Meedoen? MEEDOEN!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

za 15 mei 2021

Het DALDC zijn de eerste virtuele Nederlandse afro latin danskampioenschappen. De ‘Dutch Afro Latin Dance Championships’. Deze zijn geschikt voor zowel de beginnende, de fanatieke en de show dansende afro latin danser! Daarmee bereik je al je mooie dans doelen EN je krijgt ook maximale exposure!

Stel. Je bent zelf een beginnende afro latin danser. Je had je beginnerscursus salsa, bachata, zouk, kizomba of latin burlesque dansen net achter de rug toen corona ineens roet in het eten gooide. Je danslessen werden ineens gecancelled. Al je dansplezier werd je ontnomen. Maar na een jaar wil je toch nog heel erg graag dansen. Je wilt beter worden! Je mist je dansdocenten en je medecursisten. En je mist vooral die kriebels in je buik wanneer je ineens in de ‘dansflow’ terechtkomt. Net als jouw voorbeeld afro latin danser. 

DALDC Promoclip from Cyldra on Vimeo.

Stel. Je bent zelf een fanatieke afro latin danser. En je hoort net op de radio dat de coronamaatregelen nog VEEL langer gaan duren. Je kijkt uit het raam. Het regent en het waait HEEL erg hard. In MEI! Dubbel balen! Want naast het mooie weer mis je ook de vele zwoele avonden van lekker samen dansen op jouw favoriete salsa, bachata, zouk of kizomba feesten het allermeest! En de spetterende dansshows! Ow, wat waren die altijd leuk en ontzettend inspirerend om naar te kijken zeg! En natuurlijk mis je het samen vieren met je bestie showdanser na alweer een zeer succesvolle dansoptreden. 

Stel. Je bent zelf een afro latin show danser. En je mist de uitdaging van het keihard trainen samen met je crewmates. Samen werkend naar de deadline voor de show. Of jullie willen heel graag je oude show uit de mottenballen halen en voor een nieuw publiek presenteren. Je kunt de spanning voor je afro latin burlesque optredens nog heel intens voelen.
Kortom: je mist je dans familie!

Clip DALDC_v2 from eric on Vimeo.

Is er dan NIKS waar je NU je tanden in kunt zetten?

Jazeker!

Daar hebben wij iets voor bedacht: het DALDC! Het DALDC zijn de eerste virtuele Nederlandse afro latin danskampioenschappen. De ‘Dutch Afro Latin Dance Championships’. Deze zijn geschikt voor zowel de beginnende, de fanatieke en de show dansende afro latin danser! Daarmee bereik je al je mooie dans doelen EN je krijgt ook maximale exposure! 

Maar het allerbelangrijkste: je krijgt weer binding met je dansfamilie!

Kijk op www.daldc.nl en schrijf je NU in!   


Betrokken organisaties

Salsa Belang Nederland

Fantasia Entertainment Group


 Meer Latin nieuws

Jacob Desvarieux, medeoprichter Kassav’ overleden, een klap voor wereldmuziek

Jacob Desvarieux, gitarist en mede-oprichter van de populaire Zoukband Kassav’, is op 65..

Johnny Ventura, Dominicaanse merengue icon op 81-jarige leeftijd overleden

De Dominicaanse zanger Johnny Ventura is woensdag 28 juli 2021 op 81-jarige leeftijd..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Doneeractie voor Cuba

Help de Cubanen aan voedsel en medicijnen! Op dit moment is het erg moeilijk op Cuba, de prijzen van de dagelijkse boodschap..

Antilliaanse Feesten 2021 geannuleerd!

Een festival zonder grenzen, dat willen we zijn, dat zijn we altijd geweest & zullen we altijd blijven.

Lees de juli 2021 editie van het Latin-Magazine

Deze editie staat zoals jullie zien, in het teken van de ontwikkelingen die op dit moment gaande zijn op Cuba, Voor het eerst sinds de revolutie in 1959 is het volk opgestaan om te demonstreren tegen hun regering. Maar natuurlijk is het geen Latin-Maga

Exito Records

Exito Records draagt een steentje bij aan de de groei van de latin community hier in de Benelux. Begin 2020 is Exito Records..

Sonero El Indio overleden

El Indio Sixto Llorente voormalig zanger van Manolito y su Trabuco is vandaag overleden.

SOS CUBA - Patria y vida

De situatie op Cuba is nijpend, er is een tekort aan eten en medicijnen ontstaan door de uitbraak van COVID-19, het ontbreken van toerisme en bovenop al dit, het verdwijnen van de Cuban Convertible.

LIVE UITZENDINGEN DALDC 2021!

OW Dit is ECHT super tof! Op 24 en 25 juli gaat het DAN EINDELIJK gebeuren! Wat? De LIVE STREAM uitzendingen van de eerste hybride Nederlandse Afro Latin danswedstrijd: de DALDC!

Tiempo Gezellig temporada 1

Nuestra primera sesión ha terminado, quiero agradecer a todos nuestros invitados que nos compartieron hermosas historias, a ellos ..