Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Dance Centre Omar Smids @ LeeuwardenBeste bezoek(st)er,welkom bij onze gezellige  dansschool we hopen je alleen al op deze pagina enthousiast genoeg te maken voor een leuke danscursus bij ons.we maken je keus gemakkelijk…. *een mooie zaal met de grootste dansvloer *dansles met ruimte, aandacht en humor !*gratis proefles  *betalen in termijnen*goed bereikbaar aan de rondweg,*parkeren voor de deur…en meerwant daarnaast hebben we ook nog eens de meeste en hoogste vak kwalificatieswil je eerst even kennismaken ? leuk…onze deur is altijd open, in elk jaar getijde.

Ook voor feesten zijn wij een heel goed adres, op een prachtlocatie   voor een bruiloft, een jubileum, een bedrijfsfeest, schoolfeest, etc.   maar ook voor dag activiteiten zoals (dans) workshops, examens, lezingen, vergaderingen, etc.- “wat een mooie zaal, dat hadden we niet verwacht”  dit horen we steeds weer   en inderdaad, het mooie zit aan de binnenkant. Langskomen om zelf te oordelen is altijd het beste !

De belangrijkste punten- Een mooie, sfeervolle zaal - compleet ingericht met alles er op, en er aan- Bijna ALLES is aanwezig - je hoeft dus niets meer extra te huren of te regelen- Makkelijk bereikbaar - aan de rondweg, met een ruime parkeergelegenheid- Betaalbaar - we houden alles betaalbaar en we denken met je mee Enkele gegevens:* Zaal van 160 m2, * Dansvloer 9 x 15 m , * Podium 8 x 4 m, * Voorbar (17 m) + extra achterbar inzetbaar* Professioneel licht en geluid aanwezig, (onze discotheek is niet inclusief, maar onder voorwaarden te huur)* Volledige horeca c.q. drank vergunning,  * 2 rookruimtes in het pand, niemand hoeft naar buiten* Volledige presentatie van de avond door ons, met eventueel een dansworkshop is ook mogelijk.* Makkelijk bereikbaar - aan de rondweg   * Parkeergelegenheid rondom de dansschool voor 100 auto’s* Partytent: extra optie - er kan een partytent geplaatst worden op ons afgesloten terrein achter de zaak   (zelf huren) via R. Bosma 06-1728 6546 (een tent van 16 x 5 m. met verlichting etc. = plm. € 300,-)* Alle hapjes, buffetten etc. dit kunnen wij regelen, maar dit mag je ook zelf doen, ,* Alle drankjes worden in principe door ons geleverd, onze bar is niet af te huren, “kaal” huren kan beperkt* De zaal versieren kan en mag (beperkt), want eigenlijk is hij al kant en klaar.* En tot slot, heel redelijke prijzenCapaciteit: Bruiloft etc. plm. 200 zitplaatsen rond de vloer 140, Bar 40, Podium 40 (als er geen band is)Voor school of dansfeesten met staand, dansend en lopend publiek plm. 300 personen.Mogelijkheden: van half mei tot half september onbeperkt, iedere dag.Van half september tot half mei beperkt i.v.m. het dansseizoen – dan graag vroegtijdig afspreken.Reserveren mail dan naar omar@omarsmids.nl  - je ontvangt dan een mail terug met de basis voorwaarden en prijzen en maken dan eventueel een afspraak want een reservering is pas definitief na een kennismaking met een drankje en… als het doorgaat een redelijke  aanbetaling.

   
adres Ampèrestraat 6
plaats 8912 AD Leeuwarden
telefoon 0582161619 - of 06&ndash - 53849635
Stijldansschool met Latin element(en)
 
email omar@omarsmids.nl
zie ook http://www.omarsmids.nl/

https://www.facebook.com/dcomarsmids/
 
Routeplanner naar Dance Centre Omar Smids

Latin dansscholen in de buurt

Dansschool Salsa Romos

Leeuwarden
Latin dansschool

West Coast Swing Friesland

Leeuwarden
Latin dansschool

SalsAnna Leeuwarden

Leeuwarden
Latin dansschool

Salsa dansclub Oeds

Leeuwarden en Franeker
Latin dansschool

Flamenco & Castagnetten door Kadri Merimaa

Leeuwarden
Latin dansschool

Salsa Bailinho

Leeuwarden
Latin dansschool

Danscentrum Saco Velt

Leeuwarden
Stijldansschool met latin

Dans & Partyplaza danSida

Drachten
Sportschool met latin

Hildansa

Buitenpost
Latin dansschool

Faya Dance

Heerenveen
Latin dansschool

Dancamigos

Gorredijk
Latin dansschool

Salsero Mboka Dancing Centre

Heerenveen
Latin dansschool

Dans domein Drenth

Wolvega
Stijldansschool met latin

SSV The Blue Toes

Groningen
Stijldansschool met latin

Move in da Zity

Groningen
Sportschool met latin

Dansschool El Son Cubano

Groningen
Latin dansschool

Dansschool KizomBalance

Groningen
Latin dansschool