Delen via Whatsapp Delen via Facebook Messenger Delen via Facebook  

Danscentrum Rottier Dance Masters @ Roosendaal

Ook wel: RottierZin in een danscursus? Als beginner of gevorderde? Dan wel om de in het (grijze) verleden aangeleerde dansen op te frissen...? Kies in dat geval voor Rottier Dancemasters: al meer dan 20 jaar hét adres voor dansen in de ruimste zin des woords!

De twee sfeervolle (dans)zalen zijn (voor grotere gezelschappen) heel gemakkelijk om te bouwen tot één ruimte van ca. 600 m2. Gezellige zitjes en bars, professionele geluidsinstallatie`s en eigentijdse (disco) verlichting completeren de ongekende mogelijkheden van Rottier Partycentrum.

Desgewenst kan ook de muziek verzorgd worden middels DJ of live-act.Bel of mail voor een reservering en/of offerte met maximale prijsopgave! De moderne dansschool beschikt over twee sfeervolle danszalen die samen goed zijn voor ca. 600 m2 dansruimte! Gezellige zitjes en bars, professionele geluidsinstallatie`s, eigentijdse (disco) verlichting, een heuse videowall en uiteraard uitstekend verzorgde danslessen, staan garant voor optimaal dansplezier. Wie overigens op zoek is naar een geschikte locatie voor een bruiloft, receptie, personeelsavond, party of vergadering, kan al evenzeer bij Rottier Dancemasters terecht. Daartoe is Rottier Partycentrum in het leven geroepen.

Naast de complete verzorging van koffietafels, buffetten, diners e.d., zijn alle overige faciliteiten voor een geslaagde happening in huis. Rottier Dancemasters is uitstekend bereikbaar en beschikt bovendien over ruime parkeergelegenheid. John en Lynda Rottier verzorgen samen met een heel team van enthousiaste jonge instructeurs het brede aanbod van verschillende danscursussen. Rottier Dancemasers weet wat de moderne dansliefhebber zoekt. Een eigentijdse dansaccommodatie om te beginnen. Met daarnaast uiteraard een breed aanbod aan danscursussen, variërend van alle denkbare dansvormen van stijldansen tot hip hop, streetdance, rock en roll, salsa en nog veel meer.

Voeg daarbij de Brabantse gastvrijheid van de beide Rottiers en duidelijk wordt waarom steeds meer mensen bewust kiezen voor Rottier Dancemasters.Wie op zoek is naar een geschikte locatie voor een geslaagde bruiloft, receptie, personeelsfeest, party of vergadering, is bij Rottier Dancemasters aan het juiste adres. Rottier Partycentrum verzorgt desgewenst complete koffietafels, buffetten, diners en ga zo maar door. Ook alle overige faciliteiten en benodigdheden voor een geslaagde happening of feestelijke activiteit zijn in huis.

   
adres Vijfhuizenberg 52
plaats 4708 AL Roosendaal
telefoon +31-165553421
Stijldansschool met Latin element(en)
 
email info@rottierdancemasters.nl
zie ook http://www.rottierdancemasters.nl/

https://www.facebook.com/RottierDancemasters
 
Routeplanner naar Danscentrum Rottier Dance Masters

Latin dansscholen in de buurt

West coast Swing Dance

Roosendaal
Latin dansschool

Salsacademy

Roosendaal
Latin dansschool

Dutch Dance Academy

Oudenbosch
Latin dansschool

La Chica Noanna

Dinteloord
Latin dansschool

Curasalsa

Etten-Leur
Latin dansschool

SalsaGalante Dansschool

Etten-Leur
Latin dansschool

De Grott

Breda
Latin dansschool

www.Salsa in Breda.nl

Breda
Latin dansschool

Bailalma

Breda
Latin dansschool

Latin Secrets

Breda
Latin dansschool

Dansschool Salsasol

Breda
Latin dansschool

Total Dance

Breda
Latin dansschool

Total Dance Breda

Breda
Latin dansschool

Bailamos Latino

Breda
Latin dansschool

Libre Dance & more

Breda
Latin dansschool

ZoukBreda

Breda
Latin dansschool

Marc Grott

Breda
Latin dansschool

ZoukMotion

Breda
Latin dansschool