Latin Dansschool La Chica Noanna, bewegen voor jong en oud!

Delen via Whatsapp  

wo 11 november 2015 - vandaag is het 30-01-2023

La Chica Noanna weet op een leuke, spontane, ongedwongen, laagdrempelige manier een gezellige sfeer te waarborgen tijdens danslessen. Wij bieden danslessen in: Salsa LA, Merengue en Bachata. Cubaanse Salsa, Rueda en Kizomba staan gepland voor de nabije toekomst.

Biografie,

La Chica Noanna is opgericht door Annemarie Geelhoed en wordt onder leiding van voornoemde gezamenlijk gerund met het gelijknamige Team.

Als dansen, van kind af aan, je grootste passie is, dan wil je niets liever, na vele jaren actief diverse dansstijlen te hebben uitgevoerd, dan dit delen en overbrengen. Mijn leven is door dansen in een geheel ander daglicht komen te staan. Een leven vol positieve energie en (veel) nieuwe mensen, waaruit inmiddels mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Hierdoor werd het voor mij tijd om grotere stappen te maken. Vandaar de start en oprichting van La Chica Noanna. Dit om nieuwe mensen, welke nog onbekend zijn in de Salsa wereld de mogelijkheid te bieden om in deze dansstijl en aanverwante stijlen zich eigen te maken en de passie te ervaren van het vrije bewegen.

Ook ik ben ook dankbaar aan diegene die mij in contact heeft gebracht met de Salsa wereld, met zijn fijne Zuid Amerikaanse klanken, waar jong en oud elkaar tegenkomen, waarbij afkomst en huidskleur niet uitmaken, maar wel het genieten van de gemoedelijke en gezellige sfeer.

Wens,

Het in de toekomst bezitten van een eigen pand om vanuit een vaste locatie avondvullende danslessen te kunnen geven, helemaal in de sfeer die bij La Chica Noanna past.

Met vriendelijke dansgroet van,

Annemarie Geelhoed

Team La Chica Noanna

Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/LaChicaNoanna/


Van de redactie van LatinWorld.nl: Iedere maand besteden we aandacht aan een latin dansschool in Nederland. Wil je ook met jouw latin dansschool in de Spotlight staan? Mail ons dan.

Copyright - Disclaimer - Privacy

Betrokken organisaties

La Chica Noanna


 Meer Latin nieuws

Een culturele reis naar Cuba: dansen en Spaans leren

Cuba staat voor velen op de bucketlist van droombestemmingen voor een heerlijke..

Benefiet voor Cuba met Elito Revé y su Charangon

Op 31 maart vindt er een groot Benefietconcert plaats in Amsterdam tijdens de 3de editie van het Cuban Latin Festival. (NL/ES)

Advertorial

Benefietconcert - Cuba - Elito Revé y su Charangón 31-03-2023

Zondag 22-01-2023 Salsa proefles voor beginners en basis

Vanaf 15 januari starten we met een nieuwe beginnersgroep Salsa met Salsa Rolf. Rolf ..

Films uit Latijns-Amerika op IFFR 2023

International Film Festival Rotterdam 2023 is weer terug van 23 januari tot en met 5 februari 2023. Veertien dagen lang biedt ..

Casa Latina: ¡Bienvenidas nuevas amigas!

Casa Latina is een serie van ontmoetingen met Latina’s in Nederland. Van januari tot en met juni zullen er op zeven zaterdagen..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Latin Magazine Editie december 2022

Wat verlangen wij weer naar het zomerse zonnetje. Dat we het met dit weer voorlopig moeten doen staat buiten kijf, maar we willen voor jullie toch het zonnetje weer naar binnen brengen met de nieuwste editie van Latin-Magazine.

Vr 30 dec 2022: Back to the 80ts/90ts Antillean Style in Rotterdam

Exotic-Events presenteerd op vrijdag 30 dec, Back to the 80ties / 90ties Antillean Style in Club_Clare, Coolsingel 18, Rotterdam (voorheen Nora Nora of naast Stadhuis).

Vr 23 dec 2022: Exotic Nights Rotterdam in Rotterdam

Nu Exotic-Events zijn feesten kan geven in Club Clare, Coolsingel 18, Rotterdam..

Waarom je de Dominicaanse Victor Herrera in de gaten moeten houden

Soms hoor je muziek waarvan je denkt: hey, who this? Nederland barst namelijk van het..

Summer Breeze Latin Night - The Winter edition

Na een heerlijke zwoele zomer met 14 donderdagen keert Summer Breeze op ..