Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Salsero Mboka Dancing Centre @ Heerenveen

Ook wel: Salsero MbokaDancing centre

Welkom op de website van dansschool Salseromboka Dancing Centre.

De dansschool van het Noorden met aanbod van vele danslessen op diverse locaties! Reeds 15 jaar is eigenaar en dansleraar Mboka actief in het geven van danslessen. Met veel plezier en toewijding worden de lessen gegeven door diverse gekwalificeerde leraren en leraressen.

Plezier tijdens de lessen en een ongedwongen sfeer staan centraal bij Salseromboka. Met plezier leert men het meest en is dansen een heerlijke uitlaatklep! Er wordt aandacht besteedt aan individuele ontwikkeling in de door jou gekozen dansstijl. Gelet op het maken van diverse combinaties, men- & ladystyling en leuke tricks.

Onze dansschool is laag drempelig en iedereen kan mee doen! Jongeren of ouderen, ervaren dansers of beginners; instromen kan altijd! Inschrijven met partner is bij ons ook niet nodig! Tijdens de lessen wordt er regelmatig gewisseld van danspartner zodat iedereen met elkaar kan dansen. Dit is ook beter voor een ieder zijn of haar ontwikkeling.

Een eigen stijl

Geregeld komen nieuwe combinaties aan bod en worden voorgaande herhaald. Zo kan iedereen zich ontwikkelen in de gekozen dansstijl. Voor de beschrijving van de diverse dansstijlen lees verder op deze website onder cursussen. Bij Salseromboka wordt extra aandacht besteed aan de men- & ladystyling omdat dit de dans nog mooier maakt. Naast de geplande lesuren is er de mogelijkheid om extra te oefenen. Zo kan iedereen GRATIS extra danslessen volgen. Iedere vrijdagavond is er nog vrijdansen in onze locatie in Heerenveen; Caribbean Corner Cafe. Op deze avond kan men naast de salsafeesten met andere cursisten dansen van alle niveaus.

Zo kan iedereen spetteren op de dansvloer bij één van onze feesten!

Goed om te weten...

De gezelligste dansschool van het hoge Noorden voor Salsa, Zouk, Zumba en Bachata GRATIS meerdere danslessen volgen per week voor de prijs van één dansles! U kunt bij ons onbeperkt dansen op onze diverse locaties.

Gemiste danslessen kunnen in overleg worden ingehaald!Cursisten hoeven zich niet met een danspartner in te schrijven! Er wordt voldoende gewisseld tijdens de lessen.Extra aandacht op men- en ladystyling tijdens de lessen!Instromen op hoger niveau is mogelijk.Studenten & minima krijgen altijd een vaste korting op vertoon van studentenkaart of inkomstenverklaring.Onze cursussen starten 5 keer per jaar!In overleg is het mogelijk om tussendoor in te stromen bij een al lopende cursus!Voor de start van iedere cursus geven wij GRATIS proeflessen! Nieuwe leden kunnen dan de zwoele sferen van de Latin voelen.Onze danslessen zijn geschikt voor iedereen die van dansen houdt; ongeacht de leeftijd.Gezelligheid staat centraal en iedereen wordt snel opgenomen in de groep!Naast de reguliere lessen kan men ook privé-lessen volgen! Er is dan één op één begeleiding en persoonlijke aandacht.Naast onze danslessen organiseren wij vele spetterende salsafeesten. Met live bands en top DJ’s!

Kom bij ons een feestje bouwen en we maken er een onvergetelijke dag of avond van! Voor elk themafeest kan je bij ons terecht. Omdat wensen bij ons aan te kaarten zijn maken wij een feest voor jou geheel op maat!

Wat is jouw wens?

Talloze mogelijkheden

Van verjaardagen tot vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten of trouwfeesten wij zijn van alle markten thuis. Kijk voor meer informatie bij arrangementen en workshops wat er zoal mogelijk is. Staat er niet bij wat jij zoekt? Mail ons, dan kunnen we het misschien alsnog mogelijk maken. 

Alle workshops zijn ook mogelijk te boeken op locatie.. Heb je geen geluid? Wij kunnen onze geluidsinstallatie meenemen. Deze kan dan in het pakket gehuurd worden.  Het pakket is met vele opties uit te breiden. Combineer twee workshops of breid na de workshop het feestje uit met het inhuren van een DJ. Geef bij de aanvraag door om welke locatie/plaats het gaat.

Nieuwsgierig?

Kom vrijblijvend bij ons kijken en maak kennis met de organisatie achter de onderneming voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Wij denken met jou mee om ieder feest tot een goed einde te brengen.

   
adres Heremaweg 20b
plaats 8444 AP Heerenveen
telefoon +31614536265
Latin dansschool
 
email info@salseromboka.nl
zie ook https://salseromboka.nl/

https://www.facebook.com/dansschoolsalseromboka/
 

Latin agenda Salsero Mboka Dancing Centre

Nieuws

10-jarig bestaan Club Tropics van Mboka

Groot feest in Friesland bij dansschool Salseromboka Dancing Centre want de eigen locatie Club Tropics bestaat alweer 10 jaar..


Routeplanner naar Salsero Mboka Dancing Centre

Latin dansscholen in de buurt

Faya Dance

Heerenveen
Latin dansschool

Dans domein Drenth

Wolvega
Stijldansschool met latin

Dancamigos

Gorredijk
Latin dansschool

Dans & Partyplaza danSida

Drachten
Sportschool met latin

SalsAnna Leeuwarden

Leeuwarden
Latin dansschool

Salsa Bailinho

Leeuwarden
Latin dansschool

Dansschool Salsa Romos

Leeuwarden
Latin dansschool

Dance Centre Omar Smids

Leeuwarden
Stijldansschool met latin

West Coast Swing Friesland

Leeuwarden
Latin dansschool

Danscentrum Saco Velt

Leeuwarden
Stijldansschool met latin

Salsa dansclub Oeds

Leeuwarden en Franeker
Latin dansschool

AT Media Luna

Meppel
Latin dansschool

Dansschool Hulzebos

Meppel
Stijldansschool met latin

Flamenco & Castagnetten door Kadri Merimaa

Leeuwarden
Latin dansschool

Hildansa

Buitenpost
Latin dansschool

Dansschool Que Rica Salsa

Assen
Latin dansschool

QUENO Sport & Fitness

Westerbork
Sportschool met latin

Sebailesalsa

Zwolle
Latin dansschool