuban style Salsa & Social dansclub

Proef de echte Cubaanse ritmes en gezelligheid.

Kies voor de echte authentieke Cubaanse salsa! Salsa & Social dansclub "CubaTen" is een 100% Cuban style salsaschool. In onze dansschool mixen we een aantal heerlijke ingrediënten van onze grootste passie, het salsadansen, tot een Cubaanse salsa (saus). Swingende muziek, ritmische dansen, heerlijke hapjes en drankjes zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer in de salsaschool CubaTen in Den Bosch.

Leer salsadansen! Er wordt lesgegeven in salsadansen op vijf niveaus (Nivel 1- 5): Beginners, Intermediate, Semi-Advanced, Advanced en salseros. 

Gratis proefles aan het begin van elke cursus.

Verder verzorgen we in onze salsaschool iedere 4e zondag van de maand het Zzzinderende Zzzondagmatinee en voorafgaand aan iedere cursus salsadansen een gratis proefles.

CubaTen Salsa-Dansschool en SocialClub Den Bosch! Midden in het bourgondische centrum van Den Bosch, aan de voet van de Sint Jan, zijn we van start gegaan met een 100% Cuban style Salsa & Social dansclub "CubaTen". We mixen in onze salsa dansschool een aantal heerlijke ingrediënten van onze grootste passie, het salsadansen, tot een afslankende, conditie opbouwende Cubaanse salsa (saus).

Tijdens een salsa-dansvakantie in Cuba ziet Leontine hoe de Cubanen hun kwaliteit van leven aanzienlijk weten te verbeteren met de eenvoudige middelen die zij ter beschikking hebben. Muziek, dans en iemand die jouw enthousiasme deelt is alles wat er nodig is om heerlijk te kunnen salsadansen en te genieten. Dit is wat zij wil overbrengen in haar salsaschool en salsaclub in Den Bosch.

Salsa - Merengue - Reggeaton - Bachata - Chachacha - Mambo

Samen met de bekende Cubaanse dansleraren wordt bij salsaschool CubaTen in Den Bosch lesgegeven in veel verschillende latin dansen zoals Salsa, Merengue, Reggeaton, Bachata, Chachacha, Mambo, Rueda de Casino en Son. 

SALSA WORKSHOPS.

Salsa workshop in Cubaanse sfeer. Wil je een origineel vrijgezellenfeestje, een zinderend afscheid of een familie- of bedrijfsfeest in een warme Cubaanse sfeer? Wij zorgen er tijdens de salsa workshop voor dat iedereen geniet van het salsa dansen en helemaal los gaat!

Salsa workshop - arrangement of op maat. Naast een complete salsa cursus en salsa groepsarrangement gieten we onze latin dansen ook in een spetterende salsa workshop. Je kunt kiezen uit een van de salsaworkshop groepsarrangementen of voor een workshop salsa op maat.

Workshop salsa voor groepen - in Den Bosch of op locatie. De salsa workshops worden gegeven in Den Bosch of op verzoek op locatie en zijn bestemd voor zowel kleine als grote groepen. De salsa workshops zijn geschikt voor mensen die nog nooit hun heupen hebben laten draaien of voor gevorderden!

Meer informatie over salsa lessen in Den Bosch: salsa@cubaten.nl   
adres Hinthamerstraat 74
plaats 5211 MR Den Bosch
telefoon +31618989008 - info over salsalessen: 06-39861306
Latin dansschool
 
email info@cubaten.nl
zie ook http://www.cubaten.nl/

https://www.facebook.com/cubaten
 
Routeplanner naar CubaTen Salsa & Socialclub

Latin dansscholen in de buurt

Tangoschool El Corazón

Den Bosch
Latin dansschool

Tango Royal

Den Bosch
Latin dansschool

Dansschool Salsa L.A.

Den Bosch
Latin dansschool

Cubaanse Salsa Dansschool La Trocha

vught
Latin dansschool

Bar Dancing Salsa Cafe Marcelino`s

Vught
Latin dansschool

Dansschool Salsa Volcanica

Den Bosch
Latin dansschool

Danscentrum Rosmalen

Rosmalen
Stijldansschool met latin

Salsa Fuego

Rosmalen
Latin dansschool

Dansschool Henry van Goethem

Rosmalen
Stijldansschool met latin

Fruta Exotica entertainment

Den Bosch
Latin dansschool

Dansschool Bailando Salsa

Berlicum
Latin dansschool

Percussie workshops Oss

Oss
Latin dansschool

percussieworkshop Freestyle! samba

Oss
Latin dansschool

Dans- Zalen Centrum van de Burgt

Veghel
Stijldansschool met latin

Passion2Dance

BEST
Latin dansschool

Na Passada

Tilburg
Latin dansschool

Salsa Sensual

Tilburg
Latin dansschool