Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

West coast Swing Dance @ Roosendaal

Ook wel: WestCoastSwingDanceWestCoastSwingDance is een van de eerste scholen en promotors van wcs in Nederland

West Coast Swing

Welkom op onze website over Westcoastswing. Op deze website informeren wij jou graag over deze fantastische dans, die voor iedereen wat te bieden heeft.Tot enkele jaren geleden was deze dans nog relatief onbekend, maar daar is zeker verandering in gekomen!

Middels diverse bootcamps en lessen welke we in Nederland sinds 2009 hebben mogen geven, is de West Coast Swing in heel Nederland niet meer weg te denken van de dansvloer. Kijk rustig rond op onze facebook pagina en tussen de video`s op youtube.Wil je een keer een dansje wagen?; Dan zien we je graag op een van de proeflessen of open dansmiddagen.

Waar kun je westcoastswing dansen?

Utrecht, Breda, Etten Leur, Oudenbosch, Arnhem, Nijmegen, Nieuwegein.

Stuur ons gerust een mail, mocht je informatie wensen over lessen of privélessen in een van deze plaatsen, of elders.

Achtergrond van de West Coast Swing in Nederland

2010 was het jaar waarop Westcoastswing in Nederland opnieuw in de belangstelling kwam te staan. Erg bijzonder, omdat in de omliggende landen deze dans altijd al bij een groot aantal dansers geliefd is. Deze partnerdans welke afkomstig is vanuit de Lindy Hop heeft in korte tijd zijn intrede gedaan in Europa. De film Love `n Dancing heeft op een hele leuke manier met enkele top dansers een impressie gegeven van de mogelijkheden welke deze dans je als danser te bieden heeft.

West Coast Swing is een `oude` dans en alhoewel het een zeer technische dans is, zijn er vele groepen dansers vanuit Salsa, Zouk, Tango die deze vrolijke stijlvolle dans omarmen omdat deze dan zoveel mogelijkheden kent. Met de invloeden vanuit de moderne dansstijlen is de hedendaagse West Coast Swing populairder en een echte trendzetter op het vlak van koppeldansen! Een goede beschrijving van de dans WCS zoals hij vaak afgekort vermeld staat, kun je hier vinden.Wil je weten op wat voor soort muziek je westcoastswing ofwel wcs kunt dansen? Luister dan naar bijvoorbeeld dit online radiostation.

Wil jij ook graag WestCoastSwing leren dansen?

Wij hebben doorlopend mogelijkheden om o.a. op de vrijdagavond en op de zondagmiddag de Westcoastswing te leren. Je kunt met of zonder partner deelnemen, en kennis maken met de basics van westcoastswing.Voor diegenen die al eerder met ons meegedanst hebben, zijn er nieuwe figuren en vele tips en tricks. De workshops vinden plaats op verschillende locaties: Raadpleeg de agenda voor de dansavond bij jou in de buurt of stuur ons een e-mail.Als er een groepje mensen is die graag WCS willen leren, dan kun je dat altijd via het informatieformulier op deze site aan ons kenbaar maken. Wij hebben de beschikking over een danszaal in Breda met alle faciliteiten. Vanaf 3 koppels is dit al een mogelijkheid. Mocht een andere plaats wenselijk zijn, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar.Wil je heel vlot de grondbeginselen van westcoastswing leren? Of misschien extra aandacht vestigen op een bepaald onderdeel? Dan zijn privélessen wellicht iets voor jou. Je leert dan op jouw eigen tempo, en hebt de volledige aandacht.   
adres PO BOX 1003
plaats 4700 BA Roosendaal
telefoon +31614291315
Latin dansschool
 
zie ook http://www.westcoastswingdance.eu

https://www.facebook.com/pages/West-Coast-Swing-Dance/149938135027167

https://twitter.com/intent/user?screen_name=westcoastdance&original_referer=www.westcoastswingdance.eu/
 
Routeplanner naar West coast Swing Dance

Latin dansscholen in de buurt

Danscentrum Rottier Dance Masters

Roosendaal
Stijldansschool met latin

Salsacademy

Roosendaal
Latin dansschool

Dutch Dance Academy

Oudenbosch
Latin dansschool

La Chica Noanna

Dinteloord
Latin dansschool

Curasalsa

Etten-Leur
Latin dansschool

SalsaGalante Dansschool

Etten-Leur
Latin dansschool

De Grott

Breda
Latin dansschool

www.Salsa in Breda.nl

Breda
Latin dansschool

Bailalma

Breda
Latin dansschool

Dansschool Salsasol

Breda
Latin dansschool

Latin Secrets

Breda
Latin dansschool

Total Dance

Breda
Latin dansschool

Total Dance Breda

Breda
Latin dansschool

Bailamos Latino

Breda
Latin dansschool

Libre Dance & more

Breda
Latin dansschool

ZoukBreda

Breda
Latin dansschool

Marc Grott

Breda
Latin dansschool

ZoukMotion

Breda
Latin dansschool