Afro-Latino: 18 New Artists!

Delen via Whatsapp  

za 21 mei 2022 - vandaag is het 26-06-2022

Voor diegene die de afgelopen weken nog in hun winterslaap verbleven en zo hét festivalnieuws van het jaar gemist hebben... Het Afro-Latino Festival verhuis naar het THOR PARK in GENK.

Vandaag vullen we de line up verder aan met 3 nieuwe namen voor MAINSTAGE:

LA PEGATINA - ROLF SANCHEZ - WAMAKI'S

Ze vervoegen de al eerder bekend gemaakte artiesten GENTE DE ZONA - JUANES - GRUPO EXTRA en GRACE op mainstage. Begin mei volgen nog een reeks toppers!

We maken vandaag ook de volledige line up bekend van de ISLAND JAM! Met 15 internationale & Belgische toppers waaronder JAMIE RODIGAN - POW POW MOVEMENT -  TRIBAL KUSH - VUNZIGE DEUNTJES & de Belgische toppers van SOUL SHAKERS! Maar ook LIZAAY, SHAR PEREZ & BABYBANG! Check it out!


LA PEGATINA: deze band is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot hét exportproduct vanSpanje als het op mestizo - cumbia - ska - partybands aankomt. Graag geziene gasten op Afro-Latino, dus na 2 jaar corona een must om te programmeren. U mag weer feesten zoals in uw beste dagen!
 
ROLF SANCHEZ: de opmars van deze Nederlandse-Dominicaan valt niet meer te ontkennen. Eerst trok hij naar de Caraïben en de VS, en ondertussen is ook Nederland en Vlaanderen helemaal mee  met de catchy latin song van Rolf Sanchez. Más Más Más!
 
WAMAKI'S: Lokaal talent in exotische muziek hoort gewoon thuis op Afro-Latino en dit jaar konden we onmogelijk langs de Wamaki's uit Genk heen. Deze 12-koppige band serveert een zwoele combinatie van afrobeat en funk.


Tickets scoren ? Klik dan op deze link...

Copyright - Disclaimer - Privacy

Betrokken organisaties

Afro Latino Festival


 Meer Latin nieuws

Tiempo Gezellig | #32. De Venezuela: Jasiel Hernández

Descubre la historia de Jasiel Hernández nacida en Caracas Venezuela, Jasiel ..

Afro Latin Summerfestival

Jawel! Dit is hét Afro Latin festival in Nederland. En dit jaar vieren wij het groots op het terrein van Car Jeans Stadion in Den Haag. Drie dagen en nachten in 5 Area's vol met workshops, bootcamps, afrobattle, showdance, animatie, concerten, s

Advertorial

Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/latinworld.nl/

Latin Magazine Editie juni 2022

Latin Magazine heeft deze maand een zomers tintje: It's summertime en dat betekent weer feesten op de vele evenementen en festivals.

En we gaan weer swingen: Antilliaanse feesten 2022

Antilliaanse Feesten al bijna 40 jaar het Latin festival in de lage landen. Drie avonden en nachten boordevol met de grootste caribbean, latin- en afro-artiesten

EhShawnee presenta su nuevo sencillo

Santo Domingo, R.D. (06 de junio del 2022).- La salsera dominicana EhShawnee acaba de lanzar al mercado su nuevo sencillo que..

Afro-Latino: Full Line-up!

Vandaag maakt het Afro-Latino Festival de line-up compleet voor de eerste editie van het festival op THOR PARK in Genk. We vull...

Theater voor Keti Koti: familievoorstelling In Kleur (8+)

De Toneelmakerij, Theater De Krakeling en Urban Myth slaan de handen ineen met ..

Spetterende, Caraïbische feestavond in Hilversum met een uniek optreden van: Maykel López y su Nueva Dimensión

Het is lang geleden dat we live muziek op h..

Gilbert Ismail, 1988 - 2022

Vorig weekend bereikte ons het trieste nieuws over het overlijden van Gilbert. We waren in shock. We zullen Gilbert herinn..

Tiempo Gezellig | #32. De Venezuela: Jasiel Hernández

Descubre la historia de Jasiel Hernández nacida en Caracas Venezuela