Salsa Club Mystique gaat na bijna 15 jaar verhuizen naar Nieuwe Locatie in September!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

wo 29 april 2015 - vandaag is het 27-01-2022

Spectaculair nieuws en toch even schrikken….

Lieve (oud)-cursisten, vrienden en regelmatige bezoekers van Club Mystique Salsa4Fun, Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Club Mystique gaat na bijna 15 jaar verhuizen! Hier zijn wij achter de schermen al bijna 2 jaar mee bezig geweest en dat is een heel spannend en leerzaam traject gebleken. We hebben heel even gekeken naar nieuwbouw plannen met twee top investeerders aan het Amsterdamse IJ, maar zijn uiteindelijk beland bij een waanzinnige plek waar wij de volgende stap kunnen gaan maken.

We bruisen al heel lang van de ideeën en kunnen niet wachten om na de zomer (planning september) weer open te gaan op de nieuwe locatie na een grote verbouwing ;) Helaas konden we niet eerder deze grootse plannen communiceren omdat nog niet alles op zijn plek was gevallen.

Laatste Salsa Café oude locatie vrijdag 1 mei…
Kom dus komende vrijdag langs voor de laatste “Salsa Café” in de Spaarndammerstraat als je nog een keer wilt genieten van al het goede van onze oude locatie. Wij hebben nog een paar flessen bubbels in de aanbieding, en we gaan met zijn allen proberen de rum voorraad te decimeren en dansen tot de vroege uurtjes!

Lessen gaan nog door tot de zomer…
Vanaf 18 mei geven we 6 weken les op 2 alternatieve locaties en de zomermaanden zijn we voor het eerst in 15 jaar even gesloten. De cursisten zullen we bij inschrijving de tijdelijke locatie in de buurt van de Spaarndammerstraat voor de komende 6 weken natuurlijk doorgeven. Vanaf september starten we dan weer met al onze activiteiten op de nieuwe locatie die we gedurende de zomer langzaam aan jullie zullen onthullen…;)
 
Wauw wat hebben we allemaal meegemaakt in Salsa Club Mystique
Bijna 15 jaar geleden zijn we begonnen in de Spaarndammerstraat met 3 dagen les geven, 3 jaar later hebben we de grote verbouwing gedaan tot wat iedereen nu kent. De Dansschool Salsa4Fun is uitgegroeid tot een toonaangevende in Nederland.  De locatie werd herdoopt tot Club Mystique en we werden een unieke locatie in Amsterdam met bekroonde Cocktailbar. Daarnaast werden we trouwlocatie voor de gemeente Amsterdam, en een thuis voor vele feesten en clubavonden zoals: “Kizomba Bass”, “Recordboxx” en natuurlijk “Salsa Café”.

Maar laten we ook niet vergeten dat we als “Salsa Club Mystique” regelmatig hebben verrast met hoogstaande intieme, sfeervolle concerten van de absolute top op Salsa gebied:
 
“Jimmy Bosch” - “Tromboranga” - “Issac Delgado” - “La India” - “Frankie Vazquez”  “Herman Olivera” - “Croma Latina” - “La Excelencia” - “Sepeteto Santiagero” - “Timbalive” “La Sucursal SA” - “Tomi Y Su Timbalight” - “Trio Los Dos” - “Alberto Caicedo” - “Marco Toro”  “Conjunto Amsterdam” - “Salsabor” - “Sabroso” - “Rolf Sanchez” - “Ephrem J” en natuurlijk onze huisband ”Los Misticos”.

Volgende stap helaas niet mogelijk in de Spaarndammerstraat…
Op de huidige locatie is het niet rendabel om opnieuw te verbouwen voor de toekomst, en er kwamen zulke hoge kosten en complicaties bij kijken die lang zouden duren in zo’n oud pand (uit 1880) dat dit geen optie bleek. En er is besloten het pand voor verkoop aan te bieden deze zomer. Daarbij zal de club en alle voorzieningen die daarbij horen weer worden verwijderd en het pand leeg en kaal worden opgeleverd.

Geen drama, maar een volgende stap naar versie 2.0…
Voor ons is het natuurlijk evengoed raar om na zoveel super jaren in deze locatie de laatste week in te gaan. Ook al gaan we een waanzinnig mooie volgende stap maken met de club naar de nieuwe locatie! Wij willen dan ook afsluiten met respect voor de oude locatie door er geen drama van te maken maar een knal feest die recht doet aan alle mooie momenten die we er hebben meegemaakt met jullie allemaal.

Tot slot 
Wij willen iedereen bedanken die ons hebben geholpen of voor ons hebben klaargestaan op welke wijze dan ook, in het verleden of de afgelopen jaren. Maar zeker ook alle cursisten en bezoekers van de club met wie wij zulke bijzondere, mooie momenten hebben gedeeld in onze club dansschool in deze locatie. Ben je handig, wil je een handje helpen of iets voor ons betekenen in dit traject van de zomer? Wij stellen alle hulp zeer op prijs, dus neem even contact met ons op! ;) 


Wij hopen iedereen weer te begroeten rond september voor een spectaculaire opening.
Geniet van de zomer en tot snel..
 
Jay, Marian en het vaste team van Club Mystique Salsa4Fun!
 
SALSA CLUB MYSTIQUE | SALSA4FUN | 4FUNPRODUCTIONS
Location:
Spaarndammerstraat 460a
1013SZ - Amsterdam
The Netherlands

Copyright - Disclaimer - Privacy

Betrokken organisaties

Salsa4Fun


 Meer Latin nieuws

De januari 2022 editie van het Latin-Magazine

BREAKING NEWS: De dansscholen mogen weer open!Vanavond werd tijdens de corona persconferentie bekend dat de sport- en..

Komende zondag weer zoals vanouds: Salsa Domingo van 17:00 tot 22:00 uur

Salsa Domingo gaat weer los

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Tiempo Gezellig | #21. De Panama: Carolina Mac

Crecer entre dos culturas diferentes seguramente tiene sus ventajas..

De dansscholen gaan weer open

We hebben in de persconferentie de bevestiging gekregen van de boodschap die we afgelopen dinsdag nog eens stevig on..

De Internationale Salsa & Bachata scene – WHERE DO YOU STAND?

Open Salsa Bachata Championship 2022. Deze wedstrijd staat ook open voor dansers ..

Latijns-Amerikaanse films en/of Spaanstalig op IFFR 2022

De 51ste editie van het International Film Festival Rotterdam 2022 biedt van 26 jan..

Atardi - Het leven van de Curaçaose muzieklegende Rudy Plaate

Gedurende een periode van vijf jaar legde filmmaker Selwyn de Wind de hoogte-

Latin Magazine Editie December 2021

Welkom bij de laatste Latin-Magazine van dit jaar.Het is een vreemd jaar geweest, beperkingen, meer vrijheid en weer beperkingen.

Tiempo Gezellig no 22 con Vincent Villarroel de Venezuela

Hay personas que son el viaje y no el destino. Así le ocurrió a Vincent Villarroel, de..

Circle 9 lijft Nederlandse percussionist in : Steven Brezet

Circle 9 is een hybride, door abonnees ondersteund onafhankelijk platenlabel..