JOU wacht een Glorieus Dans Doel!

Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

wo 16 juni 2021

Het moment nadert. De spanning stijgt elke dag bij de deelnemers van het DALDC. En de virtuele werkelijkheid van het het DALDC wordt behoorlijk uitgerekt richting het ‘echie’!

Want voor de finale gaan jij en de rest van de deelnemers LIVE optreden in Schouwburg het Park in Hoorn. Het wordt een heuse Live Show in één van de mooiste theaters van Nederland! Je danst op een groots podium. Met spectaculaire achtergrond, effecten en belichting. En je danst voor een vakkundige jury die er niet is om jou af te kraken of belachelijk te maken. Nee! VERRE van! De jury is er om jou te helpen om NOG meer te gaan schitteren: Je krijgt live feedback van de jury!

Heel veel glitter and glamour dus op weg naar je eerste titel als virtueel bachata, kizomba, latin burlesque, salsa of zouk danskampioen 2021! En om het NOG specialer te maken wordt alles door ons gebundeld in niet 1, maar in 2 shows!

De uitslagen worden ook bekend gemaakt tijdens deze live shows die je hele familie, al je vrienden, je talloze kennissen en de hele wereld zullen zie op 24 en 25 juli!   

Jouw glorieuze doel wacht op je! Dus waar wacht je nog op? Je kunt je NU inschrijven voor je eigen ticket! De inschrijving sluit op 21 juni. Stuur direct een email naar dutchafrolatindance@gmail.com of kijk eerst op www.daldc.nl voor meer informatie.

Kom, en laat ons jouw kronen!

Groetjes van het DALDC team


Betrokken organisaties

Salsa Belang Nederland

Fantasia Entertainment Group


 Meer Latin nieuws

Jacob Desvarieux, medeoprichter Kassav’ overleden, een klap voor wereldmuziek

Jacob Desvarieux, gitarist en mede-oprichter van de populaire Zoukband Kassav’, is op 65..

Johnny Ventura, Dominicaanse merengue icon op 81-jarige leeftijd overleden

De Dominicaanse zanger Johnny Ventura is woensdag 28 juli 2021 op 81-jarige leeftijd..

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Doneeractie voor Cuba

Help de Cubanen aan voedsel en medicijnen! Op dit moment is het erg moeilijk op Cuba, de prijzen van de dagelijkse boodschap..

Antilliaanse Feesten 2021 geannuleerd!

Een festival zonder grenzen, dat willen we zijn, dat zijn we altijd geweest & zullen we altijd blijven.

Lees de juli 2021 editie van het Latin-Magazine

Deze editie staat zoals jullie zien, in het teken van de ontwikkelingen die op dit moment gaande zijn op Cuba, Voor het eerst sinds de revolutie in 1959 is het volk opgestaan om te demonstreren tegen hun regering. Maar natuurlijk is het geen Latin-Maga

Exito Records

Exito Records draagt een steentje bij aan de de groei van de latin community hier in de Benelux. Begin 2020 is Exito Records..

Sonero El Indio overleden

El Indio Sixto Llorente voormalig zanger van Manolito y su Trabuco is vandaag overleden.

SOS CUBA - Patria y vida

De situatie op Cuba is nijpend, er is een tekort aan eten en medicijnen ontstaan door de uitbraak van COVID-19, het ontbreken van toerisme en bovenop al dit, het verdwijnen van de Cuban Convertible.

LIVE UITZENDINGEN DALDC 2021!

OW Dit is ECHT super tof! Op 24 en 25 juli gaat het DAN EINDELIJK gebeuren! Wat? De LIVE STREAM uitzendingen van de eerste hybride Nederlandse Afro Latin danswedstrijd: de DALDC!

Tiempo Gezellig temporada 1

Nuestra primera sesión ha terminado, quiero agradecer a todos nuestros invitados que nos compartieron hermosas historias, a ellos ..