Lees de juli 2020 editie van het Latin-Magazine

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

do 16 juli 2020 - vandaag is het 28-05-2024

In de juli editie:  

Met de nieuwe versoepelingen is dansen onder voorwaarden weer mogelijk. Dansondernemers Nederland heeft de voorwaarden voor dansen op een rijtje gezet. 
Neem ook een kijkje in de Latin agenda van Latinworld. Daar vind je dansevents waar je Corono-proof kunt dansen! In juli en augustus bijvoorbeeld kun je bij Luis ‘Mocito’ Salazar Tavera lekker Cubaans eten én een dansworkshop volgen. In Amersfoort is de Salsa Domingo weer begonnen. 

Als tiener maakte Rick Gieltjes in de jaren tachtig tijdens een vakantie op Curaçao voor het eerst kennis met salsa. Hij was gelijk verkocht. In deze editie een interview met Rick over de muziek die voor hem belangrijk is en was

Ook dit keer neemt Gilbert Engelhardt neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en schreef voor deze editie een artikel over vrouwen uit de Antillen in de Tweede Wereldoorlog.

Onze rum-ambassadeur Erik Voskamp vertelt meer over de lekkere blended Rum van Mates en heeft een heerlijke Gingerbite mix-tip. Wil je deze zomer meer rumcocktails uitproberen?  Op de site staan veel heerlijke mixtips  maar ook recepten voor. En zin in muziek? Op de site vind je een selectie van onze zomerse Latin videoclips.

Verder in deze editie:
In de bioscoop is de Braziliaanse film BACURAU te zien.  De film is een bijzondere mix van western, horror en lowbudget science fiction die zich afspeelt in de nabije toekomst.
Netflix kijktip van de maand is de thriller ‘De Stilte van de Witte Stad‘ van Eva García Sáenz de Urturi. 

Deze editie van het Latin-Magazine werd mogelijk gemaakt door o.a.:

-Minou
-Zahaira
-Erik de rum ambassadeur
-Richard

Namens het team van het Latin-Magazine / LatinWorld wensen we je heel veel swipe, lees-, kijk- en luisterplezier! 
Blijf gezond!

Un saludo muy caliente, een hartelijke groet,
best regards, cari saluti,

Irmgard Kuster


Copyright - Disclaimer - Privacy

 In deze juli 2020 editie van het Latin-Magazine onder andere:

Mates Gold Rum

Enkele vrienden wilden zelf een lekkere rum maken. Mates Rum viel zo in de smaak dat ze het op de markt hebben gebracht...

El silencio de la ciudad blanca

De thriller ‘De Stilte van de Witte Stad‘ "El Silencio de la Ciudad Blanca" van Eva García Sáenz de Urturi is een roman.

Advertorial

Bachata Zensation

Cubaans eten én dansen in Club Akhnaton

Een stukje Cuba aan de Nieuwezijds Kolk: Comida con Salsa.

Vrouwen uit de Antillen in WOII

In vertellingen over de WOII ontbreken vrouwen uit Antillen volledig. Niet terecht, want de eerste Nederlandse slachtoffers als gevolg van WOII waren vrouwen uit Antillen.